Anmeldelser af Il Casone di Pomaia

 
Il Casone di Pomaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Casone di Pomaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pomaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Casone di Pomaia

Læs personlige anmeldelser af Il Casone di Pomaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Casone di Pomaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Tove og 7 andre fra Rødkjærskro boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Vi er nu tilbage i Danmark igen efter en dejlig ferie i Toscana. Det var et utroligt lækkert sted, som fuldt ud levede op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
Sara og familie fra Gilleleje boede på La Pieve di Pomaia fra d. 5. til d. 12. juli 2003 efter et kort ophold i Sanremo langs den italienske riviera. Hun skrev efter turen:

Fra Sanremo kørte vi så til Toscana, hvor vi skulle bo på La Pieve di Pomaia. Det var en utrolig smuk tur - vi kørte en del af den på motorvej, men et stykke tog vi af den gamle landevej.
Vi fandt stedet uden problemer - jeres kørselsvejledning var utroligt god. Vi skulle her mødes med at hold venner som kom direkte fra Danmark.
Selve stedet lå meget smukt med en utrolig god udsigt ud over de toscanske bakker, og vi kunne også se ud over havet. Vi fik en førstesalslejlighed, og vores venner lejligheden lige nedenunder. Vi havde en ganske lille terrasse, men vores venner havde heldigvis lille have til begge sider, så det nød vi jo godt af. Der var meget pænt og velholdt, og området var tilpas i størrelsen til at vore tilsammen 3 børn, kunne løbe rundt fuldstændig på egen hånd.
Lejlighederne var af en god størrelse, med både gode køkkenfaciliteter og dejligt badeværelse. Poolområdet blev flittigt benyttet af os alle, og da stedet ikke var større føltes det aldrig overfyldt. Vi kunne altid få liggestole, og der var god plads.
Vi spiste på restauranten på stedet et par gange, og det var en fornøjelse. Det var rigtig god mad, toscansk køkken, og de var gode til at anbefale de lokale vine, til den mad vi havde bestilt.
Det eneste vi kunne savne på stedet var indkøbsmulighed. Der var en ganske lille købmand i selve Pomaia, og ellers et par store supermarkeder i Rosignano Solvay, ca 10 km derfra.
Vi nød opholdet der meget, både voksne og barn, og kunne godt finde på at vælge stedet igen engang. Dog ved vi så præcis hvilken lejlighed vi ønsker, hvor der helt klart var det bedste udendørsområde og den bedste udsigt.
Vi synes måske godt man kunne have inkluderet turistskat og rengøring i selve lejeprisen, så man ikke dernede skal af med ca. 1000 kr ved afrejsen. Vi ved godt det står under lejepriserne, men det var rart nok hvis det hele var betalt herhjemmefra.
Ellers har vi været yderst tilfredse med det hele. Vi har fået god behandling både herhjemmefra, og på selve feriestedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Anettes familie fra Randers tilbragte to uger på La Pieve di Pomaia fra d. 21. juni til d. 5. juli 2003. Hun skrev efter turen:

Vi har haft en utrolig dejlig tur og La Pieve di Pomaia, var alt hvad vi havde drømt om: Rolig beliggenhed, dejlig ny lejlighed med fint interiør og service mm., området var roligt (ingen adgang for biler) og velholdt. Deres restaurant var SUPER med rigtig lækker italiensk mad og noget utrolig dejligt personale. Vi var MEGET tilfredse med stedet, og håber at de vil opretholde den samme standard fremover!
Ligeledes tak for jeres kørevejledning, som vi fulgte og kom lige til døren!! Vi havde en RIGTIG DEJLIG ferie i på La Pieve di Pomaia.
En extra ros til Lino som fandt dette dejlige sted til os!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Dorthe og hendes mand fra København boede en uge på La Pieve di Pomaia fra d. 7. til d. 14. september 2002, inden de kørte til Gardasøen. Hun skrev om stedet:

Vi havde et fantastisk ophold i Pomaia, for nu at tage det først. Byen var ikke noget særligt, men vi brugte det også mest som udgangspunkt til alle de omkringliggende byer, som vi ville se. Lejeligheden var fin og den tilhørende restaurant var i top. Det eneste minus var, at man skulle have badehætte på i swimmingpoolen. Så'n en havde vi ikke

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2002
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Jette og familie fra Gl. Holte boede på La Pieve di Pomaia fra den 20. til den 27. juli 2002.

