Hotel i Pistoia i Toscana

Villa Giorgia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet er omgivet af et smukt landskab, og at Villa Giorgia ligger i nærheden af den historiske by Pistoia er kun et plus. Med andre ord har du herfra et perfekt udgangspunkt for at udforske den smukke region, og du når let til flere interessante udflugtsmål, byer og seværdigheder.

Afslapning i haven og ved poolen

Hotellets grund er stor, indbydende og smuk. Her er også et herligt poolområde med solstole og terrasse, hvor du kan slappe af i skyggen med noget koldt i glasset og en god bog. Hotellets have er stor, så her kan du slendre og nyde udsigten over bakkerne og det smukke omkringlæggende landskab.

Læs mere om Villa Giorgia

Udsøgt mad på menuen

På Villa Giorgia er der både bar og restaurant. Ristorante La Locanda serverer rigtig god mad, hvilket vi har haft den store fornøjelse af at prøvesmage. Her kan du nyde godt af lokale og traditionelle retter i den ægte toscanske ånd, ledsaget af gode og velsmagende vine samtidigt med, at du nyder den friske luft ude på terrassen.

Tag på opdagelse

Du bor strategisk fordelagtigt lige uden for Pistoia. Dette betyder også, at du har adskillige udflugtsmål inden for kort kørselsafstand. Du kan for eksempel hurtigt komme til Pisa, Lucca, Buti, Calci og Vinci foruden fantastiske Firenze og Chianti-distriktet med alle sine vingårde. Du er også i nærheden af gode shoppingmuligheder, hvis du skulle få lyst til det. Små byer som Montecatini Terme og Montecatini Alto ligger kun 30 minutters kørsel væk, og du kan nå ud til kysten i bil på kun en time. To andre interessante byer, som du har inden for kort afstand, er Volterra og San Gimignano. På ca. halvanden time med bil når du La Spezia, hvorfra du kan tage på dagsudflugter til den populære nationalpark Cinque Terre. Ja, mulighederne for udflugter er mange!

Komfortable værelser

Der er 18 værelser på hotellet. Farvevalget samt indretningen er afdæmpet og komfortabel. En del af værelserne ligger ud mod landevejen og en del i retning mod dalen. Parkering ligger overfor hotellet, og garagen kan lejes på forespørgsel. Bemærk. Værelserne, der har balkon, er af den franske balkonmodel.

Læs om værelserne på Villa Giorgia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map