Anmeldelser af Podere Santa Margherita

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Santa Margherita

Læs personlige anmeldelser af Podere Santa Margherita som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Santa Margherita. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Tilfreds ophold

Beliggende i dejligt rolige omgivelser med smuk udsigt lige i smørhullet til hele Chianti området. Lejligheden indeholdt alt hvad man havde brug for. Søde værter med velkomstgave samt afskedsgave. Kan varmt anbefales. Eneste minus var, at madrassen var for hård.

Podere Santa Margherita
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Santa Margherita
Toværelseslejligheden Ninfea med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Ved ikke.
Pool (evt. sæsonåben)

Blev lukket
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Afslapning på Podere Santa Margherita

Podere Santa Margherita er et dejligt sted, fredeligt beliggende og med en skøn udsigt over omgivelserne.
Mama Elena bød os velkomne med åbne arme og var forbi et par gange i løbet af ugen for at høre, hvordan vi havde det og om alt var i orden. Det var et stort plus, at en af os kunne italiensk, det hjalp meget på kommunikationen, det familiens engelske ikke var fremragende - men et dejligt sted og meget søde mennesker.

Podere Santa Margherita
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Santa Margherita
Treværelseslejligheden Primula med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Skønt sted

Et dejligt, roligt sted, flot og rent, stille og roligt. Ejeren taler en smule engelsk.

Podere Santa Margherita
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Santa Margherita
Treværelseslejligheden Tulipano med 4 sovepladser

Flot stor lejlighed, men den er meget varm, da solen står på hele eftermiddagen.
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Per fra Randers boede på Podere Santa Margherita i Poggibonsi fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vi (4 voksne) var i Toscana fra den 21/7 - 28/7 og boede på Podere Santa Margherita. Et pragtfuldt sted, som vi helt sikkert vil anbefale andre. Søde værtsfolk og skøn have med swimmingpool. Vi boede i en dejlig lejlighed med terrasse lige ud til swimmingpoolen - det kunne ikke være bedre. Skønt at sidde der om dagen i siestaen og skønt om aftenen - med lys i poolen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Pernille og familie boede på Podere Santa Margherita i Poggibonsi fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Podere Santa Margharita er et dejligt sted, pænt, rent, dejlig have og pool. Ægteparret, som bor der, er søde og hjælpsomme. I gåafstand fra huset ligger Il Torrione, som er en skøn restaurant med en terrasse med udsigt over landskabet. Maden og vinen er i top. Vi fandt ikke andre restauranter i nærheden, så det er et sted, hvorfra der skal køres til disse eller hvor man laver mad hjemme.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Peter og vennerne fra Jægerspris boede på Podere Santa Margherita i Poggibonsi fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi har haft en fantastisk uge i Podere Santa Margherita. Vi var tre familier – hver med 2 voksne og 2 store børn – og vi havde lejet de tre store lejligheder.
Vi kan kun give thumbs up til alt – lejligheder, standard, omgivelser, stemning. Især poolen var et sikkert hit.

Nå, Elena og hendes familie, gjorde besøget helt unikt. Vi vender tilbage.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Steen og hustru fra Vanløse boede på Podere Santa Margherita i Poggibonsi fra d. 6. til d. 13. oktober 2009.

Vi havde et dejligt ophold på Podere Santa Margherita. Beliggenheden er ideel som udgangspunkt for ture i Chanti-området, og der er heller ikke langt til Sienna, Volterra, Montereggione og Firenze med flere dejlige byer. Lejligheden (2 vær) var pæn og velholdt med alt, hvad man skulle bruge. Vi benyttede den lille terrasse til alle de måltider, vi spiste hjemme. Der er en smuk udsigt over området. Værtinden var ualmindelig elskværdig og hjælpsom. Hun taler kun italiensk, men gør sit yderste for at forstå, hvad man forsøger at kommunikere.

COOP i Poggibonsi (ved afkørsel Poggibonsi syd) har alt og holder åbent til kl. 20 på hverdage og lørdag - UDEN middagslukning. Afstand fra Podere Santa Margherita ca. 4 km.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og familie fra Gistrup boede på Podere Santa Margherita i Poggibonsi fra d. 15. til d. 22. august 2009.

