Anmeldelser af Tenuta di Pieve a Celle

 
Tenuta di Pieve a Celle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta di Pieve a Celle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Tenuta di Pieve a Celle

Læs personlige anmeldelser af Tenuta di Pieve a Celle som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta di Pieve a Celle. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pia og Lars fra Roskilde boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 5. til d. 9. august 2010.

Vi havde en dejlig tur til Italien, og specielt afslutningen i Pistoia var perfekt. Stemningen på Tenuta di Pieve a Celle er fantastisk. Meget romantisk og afslappet, og haven er i sig selv en oplevelse. Vi kan anbefale halvpension, både fordi maden er rigtig god, men også fordi du har mulighed for at køre på sightseeing hele dagen og komme hjem til en dejlig 4-rettes menu serveret i haven kl. 20.30. Værtsparret Fiorenza og Cesare er meget imødekommende og hjælpsomme og forstår at kræse for deres gæster uden at de bliver for påtrængende. Vi er ikke i tvivl om, at vi vender tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og Martin boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 5. til d. 11. juli 2010.

Vi brugte ikke lang tid i Pistoia og nærområdet, men kørte til gengæld flere gange de 25 minutter længere til Lucca, som vi synes er helt fantastisk. Også god shopping;-). Vi kan også anbefale en tur op i bjergene omkring Pistoia. Tenuta Pieve a Celle var rigtig godt og egentlig bedre end vores forventninger, selvom de var høje. Tenuta Pieve a Celle er et virkelig fint og hyggeligt sted, med en særlig atmosfære som skabes af familien på stedet. Vi vil klart anbefale fremtidige gæster at spise på stedet. I får ikke bedre mad noget andet sted i området. Det er et stort måltid og koster 30 euro, men det er virkelig pengene værd. Ift vores ønsker og behov er der kun to ting som Tenuta Pieve a Celle mangler; køleskab på værelset samt mulighed for at få frokost på stedet. Men helt sikkert et sted vi vil vende tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vibeke og Torkild fra Bagsværd boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 14. til d. 27. april 2010.

Tak for din velkomst, og tak fordi du fandt dette fremragende opholdssted til os.

Har vi været glade for byen og området? Det har vi. Vi er blevet gæstfrit modtaget, vi er blevet plejet og passet forbilledligt, men vi var også de eneste gæster på dette tidspunkt. Værelset var stort og møbleret i den ældre stil, som passer til huset, badeværelset var supermoderne med brusekabine, bidet og god plads. Der var køligt i værelset, for der var køligt udenfor, men værelset kunne varmes op på få timer med elvarme.

Maden var fremragende, og prisen 30 euro/person absolut rimelig. Fruen laver fremragende mad. Husets egen vin var i samme klasse, og prisen rimelig. Vi fik selv lov til at bestemme, hvilken musik vi ville høre under middagen.Omkring huset er der en stor park med grønne plæner med oliventræer, blomstrende træer og buske, bagved en ret stor skov, som også hørte til ejendommen, og hvor vi var velkomne til at gå tur. Hvilket vi gjorde hver dag, det var midt i løvspringet og skovbunden fyldt med blomster.

Men swimmingpoolen brugte vi ikke, den var ellers klar til brug med krystalklart vand. Men i april var dagtemperaturerne under 20 grader.

Har opholdsstedet levet op til vore forventninger? Ja, det må man sige. Vi brugte stedet som udgangspunkt for ture rundt i Toscana, så efter morgenturen i skoven kørte vi ud til såvel små landsbyer som til Firenze, Siena, Pisa og Lucca. Da Pistoia ligger ved autostrada, var vi ikke lang tid om at nå selv Siena, som var den by, der lå længst væk. Og turene ud nord for Pistoia i bjergene gav store oplevelser, men kræver at man kan køre mange hårnålesving. God forberedelse hjemmefra er nyttig, når man som vi kører rundt uden guide. Og man kommer langt med at tale engelsk. Det er klogt at kunne nogen få gloser på italiensk. F.eks talte kun vores vært engelsk, de øvrige kunne absolut intet, og han var kun hjemme om aftenen. Men for os gav det ingen problemer.

