Agriturismo i Pomarance i Toscana

Le Valli

 
Le Valli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Valli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pomarance og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Valli ligger langs den lille vej, der fører til Libbiano. Fra gården er der ca. 4-5 km til byerne Libbiano og Pomarance og ca. 20 km til Volterra.

To gange om ugen (hvis gæsterne beder om det) arrangerer det meget schweiziske ægtepar - Stephan og Christel - aftensmad på gårdens spisested, som råder over stue med pejs og udendørs terrasse. På gården findes desuden et lille dagligvaremarked ved receptionen, hvor man kan købe alt, hvad man behøver for at lave mad og for at få lidt fred; her finder man nemlig pasta, vin, grøntsager, men også is og bolsjer til børnene.

Læs mere om Le Valli

Bondegården er ca. 250 år gammel og er bygget i tufsten, hvilket er meget sjældent for huse i Toscana. Udendørs findes et flot svømmebassin (18 x 7 meter) med udsigt over Volterra (åbent fra maj til september, så længe vejret tillader det), en stor og velholdt have på 50.000 m² med grill og pizzaovn, legeplads, overdækket terrasse og restaurant/bar og parkeringsplads. Hængekøje stilles desuden til rådighed. Indendørs kan du benytte billardbord, bordtennis og fitness-room.

Den store ejendom er i dag fordelt i 11 lejligheder og 5 værelser ud over ægteparrets egen bolig. Lejlighederne er alle udstyrede med køkken og bad og - når de ikke har privat terrasse - får de havebord og -stole samt parasol stillet til rådighed i haven.

Læs om lejlighederne på Le Valli

Skjul teksten
 
 
search map