Feriebolig i Pomaia i Toscana

La Pieve di Pomaia

Pris fra pr. pers.
Restauranten ved pool Restauranten ved pool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Pieve di Pomaia er et gammelt restaureret bondehus beliggende i smukke og rolige omgivelser i bakkerne. I den nyistandsatte hovedbygning finder du hotelværelser og nogle lejligheder, mens der i de nyere tilbygninger kun er lejligheder. Der er 45 lejligheder i alt, men kun halvdelen udlejes til rejsende på opdagelsestur i Toscana.

I gåafstand fra en lille by, i kort køreafstand fra havet

Kort herfra (1100 meter) ligger den karakteristiske lille landsby Pomaia, hvor man finder to minimarkeder, en bar og en tobaksforretning. 8 km væk ligger Rosignano Marittimo. Sandstrandene ved Vada og Castiglioncello ligger hen mod 11 km herfra. Gården byder på en ferie i landlige toscanske omgivelser, og dog tæt på havet.

God restaurant og mange aktiviteter

På gården er der restaurant med typisk toscansk køkken, bar, svømmebassin og børnebassin, legeplads med gynger og rutschebane, bordtennis og reception. Desuden er der grill til gæsternes rådighed. Cykler og mountainbikes udlejes, og i nærheden er der mulighed for ridning. I de omkringliggende byer findes pizzeriaer, restauranter, supermarkeder, apoteker og lægekonsultation.

Lejligheder i turistklasse

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal - nogle af dem er fordelt på to etager. De indeholder alle tv, køkken med køleskab og mikrobølgeovn, badeværelse med bruseniche, og langt de fleste har eget udendørsareal med borde og stole. Der findes fælles møntvaskeri og parkeringsplads.

Læs om lejlighederne på La Pieve di Pomaia

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map