Feriebolig i Pistoia i Toscana

Palazzo Sozzifanti

 
Palazzo Sozzifanti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Sozzifanti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzo