Feriebolig i Pomaia i Toscana

Il Casone di Pomaia

 
Il Casone di Pomaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Casone di Pomaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pomaia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Casone hører til ferieanlægget La Pieve di Pomaia, der ligger i skønne og afslappende omgivelser omkring en kilometer fra det lille landsby Pomaia og 11 km fra stranden. I den nyistandsatte hovedbygning, Il Casone, finder du et- og toværelseslejligheder med eget køkken og med plads op til 4 personer. På ferieanlægget La Pieve di Pomaia er der 45 lejligheder i alt, men kun halvdelen udlejes til rejsende på opdagelsestur i Toscana.

God toskansk restaurant med kød og fiskeretter

De typiske toskanske specialiteter kan nydes på den gode restaurant, der vender mod poolterrassen. Er du til kød, kan du dele en af de store bistecca alla fiorentina med dine medrejsende eller smage vildsvin og hare, der jages i de omkringliggende skove. Havet ligger jo ikke så langt væk, så der serveres også friskfanget fisk fra de nærliggende havne. Men du kan også nøjes med en salat og en pastaret.
Alt det gode man kan sige om frokost og aftensmad kan ikke gentages om morgenmaden, hvor den italïenske madkultur er mere til de søde sager end til pålæg - men spørg hvis du savner noget, det kan ofte skaffes ude i køkkenet... eller til morgenmaden dagen efter.

Mange aktiviteter også for børn

På gården er der pool og børnepool, legeplads med gynger og rutschebane, bordtennis og reception. Desuden er der grill til gæsternes rådighed - hvis du selv vil lave mad er det nemlig også muligt. Cykler og mountainbikes udlejes, og i nærheden er der mulighed for ridning. I de omkringliggende byer findes pizzeriaer, restauranter, supermarkeder, apoteker og lægekonsultation.

Lejlighederne

Lejlighederne er enkelt indrettede og de indeholder alle tv, køkken med køleskab og mikrobølgeovn, badeværelse med bruseniche og wi-fi. Der findes fælles møntvaskeri og parkeringsplads til rådighed for alle gæster.

 
 

Gæstebedømmelser af Il Casone di Pomaia

Læs personlige anmeldelser af Il Casone di Pomaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Casone di Pomaia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Il Casone di Pomaia

Hyggelig sted med venlig personale

Læs mere

Toscana

Helt fint!
Virkeligt dejligt personale og rigtig god restaurant i stueetagen af hotellet.

Læs mere

Super fedt sted

Hvis man skal slappe af er det et ideelt sted, der sker ikke meget for teenagers og unge mennesker men tror det er et dejligt sted for familier med små børn.

Læs mere

Hyggelig leilighetshotell sentralt i Toscana

Fint sted med gode fasiliteter. Med en liten gutt på 1,5 år var dette helt fint. Ingen trafikk, inngjerdet poolområde, og restaurant på stedet i babycall avstand til leiligheten.

Litt teit med badehette påbud i bassenget og en vaktsom vaktmester...;)

Læs mere

Drømmeferie i Pomaia

Åh denne gang var alt perfekt, meget roligt sted, meget venligt personale, bare ren afslapning. Vender tilbage til næste år.

Læs mere

Bedømmelse af Il Casone di Pomaia

Alt var godt lige hvert år. Vi kommer altid gerne tilbage.

Læs mere
 
search map