Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Podere Santa Margherita

Pris fra pr. pers.
Husets vinkælder Husets vinkælder Husets vinkælder Lejlighed Iris Lejlighed Primula
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

For indkøb, bank og spisesteder skal man tilbagelægge ca. 4 km for at komme til byen Staggia Senese.

Vinmarker og egenproduktion

Vinmarkerne når helt op til huset, og ejerne producerer da også både rødvin, vinsanto og grappa, som du selvsagt kan købe til en yderst fornuftig pris. Det samme gælder for øvrigt den gode olivenolie, de fremstiller. Hele familien har i flere generationer deltaget i arbejdet, som også omfatter de fire lejligheder, men matriarken Elena indtager en fremtrædende position, og hendes venlighed og omsorg for gæsterne lægger du mærke til fra første møde.

Læs mere om Podere Santa Margherita

Gedigne lejligheder

Lejlighederne er gedigent møblerede, og de er altid ulasteligt rengjorte. De har alle egen terrasse med bord og stole, og hvis du savner lidt underholdning, er der også satellitfjernsyn i dem. I den store velholdte have finder du et svømmebassin på 15 x 6 meter (dybde fra 1,00 til 2,30 meter) med vandmassageafdeling. Grill er her naturligvis også.

Lejlighederne på Podere Santa Margherita

Toværelseslejligheden Ninfea med 2 sovepladser

ligger i stueetagen og er 51 m² stor. Lejligheden består af stue, separat køkken (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse med bord og stole.

Treværelseslejligheden Tulipano med 4 sovepladser

ligger på første sal og er 75 m² stor. Lejligheden består af stue, separat køkken (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Fra stuen er der adgang til lejlighedens private terrasse med bord og stole DOG er denne omgivet af høj mur, der giver læ, men begrænser udsigten.

Treværelseslejligheden Primula med 4 sovepladser

ligger i stueetagen og er 68 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet en suite, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse med bord og stole (over for svømmebassinet).

Treværelseslejligheden Iris med 4 sovepladser

ligger i stueetagen og er 75 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse med bord og stole (over for svømmebassinet).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Rondine

San Gimignano, Toscana

La Farneta

Siena, Toscana

I Borghi

San Gimignano, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map