Villa i Pomaia i Toscana

Villa Irene

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis man vil have noget ud over det sædvanlige, helt for sig selv, i Toscana og ikke langt fra kysten, så er Villa Irene stedet. Omgivelserne er som, man kan forvente sig det af Toscana, nemlig smukke; og samtidig er der ikke mere end ca en kilometer til den lille landsby Pomaia.

Nær kysten, men stadig på landet

Den imponerende villa er fra begyndelsen af 1900-tallet, og den tager sig elegant, men også lidt bombastisk, ud, som den ligger der i en fin park med springvand og eget svømmebassin omgivet af parasoller. Her er ingen egentlig terrasse, men huset er omgivet af græsplæne og fint jævnt grus, hvor I selv kan sætte borde og stole, som I ønsker. Her er naturligvis også grill. Ved siden af villaen er der en tennisbane, som er forbeholdt Villa Irenes gæster og kan benyttes gratis om dagen. Du skal selv medbringe tennisketcher osv..

Læs mere om Villa Irene

Stor villa med plads til alle

Villaen kan huse op til 26 personer og ligger i smukke landlige omgivelser 11 km fra vandet og 1 km fra den lille by Pomaia.
- I stueplan ligger en stor entré, to stuer, køkken (med 6 gasblus, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, ét medium stort køleskab med fryser), spisestue med bordplads og stole nok til alle gæster, soveværelse med to sovepladser og to badeværelser.
- På første sal er der en stor gang, fem soveværelser med to sovepladser i hver (et af dem er mindre) og tre badeværelser. To af soveværelserne har en lille balkon.
- På anden sal finder man også en stor gang, fire soveværelser med to sengepladser i hver, tre badeværelser – hvoraf to kan lukkes af og kun bruges fra soveværelserne, lille tekøkken og mindre stue med udsigt over det omkringliggende landskab. Alle rummene på anden sal har skrå lofter.

I stuerne og på alle værelserne er der installeret fjernsyn. Til villaen hører også havemøbler og parkeringsplads.

Tæt ved Villa Irene (ca. 100 meter) ligger gården La Pieve di Pomaia, hvor der er restaurant, bar, pool, børnepool, bordtennis, vaskeri, cykeludlejning m.m. og alle disse faciliteter kan benyttes, når man bor i Villa Irene.

Der er mulighed for at bestille babysitter og daglig rengøring. I ydersæsonen er der mulighed for opvarmning, da huset har radiatorer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa La Tagliola

Rosignano Solvay, Toscana

Fattoria Castellina

Capraia e Limite, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa La Tagliola

Rosignano Solvay, Toscana

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Villa Le Ferrette

Montecatini Terme, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map