Anmeldelser af Tenuta di Pieve a Celle

 
Tenuta di Pieve a Celle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta di Pieve a Celle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Tenuta di Pieve a Celle

Læs personlige anmeldelser af Tenuta di Pieve a Celle som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta di Pieve a Celle. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Per Bent og rejsefælle fra Samsø boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 9. til d. 11. september 2008.

Vi boede 2 nætter på et fantastisk sted mellem Firenze og Pisa nær byen Pistoia ved navn Cenuta di Pieve a Celle.
Stedet har kun 5 værelser af særdeles god standard, og værtsparret sørger om aftenen for de mest utrolige og velsmagende middage. Hvis vejret er godt sidder man ude med masser af levende lys og rigtig meget hygge. Stedet kan vi anbefale selvom de få værelser kan ramme os selv, når besøget skal gentages.
Byen Pistoia er en dejlig by uden busselskaber og mange turister, og afstanden til Firenze, Lucca og Pisa er beskeden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henriette og familie fra Humlebæk boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 26. til d. 27. juli 2008.

Vi havde et skønt døgn der, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi besøger det sted. Som du selv ved, er der en fantastisk og meget personlig atmosfære, og vi følte os virkelig som konger, fordi alting var så utrolig lækkert og delikat. Vi fik en udsøgt middag, skøn musik og stemning, og hyggede os i det hele taget gevaldigt. Blot for at sætte det hele lidt i perspektiv og samtidig få det hele lidt ned på jorden, var det skønt med familiens tre hunde, som bestemt ikke var afghanske mynder:-)))

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jørn og Anne Merete fra Brøndby boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 4. til d. 7. juli 2007.

Vi har været overordentligt tilfredse med at benytte In-italia. I reagerede hurtigt og kompetent - også da vi i næsten sidste øjeblik kontaktede jer for ekstra bestillinger. Jeres hjemmeside fungerer godt, er brugervenlig, og det er en god ide, at I lægger kundereaktioner og -ideer ind på den.

Vores største oplevelse var helt afgørende vores 4-dages ophold hos familien i Tenuta di Pieve a Celle. Vi havde lyst til at blive der meget længere. Alt var så smukt og æstetisk, og familien var helt fantastisk. Det var tydeligt, at de elskede deres sted og gjorde alt, hvad de kunne, for at vi også skulle gøre det. Vi blev virkeligt forkælede på alle områder og mødte en hjælpsomhed ud over alt, hvad man kunne forvente. F. eks. hyggede værten Cesare om os, når vi spiste herlige middage, med dæmpet klassisk musik og i løbet af dagen med inspirerende samtaler.

Vi længes tilbage og kan varmt anbefale stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Allan og hans rejsefælle fra Allerød boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 9. til d. 17. juni 2007 og derefter på Grand Hotel dei Castelli i Sestri Levante fra d. 17. til d. 23. juni 2007.

Tenuta di Pieve a Celle, Pistoia
Smuk beliggenhed, relativt nemt at finde, meget lækre værelser som er et godt 4-stjernet hotel værdigt - bare noget billigere. Hele ejerens familie, incl. 2 dejlige hunde, gør virkelig deres yderste for at du som gæst trives bedst muligt. - Dette sted kan på det varmeste anbefales. Pistoia by er en hyggelig gammel sag, dog mest interessandt omkring domkirkepladsen og den bagvedliggende markedsplads. - En restaurant vi kan anbefale er San Jacoby - lidt i den dyrere ende (niveau EUR 80-100 incl. god vin) for 2 personer, men maden er perfekt og betjeningen særdeles kompetent og venlig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lasse og hans hustru fra Fredensborg boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 15. til d. 22. maj 2007.

Jo tak turen gik godt. Meget godt endda.

Det startede med, at vi kørte forbi Tenuta di Pieve a Celle, Pistoia. Vejforklaringen var ellers god - jeg kørte bare for stærkt iflg. fruen. Hvis man havde skrevet, at "200 meter efter et Pizzaria/restaurant på venstre hånd ligger hotellet og kommer man forbi en Zoologisk Have på højre hånd, er man kørt ca. 100 meter for langt", ville det havde hjulpet mig :o)

Familiehotellet er bare i top - værelset, vi havde var bare fremragende - og maden....Den var uovertruffen. Det var det bedste, vi fik at spise i Italien på alle måder. Der var ingen restauranter i Firenze, Pistoia eller Volterra, der kunne leve op til "den hjemmelavede mad" på Tenuta.... Fiorenza er bare en fremragende kok, og serveringen er flot. Hele familien - alle tre generationer hjalp med. Og prisen er absolut ikke dyrere end "ude i byen", nærmest billigere.

