Hotel i Pistoia i Toscana

Villa de' Fiori

 
Villa de' Fiori er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa de' Fiori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa de' Fiori ligger ca. 4 km uden for centrum af Pistoia, og giver dig således landlige forstads omgivelser ganske overkommeligt fra et uovertruffent og meget undervurderet historisk bycentrum, der har alt at tilbyde. Er du rask til bens, kan det lade sig gøre at gå ind til byen.

Hjemlig hygge

De hyggelige stuer giver slet ikke indtrykket af et hotel, men nærmere af en særdeles velstående families hjem, og gårdhaven er en sand oase, som du efter få øjeblikke ikke har lyst til at forlade, skønt der er så meget at se på i omegnen.

Læs mere om Villa de' Fiori

Også for børn

At sidde under loggiaen med et glas kølig hvidvin i hånden og læse en god bog er ren balsam for sjælen. I det statelige 1600-talspalæ er der i dag indrettet fem værelser (her er også to lejligheder og et værelse, som vi har valgt ikke at sælge, da vi ikke finder, at deres kvalitet lever op til resten), som på en fascinerende måde forstår at kombinere det antikke med det moderne. Dette har man forsøgt så mange steder i Italien, men sjældent er resultatet så smagfuldt som her. Det er alt for let at fortabe sig i drømmerier, når tanken går på Villa de' Fiori, så lad os holde os til de kolde kendsgerninger. Selvom villaen fremstår elegant og fredfyldt, er børn også meget velkomne, og den godt udstyrede legeplads ved poolen indbyder til masser af leg.

Slap af eller hyg dig ved poolen

I haven findes der en dejlig pool (15 x 7 m), som ligger tæt på, og dog så tilpas langt væk, at de badende ikke kommer til at genere dem, der foretrækker afslapning ved villaen. Her findes også en restaurant.

Veludstyrede værelser

Værelserne udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, trådløs internetforbindelse, sikkerhedsboks og eget badeværelse med hårtørrer, badetøfler og -kåbe.

Læs om værelserne på Villa de' Fiori

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa de' Fiori

Læs personlige anmeldelser af Villa de' Fiori som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa de' Fiori. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa de' Fiori

Luksus daseferie

Vi havde 5 dejlige dage her, med masser af afslapning. De har et super skønt pool område som det er svært at bevæge sig ret langt væk fra. Her er fred og ro og masser af plads i poolen på hverdage. I weekenden kom en masse italienere med børn og holdt fødselsdage og andet, hvilket gjorde det mindre afslappende, men da vi ankom søndag var det begrænset hvor meget det generede os. Vi var i Firenze en dag, og skulle også have været til Pisa, men da det var 38 grader varmt, blev det mest til små ture og læsning ved poolen, hvor de kom rundt og spurgte om man blev til frokost og så serverer de det ved borde i skyggen - dejligt. Stedet har også en rigtig god restaurant hvor vi spiste flere gange. Og stor tak til in-Italia, som på trods af at vi var ude mindre end 1 måned før afrejse, hjalp med at finde 2 fantastiske hoteller.

Læs mere

villa de fiori

Vores første modtagelse på Villa di Fiori var mere end venlig selvom vi ankom meget sent. Omgivelserne, haven og hovedbygningen var fantastisk og vores ophold var meget roligt og atmosfærisk. Der var knap nogen andre gæster, hvilket føltes luksuriøst. Værelset var rent og havde hvad du havde brug for, men var måske den mindst imponerende ved stedet. Og gå ikke glip af at prøve restauranten, som også var fantastisk. Vi spiste også på en vidunderlig og utrolig billig restaurant i Montecantini kaldet ristorante Pellegrino. Det værd for en halv times kørsel!

Læs mere

Konservativt.

Oaky sted, med et spændende præg af en svunden tid, både hvad angår indretningen og personalets adfærd/optræden. Pænt og rent.
Dejlig morgenmadsbuffet.

Læs mere

Anette og Thorkil fra Viborg boede på Villa de' Fiori i Pistoia fra d. 19. til d. 25. august 2012 og på Residence Stella del Mare i Vada fra d. 25. august til d. 2. september 2012.

Villa Fiori var et supergodt bekendtskab. Kun 8 værelser og deraf nok kun ca 20 gæster i alt, heraf meget få børn. Det var godt for opholdet ved den gode swimmingpool, hvor gæsterne op mod frokost blev kontaktet af personalet for at tilbyde lid udendørs frokost under store læsegl. Man blev aldrig spurgt om værelsesnummer eller lignende - det var der helt styr på. Også når man hentede lidt forfriskinger i pool-baren.
Aftensmaden var helt i særklasse - restauranten var også indstillet til Michelin-guiden. Ikke uden grund.
Stedet kan i det hele taget varmt anbefales til "voksne" mennesker uden halvstore børn. Her er fred og ro og god atmosfære.
Sluttelig skal det bemærkes, at mange italienere kun kan italiensk (og det kan vi ikke), men på de 2 steder vi var, traf vi et personele, der havde et OK engelsk og på villa Fiora kunne de fransk og på Stella del Mare tysk. Alle de tre sidstnævnte sprog kan vi begå os på, så sprogligt set helt fint.

Læs mere

Øjvind og Inge-Merete fra Hobro boede på Villa de' Fiori i Pistoia fra d. 21. til d. 25. maj 2012.

Opholdet i Pistoia i Villa de' Fiori var en dejlig oplevelse. Stedet er særdeles smukt og stemningsfuldt, betjeningen venlig, og restauranten ganske udmærket.

Læs mere

Per og familien fra Taastrup boede på Villa de' Fiori i Pistoia fra d. 10. til d. 16. juli 2011.

Alt levede op til vore forventninger, og modtagelsen af os var meget professionel. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter in-italia, og sikkert heller ikke sidste besøg på Villa de Fiori.

Læs mere
 
search map