Anmeldelser af Terrazza Vignoli

<p>Terrasse og have med udsigt over dalen</p>
 
Terrazza Vignoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vignoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pitigliano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Vignoli

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Vignoli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Vignoli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

sjovt sted

Det var en sjov lejlighed, men man skal ikke være gangbesværet (vi er det ikke), både i lejligheden og i byen er det meget op og ned med trapper og bakker.
Vi var taget til Italien allerede 28. juni, og havde opgivet vor ankomst til 6. juli mellem 1500 og 1900.
Min kone fik mange opkald på mobilen, og da hun ikke kunne se, hvor de var fra, svarede hun ikke.
Endelig fik hun en sms fra kontoret i Pitigliano og ejeren af lejligheden, så vi fik nøglen da vi kom.
In-italia bør vide, at Immobiliare Ursinea har lukke om søndagen.
Parkering i nærheden af lejligheden er ikke muligt(vi parkerede ca. 1 km derfra). Parkering neden for lejligheden er totalt gak gak for de fleste, alt for besværligt at få sin bagage op.
Der er ingen stor parkeringsplads i nærheden.

Anbefaling til kommende gæster

Prøv, men fin ud af, at alt ikke er som man forventer.

In-Italia's kommentar

Kære Poul Koch. Vi forsøgte ganske rigtigt forgæves at ringe jer op flere gange i dagene op til jeres ophold, fordi vi først meget sent fik besked på, at kontoret havde lukket om søndagen. Da vi ikke fik kontakt til jer, efterlod vi en besked på telefonsvareren, og sendte jer en mail. Vi ville have foretrukket at vide, at kontoret var lukket i god tid, desværre tænkte de ikke på at meddele os det, da bestillingen blev bekræftet den 14. januar, men først den 4. juli.

Terrazza Vignoli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

man skal interessere sig for etruskerne
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Vignoli
Toværelseslejlighed (med terrasse og have) med 2/5 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lis og Ole fra Hørsholm boede på Terrazza Vignoli i Pitigliano fra d. 30. april til d. 4. maj 2013.

Vores tur gik godt, men der var et par ting ved Terrazza Vignoli som var lidt problematiske. For det første havde husets tykke mure holdt godt på vinterens kulde og fugt, da vi kom var der 11gr. Pillefyret virkede ikke og den øvrige varmekilde til hele huset var en stor pejs der skulle opvarme centralvarmen rundt i resten af huset. Den meget søde og meget hjælpsomme Maria Elena fra Immobiliare Ursinea fik straks fat i en ung mand som fik pillefyret igang og husets rengøringsdame til at komme og tjekke og tænde op i pejsen, det var ret svært og efter et stykke tid gik ilden ud, brændet havde i løbet af vinteren trukket så meget fugt at det ikke afgavn nogen varme, men temperaturen var dog steget til ca. 15 gr. Det viste sig, at der kun var piller til fyret til ca. 12 timer og næste dag var 1. Maj og forretningerne var lukkede, altså vi frøs. Heldigvis havde rengøringsdamen og Maria Elena redt en seng til os i stuen, vi skulle ellers have sovet på hemsen. Det var vi meget glade for, det viste sig nemlig at alle husets trapper var uden afskærmning og gelænder. Faktisk var det at komme til badeværelset en dødsfælde, et forkert skridt og der var frit fald et par meter ned. Men det positive ved stedet var at det var meget hyggeligt indrettet og der var en fantastisk udsigt som beskrevet. Vores vurdering er, at det ikke bør udlejes før kulden og fugten er ude af huset og der bør advares mod de uafskærmede trapper. Mor og datters hjælpsomhed i Immobiliare Ursinea var en god oplevelse.

In-Italia's kommentar

Jeg tillader mig lige at bløde en smule op, da jeg selv har boet i lejligheden. Det er helt rigtigt at hele lejligheden er uden døre, som beskrevet i præsentationen på www.in-italia.dk, ligesom det er korrekt, at der ikke er gelænder på en del af trappeforløbene. Jeg vil ikke mene disse forhold kandiderer til en dødsfælde, men det er rigtigt, at man skal have det in mente en sen nattetime, hvis man skal ned fra hemsen for at gå på toilettet i mørket. Ejerne af lejligheden har selv helt små børn, og har ikke vurderet, at gelændre mm er en nødvendighed. Med venlig hilsen Caroline Abel, rejsekonsulent

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map