Uge 30 boede vi på La Pieve di Pomaia.Det var altså en noget skuffende oplevelse. Der var ekstremt mange mennesker i særdeleshed omkring poolen, der var alt for lille til 30 børn med alle deres badedyr. Derudover var der ikke liggestole til alle, så det var enormt stressende at stå op før kl.8.00 om morgenen og styrte ned og spærre en liggestol. Alle tyskerne og hollænderne har åbentbart den måde at gøre det på. Når der er så mange mennesker samlet et sted betyder det også der bliver hurtig snavset, poolen var ikke ren og de mange badende benyttede hverken badehætter eller bruser før de gik i vandet og der var ingen der sagde noget til trods for at det stod flere steder. Der er betydelig bedre på Gli Oleandri Residence, hvor bademesteren sørger for at der er rent og der ikke kommer massevis af badedyr i poolen, men det sted er jo også besøgt stort set kun af folk fra Italien. Vi kan ikke forstå at stedet kun er 3 stjernet, og La Pieve di Pomaia er 4 stjernet . Det kan ihvertfald ikke være servicen og renligheden der gør det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Familien Jørgensen fra Ribe har haft et ophold på La Pieve di Pomaia fra den 6. til den 13. juli 2002.

Vi har været meget glade for opholdet på feriestedet. Da vi kom kunne vi vælge mellem 2 lejligheder. Vi valgte en stor lejlighed på 2. sal med altan, hvor der var en pragtfuld udsigt over vinmarker og bjerge, og i det fjerne kunne vi se havet. Lejligheden var godt indrettet og passede fint til vores familie med 2 voksne og 3 børn/unge (2, 11 og 18 år). Der var et udmærket køkken med stort køleskab. Der var rent og pænt overalt, og de fleste af lejlighederne er placeret så der er en fantastisk udsigt over bjergene og med havet i det fjerne.
Stedet har en fin beliggenhed i forhold til et besøg i Pisa og til strandture.
Udenomsfaciliteterne i form af pool, bordtennis og grill var fine, og cykeludlejning/udlåning fungerede fint. Legepladsen kunne måske godt være lidt bedre; men fint at der er lidt til de mindste.
Stedet er vist forholdsvis nyt, og der er nogle ting som endnu ikke er helt på plads. Vi havde problemer med at der på flere tidspunkter simpelthen ikke var hverken koldt eller varmt vand, - et problem som vi fandt ud af, at de jævnligt var ude for. Det blev bedre i løbet af ugen, hvor man kørte vand til med tankbiler. Vi tror, at det bliver bedre, og vi kunne sagtens finde på at leje os ind samme sted igen.
Vi prøvede flere af strandene fra Vada og sydpå, og strandene er fine. Vi foretrak strandene ved Donoratico eller helt mod syd ved Golfo di Baratti. Flere af de andre steder skulle man gå et pænt stykke vej fra parkeringsstedet til stranden.
Et besøg i den gamle etruskerby Populonia kan bestemt anbefales. Der er en smuk tur op til den flotte gamle fæstning, og en fantastisk flot udsigt på vej der op og fra selve fæstningen. Vinruten til Bolgheri er en meget smuk tur.
Området omkring domkirken og det skæve tårn i Pisa er fantastisk dejligt; men regn ikke med at komme op i tårnet. Dels er det dyrt (110 kr pr. person), og dels kan der sagtens være 2-3-4 timers ventetid!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Christian og Jan's familier fra henholdsvis Herning og Højslev tilbragte to uger på La Pieve di Pomaia fra d. 29. juni til d. 13. juli 2002. Han skrev efter opholdet:

Vi boede ved Pieve di Pomaia i uge 27/28. Vejret var generelt godt dernede og det var egentligt behageligt, når der kom et par skyer for indimellem. Beliggenheden er god med panoramaudsigt til alle sider ikke mindst den smukke natur i området og havet kan skimtes længere væk - skæmmes dog af en grim fabriksbygning i Rosignano Solvay.
Lejlighederne er pæne, lyse og rimeligt store og ligger alle med en god udsigt. Poolerne er børnevenlige - vandet kunne dog være renere. Rengøringen omkring poolerne kunne dog være bedre og flere gange gik gæsterne selv igang med at feje/rense pool mv. Det skal dog siges at hotellet fik sat affaldsspande rundt omkring op i løbet vores ophold, så de var opmærksom på problemet. Ros også til legepladsen, som vores 2 små børn fik meget glæde af!!
Her et lille hint til hotellet - få dog udvidet den parkeringsplads hurtigst muligt, der er ikke plads nok!!!!
Stor ros til restauranten på hotellet, hvor maden var i særklasse hver gang og til en rimelig pris, når vi spiste der og betjeningen var venlig og imødekommende, men ikke specielt hurtig.
Generelt ligger hotellet godt for udflugter til alle seværdigheder i Toscana, med ca. 45 km til Pisa og 60 km til Volterra. Den lille købmand i Pomaia har også et rimeligt udvalg, men man skal dog ud på min. ca. 10 km kørsel, hvis man vil handle stort ind.
Desuden kan vi afslutningsvis fortælle at området ikke er overfyldt af nordeuropæiske turister, hvilket vi finder er et stort plus og generelt har hotellet/området levet helt op til vores forventninger, så alt i alt en kanonferie og jeg er sikker på at vi vil kontakte In-Italia, næste gang turen går til Italien....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2002
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2002
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map