Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Fattoria Piecorto

 
Fattoria Piecorto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Piecorto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Poggibonsi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med beliggenheden i Chiantis bakker midt mellem Firenze og Siena kan man vist næsten ikke komme til at bo mere centralt i Toscana.

Prøv gårdens egen vin

Fattoria Piecorto, som for resten også laver god vin og olie, har fem særdeles rummelige lejligheder fordelt på tre gamle bygninger. Udefra kan det næsten ikke blive meget mere pittoresk, og hvis vi lige ser bort fra den stænkpudsning, man har foretaget indendørs engang i 1980’erne, så er lejlighederne virkelig også indbydende med deres gode plads og mange fine gamle møbler, dog skal det bemærkes, at smagen ikke altid er lige indiskutabel god. NB. Opvarmning er ikke mulig!

Læs mere om Fattoria Piecorto

God udenomsplads

Hvis man skulle sammenfatte gården i ét ord, ville det være ”rustikt”, men det er vel også det, man kommer ud på landet efter? Køkkenerne er generelt set af en gedigen kvalitet (noget ringere i den største lejlighed). Det skal bemærkes, at der ikke er opvarmning i lejlighederne, borset fra pejsene altså. Der er rigtig god plads omkring bygningerne, så børn og voksne kan boltre sig uforstyrret på plænerne, under oliventræerne eller i den 14 x 7 meter store pool. Hvis man vil ud at spise eller købe ind, kan man tage ind til Poggibonsi, der ligger 5 km fra gården.

Lejlighederne på Fattoria Piecorto

Fireværelseslejlighed med 2/5 sovepladser - nr. 1 (119 m²)

ligger på første sal i hovedbygningen og består af stue med satellitfjernsyn og pejs, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 2 (112 m²)

ligger i to plan med indgang i stueetagen og består af stue med satellitfjernsyn, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 3 (101 m²)

ligger i to plan med indgang på første sal i samme bygning som nr. 2 og består af stue med satellitfjernsyn og pejs, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - nr. 5 (112 m²)

ligger på første sal i hovedbygningen og består af stue med satellitfjernsyn og pejs, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Borgo Filicardo

Montespertoli, Toscana

Agriturismo La Selva

Siena, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Il Pozzo

Capolona

search map