Agriturismo i Pistoia i Toscana

Tenuta di Pieve a Celle

 
Tenuta di Pieve a Celle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta di Pieve a Celle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne smukke gamle villa fra 1850 ligger tre kilometer uden for den spændende og næsten helt oversete kulturby Pistoia. Rundt om villaen ligger en stor have med egetræer og gamle libanesiske cedertræer. Værelserne og fællesrummene på dette lille sted er af en kvalitet, vi sjældent har set på firestjernede hoteller, men priserne er meget lavere.

Mamma står i køkkenet

Udsigten over bakkerne og de fjernere bjerge er smuk, stemningen er afslappet og familiær. Gæsterne er velkomne til at benytte ejernes bog- og pladesamling, og det er ligeledes muligt at spise middag på stedet. Middagen er noget af en oplevelse, og familien laver den gerne, også selv om der kun er én gæst. Sønnen, Simone, er ingeniør og hjælper stundom til på stedet, og hans mor, Fiorenza, er en yderst habil kok. Umiddelbart vil 30 € for et tre-fire retters måltid lyde dyrt for mange, men det er kun indtil, at de har oplevet kvaliteten. NB. søndag er det ikke muligt at spise middag her.

Læs mere om Tenuta di Pieve a Celle

Velplejet have og god pool

I haven findes diverse havemøbler og et dejligt svømmebassin på 8 x 16 meter, der aldrig lukker. I den nærliggende skov kan man gå ture eller cykle på mountainbike. De fem værelser råder alle over eget badeværelse, aircondition og fjernsyn. De er møbleret med fabelagtig god smag og møbler af højeste kvalitet, både moderne og antikke. Cesare, manden i huset, er meget interesseret i kunst, både moderne og klassisk, og det sætter sine tydelige spor overalt.

Vin og olieproduktion

Villaen er i grunden en del af en stor gård med 17 hektar jord, hvoraf de 7 er dækket af vinmarker og de 10 af skov. Gæsterne er velkomne til at købe gårdens produkter, chianti og olivenolie.

Skjul teksten
 
 
search map