Anmeldelser af Il Casone di Pomaia

 
Il Casone di Pomaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Casone di Pomaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pomaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Casone di Pomaia

Læs personlige anmeldelser af Il Casone di Pomaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Casone di Pomaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anja og familie fra Stenløse boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Pomaia. Vi var flere familier der var dernede sammen, og vi nød turen, og de fantastiske omgivelser. Jeg synes dog at der var utrolig stor forskel på lejlighederne, selvom prisen var ens. Vi var f.eks. glade for det dejlige vejr, fordi det betød at vi kunne stille spisebordet ud på terrassen. Hvis ikke det havde været muligt, havde vi ikke kunnet komme rundt om sovesofaen i køkken/stue som udgjorde 2 ud af i alt 4 sovepladser. Andre havde bedre plads og flere etager, så man ikke lå så tæt, og ikke skulle liste rundt om morgenen. Det ødelægger dog ikke helhedsindtrykket af en rigtig god ferie, som godt tåler en gentagelse. Jeres service har været helt fantastisk og vi har oplevet det meget enkelt at booke via In-Italia. Et lille pip er dog at der stod at man kunne leje cykler på stedet, hvilket specielt vores søn havde set frem til. Stor var skuffelsen da de cykler der var, var i samme stand som man vil kunne finde på en losseplads og aldeles uegenet til at cykle på.

In-Italia's kommentar

Cykler i udlejningshuse/ferielejligheder bruges af mange forskellige lejere og desværre er det ikke alle lejere (eller ejere) der passer godt på cyklerne til stor irritation for de næste lejere. Vi kan godt forstå jeres ærgelse og lader jeres kommentar om cyklerne gå videre til vores samarbejdspartner.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anne Dorte og famile fra Lyngby boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 30. juni til d. 14. juli 2007.

Vi havde en rigtig god ferie i Pomaia. Det var et dejligt sted hvor børnene kunne løbe frit. Der var en god swimming-pool (selvom man skulle have badehætte på - men det er jo godt for hygiejnen) både til børn og voksne. På stedet var der også restaurant som var langt over hvad man ellers kan forvente på feriesteder, både hvad angår mad og betjening. Der var generelt god service og alt var pænt og velholdt. Der var cykler til leje, men ikke nogen man kan regne med at cykle længere ture på. Det eneste store minus for os som familie med små børn var, at man ikke på forhånd kunne reservere en lejlighed med enten terasse eller balkon. Hvis vi havde fået en lejlighed med balkon (vi har en klatreglad pige på to et halvt) ville det have betydet en væsentlig forringelse af ferien. Det betyder at vi vil tøve med at bestille i Pomaia en anden gang. Denne gang var vi heldigvis heldige og fik en lejlighed med terasse og fantastisk udsigt over Toscana. Så hvis det ikke betyder noget om man bor i stueetage eller på 1.sal kan vi kun anbefale Pomaia.

Til slut vil jeg også lige nævne at hele forløbet med In-Italia har været rigtigt godt. I er nemme at komme i kontakt med og hurtige til at svare. Kørselsvejledningen var også rigtig god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jens Martin og rejsefæller fra Horsens boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 23. til d. 29. april 2007.

Vores tur til Toscana i uge 17 gik over al forventning. Det var selvfølgelig af stor betydning at vejret var helt perfekt med temp. omkr. 25 grd. og solopgang kl. 6.30 og nedgang kl.20.10 hver eneste dag. Vi fløj søndag aften fra Billund til Pisa (kr. 1040,- ialt for to personer tur/retur) og alt var meget præcist. Vi havde bestilt en bil hos Hertz (og den viste sig at være helt ny) som stod klar til os i lufthavnen kl. 1.00. Vi havde ikke bestilt overnatning den første nat, så vi lagde bilsæderne tilbage og satte os til at sove i bilen til kl. 7.00 næste morgen. Det foregik på den indhegnede og oplyste p-plads for udlejningsbiler, så alt var o.k. Mandag morgen kørte vi de 45 km til La Pieve di Pomaia, og det var let at finde efter jeres kørselsanvisning. Det var først på sæsonen, så der var ikke mange andre end os i de første par dage. Stedet ligger meget smukt ude på landet med en dejlig udsgt, og alt i boligen var iorden. Stor stue med anvendeligt køkken og lille altan med 2 havestole (mangled lille havebord!) Stort soveværelse med god dobbeltseng samt badeværelse med bruser, bidet og 2 håndvaske. Som sædvanlig i Italien manglede der noget at brygge kaffe på på vores metode, men det havde vi heldigvis medbragt hjemmefra. Ellers var udstyret o.k. og vi lavede selv aftensmad 2 gange. La Pieve har en fin spiserestaurant som var åben fra morgen til sen aften, og det var en stor fordel at vi kunne gå derop og spise en dejlig middag og drikke en flaske vin, når vi kom hjem fra vore dagsture i omegnen. Så kunne vi også tage et glas ekstra, da vi jo ikke skulle ud at køre bagefter. Vort mål med turen var at komme ud i naturen og besøge de gamle middelalderbyer i Toscana.

