Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Fattoria Piecorto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med beliggenheden i Chiantis bakker midt mellem Firenze og Siena kan man vist næsten ikke komme til at bo mere centralt i Toscana.

Prøv gårdens egen vin

Fattoria Piecorto, som for resten også laver god vin og olie, har fem særdeles rummelige lejligheder fordelt på tre gamle bygninger. Udefra kan det næsten ikke blive meget mere pittoresk, og hvis vi lige ser bort fra den stænkpudsning, man har foretaget indendørs engang i 1980’erne, så er lejlighederne virkelig også indbydende med deres gode plads og mange fine gamle møbler, dog skal det bemærkes, at smagen ikke altid er lige indiskutabel god. NB. Opvarmning er ikke mulig!

Læs mere om Fattoria Piecorto

God udenomsplads

Hvis man skulle sammenfatte gården i ét ord, ville det være ”rustikt”, men det er vel også det, man kommer ud på landet efter? Køkkenerne er generelt set af en gedigen kvalitet (noget ringere i den største lejlighed). Det skal bemærkes, at der ikke er opvarmning i lejlighederne, borset fra pejsene altså. Der er rigtig god plads omkring bygningerne, så børn og voksne kan boltre sig uforstyrret på plænerne, under oliventræerne eller i den 14 x 7 meter store pool. Hvis man vil ud at spise eller købe ind, kan man tage ind til Poggibonsi, der ligger 5 km fra gården.

Lejlighederne på Fattoria Piecorto

Fireværelseslejlighed med 2/5 sovepladser - nr. 1 (119 m²)

ligger på første sal i hovedbygningen og består af stue med satellitfjernsyn og pejs, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 2 (112 m²)

ligger i to plan med indgang i stueetagen og består af stue med satellitfjernsyn, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 3 (101 m²)

ligger i to plan med indgang på første sal i samme bygning som nr. 2 og består af stue med satellitfjernsyn og pejs, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 5 (112 m²)

ligger på første sal i hovedbygningen og består af stue med satellitfjernsyn og pejs, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Poggio del Melograno

Montecatini Val di Cecina

Villa Panzalla

San Polo in Chianti

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa

search map