Ferieboliger og hoteller i Pomarance

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De rejsende, der kommer hertil, kan desuden besøge de middelalderlige byer Micciano, Libbiano, Montegemoli (prøv det lokale brød, det er fabelagtigt!), Serrazzano, Lustignano og San Dalmazio, som ligger på de barske og skovrige bakker omkring byen, eller se ruinerne af den romansk-normanniske kirke San Giovanni Battista, som er bygget på en etruskisk begravelsesplads.

Et besøg værd er også fæstningen Castello di Sillano, opført mellem 1200- og 1400 tallet, eller det geotermiske museum i den nærliggende Larderello.

I byens centrum finder man desuden den nuværende sognekirke, der er udsmykket med malerier af Cristofano Roncalli og Nicoló Cercignani, Piazza della Pretura og de flotte palæer fra 1800-tallet, som ligger langs Via Roncalli.

Hvis man besøger byen i september, får man mulighed for at opleve bykvarterernes indbyrdes dyst, Palio delle Contrade, som finder sted den anden søndag i måneden.

Her er det både muligt at handle ind, nyde en is og en kop kaffe og få sig et lifligt måltid mad.

Kort over Pomarance i Toscana

Brug kortet til at få et overblik over byen og området. Vi har også indtegnet placeringen af de ferieboliger og hoteller, vi i øjeblikket tilbyder her. På korte kan du også se hvilke lufthavne i Toscana du kan benytte.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hoteller, ferielejligheder, villaer i Pomarance

Vil du gerne holde en ferie i Toscana, hvor du bor midt i de berømte, flotte landskaber inde i landet med bløde bjerge, skove og bølgende marker, men samtidig har strande inden for rækkevidde? Så er det oplagt at søge efter en feriebolig i  Pomarance. 

Hos In-Italia Rejser har vi efterhånden opbygget et udvalg på flere hundrede håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Italien, hvoraf en stor del ligger i netop Toscana. Vi kender denne skønne region indgående og tør næsten garantere, at vi har en feriebolig, som passer til dine ønsker for ferien.

Slapper du kun rigtig af i fredelige omgivelser på landet langt fra byens støj, kan vi også anbefale dig at bo på et agriturismo i Toscana. Her får du udover fredelige omgivelser også gode betingelser for at opleve det ægte Italien. 

Læs mere om Pomarance

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Skjul teksten
 
 
search map