Byen Pistoia er måske lidt forvirrende at finde rundt i med al den skiltning, men vi fandt da ud af det. Det er en dejlig by at gå på opdagelse i - specielt hvis man er historisk og museumsinteresseret. Sæt bilen på en parkeringsplads ved stationen (betalingsparkering) og gå på opdagelse i den gamle by - man kan bruge dage for ikke at sige uger på det. Vi kørte en del rundt i området - Pistoia benyttede vi som indkøbsby (der er vejskilte der henviser til "COOP" - supermarked), vi fandt en lille bager, der bager fremragende brød. Vi besøgte en del middelalderbyer i området så som Barga, Lucca og Volterra, hvoraf den sidste helt klart var den mest interessante og stille og fredelige - og hvis man er interesseret i Alabast, er dette BYEN. Firenze blev brugt til en éndagstur. Er man ikke til storbylarm og mange mennesker skal man ikke tage derhen, eller i hvert fald benytte muligheden for at besøge Boboli-haven bag Palazzo Piti, hvor der er meget fredeligt og afslappende at gå - et frirum af stilhed i storbyens larm. Vi lærte at italienske regionaltog og togtider ikke altid følger en evt. køreplan - tog bliver oftest aflyst og gerne 5 - 10 minutter efter det skulle have afgået. Det gør ens togrejse lidt langsommelig, men der kører da også regionalbusser Den lille og fredelige bjergby Vinci er absolut et besøg værd. Om ikke andet så fordi den er (næsten) fødestedet for Leonardo da Vinci og har to museer med modeller af mange af hans opfindelser.

Et par gode råd til andre :

Er man ikke til hunde, skal man nok ikke benytte Tenuta. Man bliver mødt af 2 store dejlige hunde (og når jeg siger store, mener jeg store) en Boxer og en Golden Retriever, der er så søde og venlige - og de følger gerne med på tur i området, skoven eller olivenmarkerne omkring hotellet.

Hav altid mønter til betaling af motorvejsafgift, betalingsstederne er ikke bemandet tidligt om morgenen, men hvis man er heldig kan man benytte visa-kort.

Skal man på Uffizi-gallerierne, er det en god ide at booke billeter hjemmefra via internettet (køen med de forudbestilte billetter er meget lille, mens den anden kø er uendelig lang), og læs om de ting, man gerne vil se inden man ankommer. Man kan ikke nå det hele på en dag. Mange af skiltene ved malerierne er kun på italiensk, hvilket kan være lidt besværligt.

Forvent ikke at alle italienere forstår endsige taler engelsk - og de der gør, taler det ikke nødvendigvis særlig godt eller tydeligt.

Alt i alt var det en fremragende oplevelse at være i Toscana og på Tenuta di Pieve a Celle, Pistoia. Det er ikke sidste gang, vi er i Toscana. Det kan anbefales på det kraftigste, hvis man er ude efter en stor og vidunderlig oplevelse af italiensk venlighed og kulinarisk nydelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorthe og Jan fra Holte boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 4. til d. 7. april 2007.

Det var spændende at bo hos en familie, som vi gjorde i Pistoria, men vi var ikke klar over, at selv om vi lagde vores badehåndklæder på gulvet efter brug, så blev de lagt våde sammen og lagt på hylden, så vi kunne bruge dem næste dag. Det var måske ikke hvad man forventede af et 4 stjernet ophold. Vi spiste hver aften hos familien og smagte deres egen vin og olien. Det var en herlig oplevelse.

In-Italia's kommentar

Vi har talt med ejerne af Tenuta Pieve a Celle og de forklarer, at ovenstående episode skete i forbindelse med, at de havde hyret en ny stuepige, som beklageligvis ikke vidste bedre end at lægge våde håndklæder sammen igen. Dette sker naturligvis ikke igen og er heller ikke sket siden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Claus og familie fra Farum boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 11. til d. 13. juli 2006.

Stedet kan i højeste grad anbefales.
Vi havde nogle helt fantastiske dage hvor selve stedet levede helt op til de beskrivelser som var baggrunden for vores bestilling, ja faktisk overgik virkeligheden jeres beskrivelse. Værelserne og udendørs faciliteter er i top. Servicen er ualmindelig god og alle er meget imødekommende og venlige. Vi mødte et par der var der for tredje gang!
Hvis jeg skal nævne en enkelt negativ ting syndes jeg ikke at maden levede op til forventningerne (som ganske vist var sky høje), men det kan måske skyldes at det ikke var mama der stod i køkkenet men bedstemoderen. Der er flere rigtig gode spisesteder i byen. Alt i alt en meget positiv oplevelse hvor vi har lovet hinanden at vi kommer tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Jens-Erik og Vivi fra Helsingør boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 22. til d. 31. maj 2006.

Alt har fungeret perfekt. Dejlig central beliggenhed. Dejligt sted med en fantastisk sød familie. Stedet og omgivelser lever op til forventningerne endda lidt på plussiden. Maden lidt landlig, så for at opleve lidt på den front er man nødsaget til at besøge restaurationer. Hvis vi skal til den nordlige del af Toscana igen, vil vi absolut uden tøven vælge samme sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map