Villa i Pomaia i Toscana

Villa Irene

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis man vil have noget ud over det sædvanlige, helt for sig selv, i Toscana og ikke langt fra kysten, så er Villa Irene stedet. Omgivelserne er som, man kan forvente sig det af Toscana, nemlig smukke; og samtidig er der ikke mere end ca en kilometer til den lille landsby Pomaia.

Nær kysten, men stadig på landet

Den imponerende villa er fra begyndelsen af 1900-tallet, og den tager sig elegant, men også lidt bombastisk, ud, som den ligger der i en fin park med springvand og eget svømmebassin omgivet af parasoller. Her er ingen egentlig terrasse, men huset er omgivet af græsplæne og fint jævnt grus, hvor I selv kan sætte borde og stole, som I ønsker. Her er naturligvis også grill. Ved siden af villaen er der en tennisbane, som er forbeholdt Villa Irenes gæster og kan benyttes gratis om dagen. Du skal selv medbringe tennisketcher osv..

Læs mere om Villa Irene

Stor villa med plads til alle

Villaen kan huse op til 20 personer og ligger i smukke landlige omgivelser 11 km fra vandet og 1 km fra den lille by Pomaia.
- I stueplan ligger en stor entré, to stuer, køkken (med 6 gasblus, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, ét medium stort køleskab med fryser), spisestue med bordplads og stole nok til alle gæster, soveværelse med to sovepladser og to badeværelser.
- På første sal er der en stor gang, fem soveværelser med to sovepladser i hver (et af dem er mindre) og tre badeværelser. To af soveværelserne har en lille balkon.
- På anden sal finder man også en stor gang, fire soveværelser med to sengepladser i hver, tre badeværelser – hvoraf to kan lukkes af og kun bruges fra soveværelserne, lille tekøkken og mindre stue med udsigt over det omkringliggende landskab. Alle rummene på anden sal har skrå lofter.

I stuerne og på alle værelserne er der installeret fjernsyn. Til villaen hører også havemøbler og parkeringsplads.

Tæt ved Villa Irene (ca. 100 meter) ligger gården La Pieve di Pomaia, hvor der er restaurant, bar, pool, børnepool, bordtennis, vaskeri, cykeludlejning m.m. og alle disse faciliteter kan benyttes, når man bor i Villa Irene.

Der er mulighed for at bestille babysitter og daglig rengøring. I ydersæsonen er der mulighed for opvarmning, da huset har radiatorer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Irene

Læs personlige anmeldelser af Villa Irene som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Irene. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 20 anmeldelser fra Villa Irene

Fantastisk hus til mange

Vi havde alle 13 en skøn uge i Villa Irene og nød huset, poolen og tennisbanen. Smuk beliggenhed og fantastisk solnedgang. Restauranten på La Pieve di Pomaia ved siden af kan anbefales - god mad til rimelige priser.

Et par minusser - vi savnede en ovn. Den på 2. sal mangler ovnplader/riste, så den kunne ikke bruges.
Der mangler afskærmning og evt. myggenet til skråvinduer på værelserne på 2. sal.
Der er ikke nok kopper/glas.
Udendørs plastborde er i stykker og trænger til udskiftning.

Læs mere

Fantastisk villa med plads til hele slægten

God plads, skøn udsigt, tæt på restaurant og på lille by med fine fødevarebutikker. Eneste minus, er, at køkkenet er lidt trangt, hvis man skal lave mad til mange.

Læs mere

Virkelig et skønt sted med gode faciliteter - til en rigtig god pris

Virkelig et dejligt sted - god pool , tennis bane , to store køleskabe .. masser af værelser - super service af Marco som var vores kontakt. Til en pris der ligger lidt lavere end andre huse som vi havde kigget på. Så perfekt..

Læs mere

Ophold i Pomaia og i Villa Irene

Her har vi haft det godt på alle måder!
Kommer gerne igen.
Den udsigt, som "mit" soveværelsesvindue bød på når man vågnede, en lise for sjælen.
Det eneste, som kan opleves som negativt, for unge mennesker, er, at her er for stille. Jeg er ikke enig med dem.
Perfekt til afslapning, svømning og vidunderlig natur!

Læs mere

Perfekt til børn og voksne.

Ved første blik virker huset lidt upersonligt med tomme vægge og intet pynt i øvrigt. Men det fungerede rigtigt godt for os 7 voksne og 6 børn i alderen 5 til 16. Godt med plads, fine badeværelser, meget velholdt pool og veludstyret køkken. De problemer, som tidligere indlæg peger på, ser ud til at være løst. Dobbelt køle/frys, fungerende opvaskemaskine, masser af porcelæn, vinglas og bestik. Til og med så gode knive at jeg aldrig behøvede at bruge mine medbragte. Alle 6 flammer på gasovnen fungerer dog ikke og ovnen på tredje sal anvendte vi ikke. Derimod de to udendørs-grill. De gange vi ikke ville lave mad spiste vi rigtigt godt i Borgo di Pomaia og også meget godt på torvet i Pomaia. Vi købte ind i Rosignano di Solvay hvor der findes en stor Coop og også fiskehandlere. Rar imødekommenhed af Marco i receptionen som var virkelig hjælpsom.
Alle 13 synes det her var vores familieferie vi har haft!
Rengøringen var dog lidt dyr, 380 euro hvis man ikke selv rengjorde køkkenet.

Læs mere

Fantastisk

Super godt sted! Perfekt til større selskaber. Her er intet at klage over. Muligvis langsomt wi-fi og slidte udendørsmøbler.

Læs mere
 
search map