Vi nåede dagsbesøg i Sienna, Pisa, Lucca, Firence, San Gimignano og den lille hyggelige by Bolgheri med sin 4,5 km lange flotte allé af søjlecypresser. Landskaberne vi gemmemkørte var meget smukke. Alt var grønt og de vilde blomster på marker og i grøfter blomstrede i mange farver. Desværre var den dejlige svimmingpool ved vores bolig endnu ikke gjort klar til sommeren, men et andet gode ved stedets beliggenhed er også den korte afstand på ca. 15 - 20 km. til Middelhavet. Vi havde 2 gode dage ved stranden og badede i ca. 20 grader varmt vand på en dejlig strand ved Vada med fint hvidt strandsand, og en masse italienske badegæster, som slikkede solskin i det fine forårsvejr. Da vi skulle rejse hjem igen søndag aften var vejret ved at skifte til mere ustadigt, så vi var nok meget heldige. Vi nåede at køre 996 km og tage 265
fotos og, og så nåede vi at blive mætte af de skønne italienske middelalderbyer. Vi kan varmt anbefale turen til andre, men vi kunne forestille os at der vil være for varmt i højsommeren og for mange turister i byerne, så man bør tage turen i foråret.
Tak for en god tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Marianne og familie fra Højbjerg boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 8. til d. 22. juli 2006.

Vi var meget glade for stedet og for Pomai og området. Opholdsstedet er velfungerende, god lejlighed, dejlig pool og fin restaurant. Stedet er lidt større og lidt mere tæt end det vi plejer, så der var lidt mere støj end vi havde regnet med.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Birgitte og familie med børn på 3,7,9,12 fra Silkeborg boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

La Pieve di Pomeia var nyt og pænt. Vi følte os ikke vildt velkomne.... ( jeg er jo en prinsesse!) og vore børn blev gennet væk fra legepladsen da de var over 5 år. En nærliggende mark med halmballer blev således deres nye legeplads og nye innovative lege så dagens lys. Dagens lys så jeg selv ret tidligt hver morgen når stenbruddets personale overfor mødte ind, eller når landmanden med sin bæltekørende traktor bevægede sig henover markerne uden jeg dog på noget tidspunkt rigtigt fandt ud af hvad forarbejdningen gik ud på...:-). Derfor nød vi vore ture ud til havet, saltvand slår jo til enhver tid poolen og børnene nød det ligeså meget.
Vi havde to dejlige uger og har fra begge uger skønne billeder på nethinden til november og januar måned ( de er bare så laaaange de måneder)! Så endnu engang tak for hjælpen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
Dorthe og Leif fra Næstved boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vi har haft en fantastisk tur til Pomaia. Området er dejligt fredeligt, og ligger fint i forhold til en tur til eks. Pisa, Firenze eller Elba. Lejlighedskomplekset er rigtigt godt, og restauranten er super med et typisk toscansk køkken. Vi har haft stor glæde af opholdet på La Pieve di Pomaia, som vi kombinerede med et 3. dages ophold i Venedig. Vi kan kun give In-Italia og La Pieve di Pomaia vores bedste anbefalinger, men forlæng opholdet med nogle dage i en af de omkringliggende byer - 1 uge i Toscana er ganske enkelt alt for lidt -:)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og familie fra Helsinge boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vi har haft en dejlig ferie i Toscana. Men syntes at Pieve di Pomaia lå alt for langt ude på landet, byen Pomaia lå 3 km væk, men i den var der kun en købmand, nærmeste by med forretninger og restauranter var Cecina 10 km væk. Opholdet på Pieve di Pomai levede ikke helt op til vores forventninger, husene var langt dårligere end forventet og der manglede i den grad air condition. Det var kun dobbelt sengen der var ok. Vores 2 teenager børn måtte ligge i en hængekøje af en sovesofa, det er ganske enkelt ikke acceptabelt med den pris man betaler for opholdet. Så pris og kvalitet hænger slet ikke sammen på dettte ferie sted. Derudover virkede personalet meget lidt imødekommende over for spørgsmål. Vores første dårlige oplevelse var at man skulle have badehætte på i swimming poolen, det havde vi ikke fået oplyst nogen steder fra, og dette generede vores ophold meget, havde vi vidst det havde vi ikke valgt Pieve di Pomaia. Så alt i alt er dette ikke et sted vi vil anbefale eller agter at komme tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map