Agriturismo i Pistoia i Toscana

Tenuta di Pieve a Celle

 
Tenuta di Pieve a Celle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta di Pieve a Celle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne smukke gamle villa fra 1850 ligger tre kilometer uden for den spændende og næsten helt oversete kulturby Pistoia. Rundt om villaen ligger en stor have med egetræer og gamle libanesiske cedertræer. Værelserne og fællesrummene på dette lille sted er af en kvalitet, vi sjældent har set på firestjernede hoteller, men priserne er meget lavere.

Mamma står i køkkenet

Udsigten over bakkerne og de fjernere bjerge er smuk, stemningen er afslappet og familiær. Gæsterne er velkomne til at benytte ejernes bog- og pladesamling, og det er ligeledes muligt at spise middag på stedet. Middagen er noget af en oplevelse, og familien laver den gerne, også selv om der kun er én gæst. Sønnen, Simone, er ingeniør og hjælper stundom til på stedet, og hans mor, Fiorenza, er en yderst habil kok. Umiddelbart vil 30 € for et tre-fire retters måltid lyde dyrt for mange, men det er kun indtil, at de har oplevet kvaliteten. NB. søndag er det ikke muligt at spise middag her.

Læs mere om Tenuta di Pieve a Celle

Velplejet have og god pool

I haven findes diverse havemøbler og et dejligt svømmebassin på 8 x 16 meter, der aldrig lukker. I den nærliggende skov kan man gå ture eller cykle på mountainbike. De fem værelser råder alle over eget badeværelse, aircondition og fjernsyn. De er møbleret med fabelagtig god smag og møbler af højeste kvalitet, både moderne og antikke. Cesare, manden i huset, er meget interesseret i kunst, både moderne og klassisk, og det sætter sine tydelige spor overalt.

Vin og olieproduktion

Villaen er i grunden en del af en stor gård med 17 hektar jord, hvoraf de 7 er dækket af vinmarker og de 10 af skov. Gæsterne er velkomne til at købe gårdens produkter, chianti og olivenolie.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Tenuta di Pieve a Celle

Læs personlige anmeldelser af Tenuta di Pieve a Celle som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tenuta di Pieve a Celle. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Tenuta di Pieve a Celle

Himmlen på jord....

Vi havde høje forventninger til vores ophold på Tenuta di Pieve a Celle; de blev alle overgået med en stor margin..

Læs mere

perfekt ophold

Vi har haft et perfekt ophold, hos nogen meget gæstfrie mennesker. God mad og ikke mindst meget venlig/hyggelig service.
Stedet ligger centralt for Firenze - Lucca - Pisa.

Læs mere

Lokalt lækkert og livsglæde

Et lokalt lækkert opholdssted på fantastisk udsigt og fremmede dyrelyde. Disse kom fra zoo som ligger lige i baghaven. Vi blev modtaget af ejeren og hans 5 hunde, hvilket var en fest for vores datter. Han gav os en rundvisning og da vi nåede til værelset, blev vi ekstra glade. Rent, stort, autentisk og god aircondition :) Poolen var stor og dejlig tempereret. Dog var den ikke så børnevenlig i fht en 8 årig som ikke kunne bunde. Vi spiste middag i haven sammen med familien af stedet og med udsigt over deres smukke olivenlund.
Kan klart anbefales, særligt hvis man er til det autentiske Italien.

Læs mere

Ganske enkelt fremragende.

Elsker man fred, ro, landlige omgivelser, personlig kontakt med værterne, smuk udsigt til bjergene, og skøn mad, er dette bare stedet. Det er og bliver en perle.
Der er kun 5 værelser og stedet vil jeg mene er bedst til enlige par uden børn. Der er for lidt plads og faciliteter til en børnefamilie.
Der er aircondition og lækkert bad. Mange hyggelige kroge i huset man kan sidde og læse eller fordybe sig, hvis vejret ikke spiller med. Kort afstand til Firenze og Pisa, ca. ½ time og 2 euro i motorvejsafgift. Med andre ord en perfekt beliggenhed.

Læs mere

Personlig overnatning

Meget dejligt og personligt sted.
Dejlig udeplads i haven, hvor der var plads til at spise, samt stor pool.
Enkel morgenmad.
Meget god middagsmenu og personlig service.
Vi var inde i Pistoia, men synes ikke at den var særlig interessant. Muligvis fordi vi ikke vidste hvad området er kendt for.

Læs mere

Juli 2014

Fantastisk dejlig sted, med en smuk udsigt og hyggelige lyde fra den nærliggende Zoo. Vi boede på et værelse med egen indgang, som var smukt indrettet og et dejligt stort badeværelse. Der bliver sørget for friske blomster på værelset, hver dag. Det kan anbefales at bestille halvpension, for der bliver lavet noget fantastisk lækker mad, som bliver serveret i stemningsfulde omgivelser. Morgenmaden var lige så sublim, med hjemmelavet syltetøj og frisk skåret frugt. Et sted som jeg allerede har anbefalet til andre at opleve.

Læs mere
 
search map