Hotel i Pistoia i Toscana

Villa de' Fiori

 
Villa de' Fiori er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa de' Fiori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa de' Fiori ligger ca. 4 km uden for centrum af Pistoia, og giver dig således landlige forstads omgivelser ganske overkommeligt fra et uovertruffent og meget undervurderet historisk bycentrum, der har alt at tilbyde. Er du rask til bens, kan det lade sig gøre at gå ind til byen.

Hjemlig hygge

De hyggelige stuer giver slet ikke indtrykket af et hotel, men nærmere af en særdeles velstående families hjem, og gårdhaven er en sand oase, som du efter få øjeblikke ikke har lyst til at forlade, skønt der er så meget at se på i omegnen.

Læs mere om Villa de' Fiori

Også for børn

At sidde under loggiaen med et glas kølig hvidvin i hånden og læse en god bog er ren balsam for sjælen. I det statelige 1600-talspalæ er der i dag indrettet fem værelser (her er også to lejligheder og et værelse, som vi har valgt ikke at sælge, da vi ikke finder, at deres kvalitet lever op til resten), som på en fascinerende måde forstår at kombinere det antikke med det moderne. Dette har man forsøgt så mange steder i Italien, men sjældent er resultatet så smagfuldt som her. Det er alt for let at fortabe sig i drømmerier, når tanken går på Villa de' Fiori, så lad os holde os til de kolde kendsgerninger. Selvom villaen fremstår elegant og fredfyldt, er børn også meget velkomne, og den godt udstyrede legeplads ved poolen indbyder til masser af leg.

Slap af eller hyg dig ved poolen

I haven findes der en dejlig pool (15 x 7 m), som ligger tæt på, og dog så tilpas langt væk, at de badende ikke kommer til at genere dem, der foretrækker afslapning ved villaen. Her findes også en restaurant.

Veludstyrede værelser

Værelserne udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, trådløs internetforbindelse, sikkerhedsboks og eget badeværelse med hårtørrer, badetøfler og -kåbe.

Læs om værelserne på Villa de' Fiori

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Villa Cappugi

Pistoia, Toscana

Albergo Villa Marta

Lucca, Toscana

Villa d'Arte Agriresort

Pontassieve, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

search map