Har vi tips til de næstkommende? På en tur i bil, der begynder i København, med 2 overnatninger på vejen gennem Tyskland og Østrig, er det tilrådeligt at gøre brug af et GPS-system, der dækker området. Men brug det med omtanke, hold selv rede på om det ser fornuftigt ud. Jeg tilråder, at man skaffer sig landkort over området. Men et godt GPS-system klarer flot at finde kroer, restauranter, bensintanke på vejen.Vi har haft problemer med at kode vores opholdssted ind på vores GPS, som ikke mente at stedet eksisterede. Vi fandt dog frem til det ved at spørge os for. Senere, da vi var der, brugte vi systemet til at give os stedets koordinater (bestemmelse af vor position på jorden), som vi lagde ind som adresse, og siden førte det os hjem så præcist, at vi hver aften kunne parkere under det samme lindetræ.

Har vi ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller in-italia? For at tage det sidste først, så kan jeg ikke se, at jeres hjælp til os kan gøres bedre, Vi er meget tilfredse. Nu har vi oplevet foråret og løvspringet, udsigten fra vort værelse ud over dalen var meget betagende. Grønnere dag for dag. Om sommeren vil man nok bruge skodderne mere for at holde varmen ude af rummet og ligge i solen ved svømmepølen en del af dagen. Og glæde sig over alle roserne. Hvordan der vil være når kirsebærrene, blommerne, vindruerne og oliven modnes, kan vi kun gætte om, men det er der alt sammen på Tenuta di Pieve a Celle no 158.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Frands og hans lrejseedsager fra Sønderborg boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 12. til d. 16. oktober 2009.

Vi har haft et rigtig godt ophold hos Fiorenza og Cesare i Tenuta di Pieve a Celle, og vi har haft mange gode oplevelser i Toscana. Vi har ikke rigtig fået set Pistoia, men til gengæld været i Siena, Firenze og Pisa med mere. Vi har nydt at være hos Fiorenza og Cesare og deres 2 søde hunde. Tror det er svært at finde et sødere værtspar, som gør meget ud af, at vi som gæster befinder os godt på stedet. Vi har nydt de dejlige omgivelser og den gode mad samt husets egen vin og ikke mindst oliven olien. Vi håber meget på at vende tilbage på et senere tidspunkt.
Vi var desværre lidt uheldige med vejret og var der i en uge hvor temperaturen var 10 grader lavere end ugen før og efter. Vi fik således ikke afprøvet husets svimming pool, men klarede os også fint uden. Vi kunne snildt have brugt yderligere et par dage til gode vandreture i omegnen, men det må vi ligeledes have tilgode.
Da vi tog ind til Firenze ville vi have taget toget fra Pistoia, men vi kunne simpelthen ikke finde nogen parkeringsplads. Alt var optaget. Vi kørte derfor ind til Firenze og parkerede bilen på P-plads tæt på motorvejen og tog herfra bus ind til centrum. Det var helt uproblematisk, så vi kunne have sparet en halv til hel times kørsel rundt i Pistoia for at finde en P-plads.
Det var i øvrigt lidt vanskeligt at finde frem til Tenuta di Pieve a Celle. Det viste sig at vejnavnet ikke helt svarede til den vi fik oplyst. Der manglede vistnok et Nuova, men heldigvis havde vi GPS koordinaterne med og kunne således finde det rigtige sted.

Jo, vi havde en rigtig god tur.

In-Italia's kommentar

Vejnavnet er 100% korrekt, men visse GPS-systemer er ikke enige med dem, der har lavet vejskiltene... Det er også derfor, at vores beskrivelse af vejen til Tenuta di Pieve a Celle er så grundig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Flemming og Bodil fra Pandrup boede på Tenuta di Pieve a Celle i Pistoia fra d. 13. til d. 17. juli 2009.

Det var en fantastisk tur og et fantastisk godt sted.

Nye rejsende skal være meget opmærksomme på det med valget mellem landevej og motorvej fra Pisa til Pistoia. Vi valgte den forkerte (vi var for utålmodige med vores navigation).

Stedet er suverænt!

Forslag til rejseudflugt og jo helt klart også Cinque Terre oppe nord for La Spezia. Den kræver dog noget instruktion om valg af parkering mv.

"Mor" på stedet er godt nok ikke god til engelsk, så et par umiddelbare hjemmefra lærte italienske gloser er en rigtig god ting ved ankomsten. Sætningen "Trenti minuti" reddede rigtig meget for os kl. 01.30 i en telefonsamtale kort før forventet ankomst.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map