Feriebolig i Pitigliano i Toscana

Terrazza Vignoli

<p>Terrasse og have med udsigt over dalen</p>
<p>Hygge i haven</p>
<p>Spiseområde</p>
<p>Køkken i baggrunden</p>
<p>Trappe op til alkoven</p>
 
Terrazza Vignoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vignoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pitigliano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I tufstensbyen Pitigliano finder man i en af de nederste smalle gyder frem til Terrazza Vignoli, der ligger på ydersiden af byens kerne, med alle de fordele det nu engang giver: nemlig terrasse og udsigt til naturen nedenfor.

Skøn middelalderby for aktive rejsende

Beliggenheden i Pitigliano (og lejlighedens indretning) er ikke for de mest gangbesværede, da byen ligger klistret ned ad toppen af en klippeblok og man derfor skal forcere adskillige trapper og stejle gadeforløb for at komme til lejligheden; men ét er sikkert – det er god bengymnastik at bo i Pitigliano og Terrazza Vignoli. Ankommer man i bil (og det anbefaler vi an man gør!), kan man parkere neden for lejligheden, men også herfra skal man gå nogle hundrede meter med sin bagage og indkøb ad en pænt stejl opadgående trappe for at nå frem. Når man først er fremme, vil alle anstrengelserne være glemte, for i Via Vignoli gemmer der sig en sand perle inde bag de tykke mure, hugget ind i tufstensklippen. Endelig har Pitigliano alt, hvad der gør en god ferieoplevelse – både i byen og i den omkringliggende natur.

Læs mere om Terrazza Vignoli

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser
- Lejligheden er reelt set en toværelseslejlighed på 150m2 fordelt på flere plan (uden døre). Kvadratmetrene inkluderer både tykke ydervægge og en del trappeforløb, da lejlighedens beliggenhed yderst på klippen gør, at den må følge underlaget; der er således 45 trin fra terrassen, som er det nederste punkt til soveværelset, der er det øverste beliggende punkt. Fra gadeplan kommer man ad nogle få trin ned i den gamle stald, der i dag er udnyttet til et stort køkken/alrum , hvor det gamle æseltrug er lavet om til pejs, og hvor man i de hvælvede lofter fornemmer, hvorledes man befinder sig under bjergsiden. Her er der sovesofa til to personer foran pejsen, spiseområde med bord og stole, køkkenhjørne med 4 gasblus og mindre køleskab, samt lille alkove med endnu en sovesofa til en person (eller to børn). Området kan skærmes af for natten af et gardin. Ved køkkenet finder man en dør, der leder ned til en underjordisk vinkælder, der holder en stabil køleskabstemperatur, hvorfor man roligt kan benytte den til opbevaring af både drikke- og fødevarer. I stuen finder man nogle underfundige huller under gulvet, der er overdækket af tykt glas, oplyste nedefra. Man antager at det er affaldshuller, som etruskerne benyttede – i dag minder de os blot om, at historien har haft sin gang i netop disse smukke rum.

I den modsatte ende af alrummet går et par trin op til en repos, hvor der er et mindre badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser samt udsigt til dalen nedenfor. Fra reposen kan man desuden gå yderligere en etage op til soveværelset, hvor sengen befinder sig på en lille hems, eller man kan gå en etage ned ad en stentrappe med ujævne trin, gennem et lille vaskerum med vaskemaskine og ud på den store terrasse, hvor den fjerneste krog fremstår som en lille frodig have: Det er her ferien udspiller sig. Fra terrassen er der udsigt til den grønne dal neden for byen og de omkringliggende skove. Herfra hører man kun vandfaldet i bunden af dalen, insekternes summen og solens knitren – om aftenen er vandfaldet oplyst og flagermusene står for lydsiden, mens stjernerne kaster sig op på himmelhvælvingen i begejstring over al den plads de har. Terrassen er indrettet med bord og stole og grill og har tilmed en pergola, hvis man har brug for lidt skygge.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Vignoli

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Vignoli som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Vignoli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

sjovt sted

Det var en sjov lejlighed, men man skal ikke være gangbesværet (vi er det ikke), både i lejligheden og i byen er det meget op og ned med trapper og bakker.
Vi var taget til Italien allerede 28. juni, og havde opgivet vor ankomst til 6. juli mellem 1500 og 1900.
Min kone fik mange opkald på mobilen, og da hun ikke kunne se, hvor de var fra, svarede hun ikke.
Endelig fik hun en sms fra kontoret i Pitigliano og ejeren af lejligheden, så vi fik nøglen da vi kom.
In-italia bør vide, at Immobiliare Ursinea har lukke om søndagen.
Parkering i nærheden af lejligheden er ikke muligt(vi parkerede ca. 1 km derfra). Parkering neden for lejligheden er totalt gak gak for de fleste, alt for besværligt at få sin bagage op.
Der er ingen stor parkeringsplads i nærheden.

Læs mere

Lis og Ole fra Hørsholm boede på Terrazza Vignoli i Pitigliano fra d. 30. april til d. 4. maj 2013.

Vores tur gik godt, men der var et par ting ved Terrazza Vignoli som var lidt problematiske. For det første havde husets tykke mure holdt godt på vinterens kulde og fugt, da vi kom var der 11gr. Pillefyret virkede ikke og den øvrige varmekilde til hele huset var en stor pejs der skulle opvarme centralvarmen rundt i resten af huset. Den meget søde og meget hjælpsomme Maria Elena fra Immobiliare Ursinea fik straks fat i en ung mand som fik pillefyret igang og husets rengøringsdame til at komme og tjekke og tænde op i pejsen, det var ret svært og efter et stykke tid gik ilden ud, brændet havde i løbet af vinteren trukket så meget fugt at det ikke afgavn nogen varme, men temperaturen var dog steget til ca. 15 gr. Det viste sig, at der kun var piller til fyret til ca. 12 timer og næste dag var 1. Maj og forretningerne var lukkede, altså vi frøs. Heldigvis havde rengøringsdamen og Maria Elena redt en seng til os i stuen, vi skulle ellers have sovet på hemsen. Det var vi meget glade for, det viste sig nemlig at alle husets trapper var uden afskærmning og gelænder. Faktisk var det at komme til badeværelset en dødsfælde, et forkert skridt og der var frit fald et par meter ned. Men det positive ved stedet var at det var meget hyggeligt indrettet og der var en fantastisk udsigt som beskrevet. Vores vurdering er, at det ikke bør udlejes før kulden og fugten er ude af huset og der bør advares mod de uafskærmede trapper. Mor og datters hjælpsomhed i Immobiliare Ursinea var en god oplevelse.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Vignoli

Læs mere
 
search map