Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Fattoria Piecorto

 
Fattoria Piecorto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Piecorto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Poggibonsi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med beliggenheden i Chiantis bakker midt mellem Firenze og Siena kan man vist næsten ikke komme til at bo mere centralt i Toscana.

Prøv gårdens egen vin

Fattoria Piecorto, som for resten også laver god vin og olie, har fem særdeles rummelige lejligheder fordelt på tre gamle bygninger. Udefra kan det næsten ikke blive meget mere pittoresk, og hvis vi lige ser bort fra den stænkpudsning, man har foretaget indendørs engang i 1980’erne, så er lejlighederne virkelig også indbydende med deres gode plads og mange fine gamle møbler, dog skal det bemærkes, at smagen ikke altid er lige indiskutabel god. NB. Opvarmning er ikke mulig!

Læs mere om Fattoria Piecorto

God udenomsplads

Hvis man skulle sammenfatte gården i ét ord, ville det være ”rustikt”, men det er vel også det, man kommer ud på landet efter? Køkkenerne er generelt set af en gedigen kvalitet (noget ringere i den største lejlighed). Det skal bemærkes, at der ikke er opvarmning i lejlighederne, borset fra pejsene altså. Der er rigtig god plads omkring bygningerne, så børn og voksne kan boltre sig uforstyrret på plænerne, under oliventræerne eller i den 14 x 7 meter store pool. Hvis man vil ud at spise eller købe ind, kan man tage ind til Poggibonsi, der ligger 5 km fra gården.

Lejlighederne på Fattoria Piecorto

Fireværelseslejlighed med 2/5 sovepladser - nr. 1 (119 m²)

ligger på første sal i hovedbygningen og består af stue med satellitfjernsyn og pejs, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 2 (112 m²)

ligger i to plan med indgang i stueetagen og består af stue med satellitfjernsyn, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 3 (101 m²)

ligger i to plan med indgang på første sal i samme bygning som nr. 2 og består af stue med satellitfjernsyn og pejs, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 5 (112 m²)

ligger på første sal i hovedbygningen og består af stue med satellitfjernsyn og pejs, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Fattoria Piecorto

Læs personlige anmeldelser af Fattoria Piecorto som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Fattoria Piecorto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Fattoria Piecorto

Et smukt og roligt sted

Vi tilbragte en dejlig ferie på en skøn og rolig gård med en lækker pool. Beliggenheden på en lille bakke mellem oliventræer og vinmarker er fantastisk. Stedet er meget pittoresk, og beliggenheden mellem Firenze, Siena og San Giminagno er i top.

Lejlighederne er rummelige og rene. De er dog mørke, gamle og der er intet internet.

Vi så ikke ejerne i løbet af ugen, men vi blev meget varmt modtaget af Olivia, som tog sig af os med stor imødekommenhed og hjælpsomhed. Mange tak, Olivia!

Alt i alt tilbragte vi en meget dejlig ferie, og vi anbefaler dette sted for beliggenheden, skønheden og roen.

Læs mere

Afslappet ferie med masser af kultur

Jeg ville helt bestemt anbefale indkvarteringen til alle som ønsker en afslappet atmosfære med masser af kultur.
Fattoria Piecorto er omtrent 7 minutters kørsel fra Poggibonsi (ad grusvej) ved siden af en smuk vin/oliven-have.
Mens omgivelserne er fredlige er der masser at se i regionen (inden for 80 km) (Sienna, Pisa, Florence, San Gimignano etc.)

Det eneste jeg vil foreslå er at montere myggenet på husenes vinduer for at kunne have dem åbne om dagen/natten.

Vi vender helt sikkert snart tilbage!

Læs mere

Skøn familieferie

Gammel stenbygning, stedet er tilbagetrukket mellem vinmarker og olivenlunde, virkelig skøn ferie med flot udsigt fra poolen.

Læs mere

Dejlig natur og kultur oplevelse

Dejlig ferie, en stor tak for hjælpen med at finde stedet. Hvis man kan lide naturen i Toscana bor man meget smukt med udsigt til dal og bjerg, vinmarker og de gamle oliven- og figen træer samt lavendel buske. Dejlig ro på stedet. Børnene har brugt og nydt poolen. Dejlig oplevelse at bo i et hus fra 1200-tallet med den atmosfære dette giver.
Huset ligger selvsagt i køre afstand til alt. Indkøb i Poggibonsi, men ellers kan Siena og Firenze nåes indenfor en times kørsel (dejlige byer). I området ligger desuden en del bjergbyer, som bestemt er et besøg værd.

Læs mere

Den smukke natur i Toscana

Dejligt sted at holde ferie og perfekt med den centrale beliggenhed hvis man selv vil ud på oplevelser i Toscana

Læs mere

Bedømmelse af Fattoria Piecorto

Læs mere
 
search map