Anmeldelser af Il Casone di Pomaia

 
Il Casone di Pomaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Casone di Pomaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pomaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Casone di Pomaia

Læs personlige anmeldelser af Il Casone di Pomaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Casone di Pomaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Harald og familie fra London i England boede på La Pieve di Pomaia fra d. 22. til d. 29. juni 2002. Han meddelte efter ferien:

Ja, vi er tilbake etter et strålende opphold. Pomaia svarte på alle måter til forventningene - både når det gjelder standard og beliggenhet. Det faktum at anlegget hovedaklig benyttes av italienere er i seg selv et kvalitetsstempel. Stedet er også meget barnevennlig, og avstanden fra kysten gjør at man kan nyte de vakre Toscana-aftenene uforstyrret av typisk turist-larm. Restauranten serverer meget god lokal mat og drikke til fornuftige priser. Pomaia er også et godt utgangspunkt for dagsutflukter til f.eks. Siena, som anbefales på det varmeste. 
Skulle det være noe å utsette, måtte det være at leilighetene kunne vært litt bedre utstyrt med "basics" - toalettpapir, salt/pepper, oppvaskmiddel etc. AC var også dypt savnet - vi opplevde en hetebølge med temperaturer nærmere 40 grader...
Ellers er vi meget godt fornøyde - både med in-italia (Deres web site er meget profesjonell) og oppfølgingen lokalt i Pomaia. Deres tjenester er sterkt anbefalt til venner og bekjente, og vi håper å komme tilbake ved en senere anledning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 8
 
search map