Feriebolig i Pomaia i Toscana

Il Casone di Pomaia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Casone hører til ferieanlægget La Pieve di Pomaia, der ligger i skønne og afslappende omgivelser omkring en kilometer fra det lille landsby Pomaia og 11 km fra stranden. I den nyistandsatte hovedbygning, Il Casone, finder du et- og toværelseslejligheder med eget køkken og med plads op til 4 personer. På ferieanlægget La Pieve di Pomaia er der 45 lejligheder i alt, men kun halvdelen udlejes til rejsende på opdagelsestur i Toscana.

God toskansk restaurant med kød og fiskeretter

De typiske toskanske specialiteter kan nydes på den gode restaurant, der vender mod poolterrassen. Er du til kød, kan du dele en af de store bistecca alla fiorentina med dine medrejsende eller smage vildsvin og hare, der jages i de omkringliggende skove. Havet ligger jo ikke så langt væk, så der serveres også friskfanget fisk fra de nærliggende havne. Men du kan også nøjes med en salat og en pastaret.
Alt det gode man kan sige om frokost og aftensmad kan ikke gentages om morgenmaden, hvor den italïenske madkultur er mere til de søde sager end til pålæg - men spørg hvis du savner noget, det kan ofte skaffes ude i køkkenet... eller til morgenmaden dagen efter.

Mange aktiviteter også for børn

På gården er der pool og børnepool, legeplads med gynger og rutschebane, bordtennis og reception. Desuden er der grill til gæsternes rådighed - hvis du selv vil lave mad er det nemlig også muligt. Cykler og mountainbikes udlejes, og i nærheden er der mulighed for ridning. I de omkringliggende byer findes pizzeriaer, restauranter, supermarkeder, apoteker og lægekonsultation.

Lejlighederne

Lejlighederne er enkelt indrettede og de indeholder alle tv, køkken med køleskab og mikrobølgeovn, badeværelse med bruseniche og wi-fi. Der findes fælles møntvaskeri og parkeringsplads til rådighed for alle gæster.

Læs om lejlighederne på Il Casone di Pomaia

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

La Pieve di Pomaia

Pomaia, Toscana

Borgo San Pecoraio

Riparbella, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

search map