Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Podere Poggiarello

 
Podere Poggiarello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Poggiarello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Poggibonsi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bakkerne midt i den mest centrale del af Toscana ligger gården Podere Poggiarello kort uden for byen Poggibonsi, der byder på alle tænkelige butikker, spisesteder og udsædvanlig gode muligheder for offentlig transport. Landevejen fra Poggibonsi mod Castellina in Chianti byder ofte på noget af det smukkest tænkelige landskab i Toscana og mange spændende bygninger.

Malerisk landskab med kun 3 km til byen

Få kilometer uden for Poggibonsi møder dit øje således, på højre hånd, den imposante borg Castello di Strozzavolpe fra tolvhundredetallet. På bakken lidt under den finder vi Podere Poggiarello, der ligger fredfyldt med udsigt over dalen, ja på klare dage kan man se helt til San Gimignano fra husets top. Med kun tre kilometer til Poggibonsi, hvor du finder såvel allehånde indkøbsmuligheder (deriblandt et par meget store supermarkeder), samt mange spisesteder, togstation og tilkørsel til motorvejen mellem Siena og Firenze, må Podere Poggiarello siges at være et fremragende udgangspunkt for udforksning af det centrale Toscana.

Læs mere om Podere Poggiarello

Du deler haven, grill og pool med ejeren

Ejerne bor selv i hovedbygningens stueetage, mens første sal udlejes på ugebasis. Det lille anneks står også til ejerens rådighed. I den store have er der et svømmebassin på 14 x 8 meter (dybde 1,10 til 3,00 meter) og naturligvis også en grill, og hver lejlighed har desuden sin private terrasse med bord og stole.

Lejligheden på Podere Poggiarello

Syvværelseslejligheden Volpe d'oro med 8/10 sovepladser

Den 200 m² store lejlighed ligger på første sal i hovedbygningen (ejerne selv bor i stueetagen). Tidligere var her tre mindre lejligheder, og det ser man tydeligt ved, at her er ikke mindre end tre stuer, hvoraf de to har køkkenhjørne. Den største af stuerne har desuden pejs, og en anden har en sovesofa til to personer. Derudover er her to soveværelser med hver to enkeltsenge, to soveværelser med dobbeltseng og hele fire badeværelser/toiletter med enten bruser eller karbad. Her findes opvaskemaskine, fjernsyn og strygejern. Lejligheden har desuden en dejlig overdækket terrasse. Vaskemaskine deles med huset Posta Reale.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Podere Poggiarello

Læs personlige anmeldelser af Podere Poggiarello som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Poggiarello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Podere Poggiarello

Bedømmelse af Podere Poggiarello

Læs mere

Bedømmelse af Podere Poggiarello

Læs mere

Bedømmelse af Podere Poggiarello

Læs mere

Bedømmelse af Podere Poggiarello

Læs mere

Bedømmelse af Podere Poggiarello

Læs mere

Bedømmelse af Podere Poggiarello

Læs mere
 
search map