Agriturismo i Pitigliano i Toscana

Agriturismo Poggio Al Tufo

 
Agriturismo Poggio Al Tufo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Poggio Al Tufo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pitigliano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mange muligheder på ferien på Agriturismo Poggio Al Tufo

Det bedste ved denne agriturismo er, at den kun har 8 værelser, hvilket bidrager til en mere intim og familiær atmosfære. Rundt om dig breder det fine landskab og vinmarkerne sig, og du har alle muligheder for til fulde at kunne slappe af. Fyld dine dage med spændende udflugter, slap af i haven med et godt glas vin eller nyd solens varmende stråler i en af de liggestole, du finder ved den udendørs pool. Hvordan dine dage skal se ud, bestemmer du selv - det er jo det, der er det dejlige ved at være på ferie.

Hjemmelavede specialiteter og egne vine

Agriturismo Poggio Al Tufo har egen restaurant, og det er Signora Ornella, som står for køkken-magien. Det enkle køkken - "cucina povera" - som er så almindeligt i Toscana gælder også her. Det har du kun grund til at være glad for, for det indebærer god og veltilberedt mad i en traditionel ånd. Her kan du sætte tænderne i alt fra skinke over hjemmelavet pasta til vildsvin, og senere runde af med en lækker dessert. Det hele skylles selvfølgelig ned med en af husets egne, gode vine. Vingården Tommasi producerer ikke bare vin her i Toscana, men også i verdenskendte Valpolicella og i det sydlige Apulien. Så hvis du har lyst til at udvide din vin-horisont, har du muligheden her.

Malerisk by kun 15 minutters kørsel væk

Nu vi taler om at udvide sin horisont: Hvis du får trang til at lade dine smagsløg gå yderligere på eventyr, så sæt dig blot i bilen og kør i et kvarters tid. Så kommer du til den smukke, maleriske by Pitigliano, som på ægte, toskansk vis ligger på en bakketop. Den eventyragtige beliggenhed giver garanti for en smuk udsigt, og byen har mange forskelige restauranter, du kan prøve.

Læs mere om Agriturismo Poggio Al Tufo

Bad i havet den ene dag; få kulturelle oplevelser den næste

Noget af det bedste ved at holde ferie i denne del af Toscana er, at du kan få en oplevelsesrig ferie med indblik i, hvad regionen har at byde på. Det tager ca. en time med bil at begive sig ud til kysten (ca. 64 km.) og Orbetello. Her kan du nyde dejlige stunder med sol og bad, smage på havets lækkerier og besøge charmerende kystbyer som Porto Santo Stefano. Du kan også køre lidt mod nord for at slikke sol på Castiglione della Pascaias lange sandstrand. Kunne du tænke dig at kombinere kultur og shopping, bør du unde dig selv en dag i Grosseto. Det er hyggeligt at slentre rundt i byens gamle del, afbrudt af pauser på caféerne med en kold forfriskning.

Ferie på Agriturismo Poggio Al Tufo er det perfekte udgangspunkt for dagsture

Der er flere dejlige byer i omegnen, du ikke bør gå glip af, og som du kan nå til i løbet af et par timer. Et eksempel er charmerende Pienza med sin fantastiske udsigt og sine smalle brostensgader. Andre aktiviteter i området tæller for eksempel cykling, vandring og ridning. Da Lago di Bolsena ligger kun 13 km. væk, kan du få et indtryk af, hvordan de lokale bor og lever. Sidst, men ikke mindst: Da du er tæt på både Umbrien og Lazio kan du på samme rejse opleve tre af Italiens mest populære regioner og prøve forskellige madkulturer. For selvom vi befinder os i Italien, og der er en rød tråd i cuisine'n, varierer retterne fra region til region.

Værelserne er rummelige

De otte værelser, som ligger fordelt på to bygninger, er rummelige, og møblementet er enkelt, uden unødige detaljer. Gulvene kan være i sten eller parket, og de fleste har hvælvede lofter. De er alle udstyret med aircondition, Wi-Fi, pengeboks, minibar og badeværelse med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map