Tak!, vi havde en god ferie, men det jo ikke jeres skyld, at vi havde valgt uge 34, hvor temp. var ca. 40 gr. Og de fleste italiener holdt ferie.
Santa Marghrita levede fuldt ud til og over vores forventning. Venlige og hjælpsomme værter og et meget velholdt og centraltbeliggende sted.
Skal der nævnes noget er det forskellen på de 2 soveværelser, som er stor når man er 2 voksne par, men der er ingen grundlag for klage.
Men som nævnt er beliggenheden fin, idet vi besøgte Firenze, Pisa og Rom.
Turen til Rom foregik med en hurtigbus (3 timer) fra Siena. Bussen kørte en bus-togstation kun et stop fra Termini, som nåede med et lokalt tog. I Rom kørte vi med en turbus, hvor vi kunne stå og på som vi havde behov for. Tiden tillod kun et besøg i Peterskirken.
Vi konstaterede ved hjemkomst, at vi kunne havde taget samme bus fra Poggibonsi. I Siena er der en stor underjordisk parkering ved bus/banestation.
Vedr. Poggibonsi har vi ingen oplevelser, idet de fleste forretninger var lukket og der gik et par dage inden vi fandt ud af, at gode spisesteder var på landet.
Vi kørte en del i området omkring Volterra og en anden middelalderby, San M………?, men fik fik ikke besøgt byerne, idet alle italienere også ville besøge stederne, men vi betaget af det smukke lanskab man kunne se.
Kørselsvejledningen fra Firenze – Siena motorvejen er spændene, men unødig lang, idet vi fandt at det var nemmere at køre fra den afkørsel (?) efter Poggibonsi Nord.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Marianne og rejsefælle fra Hvidovre boede på Podere Santa Margherita i Poggibonsi fra d. 8. til d. 22. august 2009.

Det gik rigtig godt.

Stedet var dejligt, pænt og meget velholdt. Vi boede på første sal i lejligheden Tulipano, hvor vi havde den dejligste udsigt fra de store panoramavinduer i stuen. Terrassen kaldte vi vores solarie: fuldkommen ugenert og fra klokken 13:00- 17:00 kunne vi ligge og sole os helt ugenert. Uden udsigt og ikke mindst indkig:-) Gode møbler og masser af skabsplads. Vi frådser altid med plads og havde taget en 3- værelses til 2 personer. Hvis der er flere i lejligheden så kan det knibe med ét toilet.

Vi havde taget egne liggeunderlag med, da det så ud til at der ikke var liggestole. God ide´! Til hver lejlighed var der 2 private sollænestole, som ikke kunne indstilles.

Myggene var som andre skrev slemme. Vi havde taget myggelotion og myggemaskine med, men det hjalp først da vi købte en insektspray (kan købes for omkring en tier, i COOP, Poggibonsi) og foretog en sprayrunde hver aften. Det er også en god idé at holde døre/vinduer lukket medens der er lys indenfor.

Vi gik nogle dejlige ture i området. Udsigten ændrer sig for hver bakketop man bestiger. Vi spiste på den nærmeste restaurant der ligger lidt længere op ad den vej vi boede på. I den lidt dyrere ende, men lækker mad (ikke turistmenuer!), godt vinkort, venlig betjening og en dejlig udsigt. Kan klart anbefales.

Det er meget varmt i august og årets hedebølge var igang, så vi måtte begrænse vores ture. Chiminagno måtte vi desværre opgive efter 2 forsøg. Det var umuligt at finde parkeringspladser. August er den måned italienerne har ferie, og de er gode til at være turister i deres eget land.

Til gengæld havde vi en dejlig efftermiddagstur til d' Elsa, som ligger ca 7 kilometer sydpå. Vi parkerede neden for bymyren og gik op ad trapperne til en stille middelalderby næsten uden biler. Vi besøgte en krystalbutik, og her gav mester Bacci, os en uopfordret demo af hvordan han sliber krystal. Bacci fortalte om sit liv: han er firs og har lært mange af de unge op. På bordet i butikken lå en artikel hvor paven 'købte' af Bacci. Bacci taler ikke engelsk, så det er her man kan få øvet sit italienske og i tilgift få anekdoterne med. Vi købte et par meget smukke tulipanglas (til whisky) for ca. 100 kr.

Det er en god idé at kunne lidt italiensk. Mange af de unge kan tale engelsk og vil gerne prøve det af, men indgangen er bestemt at kunne en lille smule italiensk. Italierne er meget høflige og venligheden er enorm og især vil jeg rose vores værtsfamilie, som bestod af Elena, og hendes børnebørn som også havde indtaget stedet for at holde ferie. Der var gang i bryllupsforberedelserne kunne vi høre.

Alt i alt et dejligt sted, ikke meget negativt: vi måtte dog selv gøre skufferne på toiletterne rene. De var vist smuttet i rengøringen. Alt andet var perfekt, så det kan vi godt bære over med.

Et sted vi godt vil vende tilbage til.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

La Rondine

San Gimignano, Toscana

La Farneta

Siena, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno

search map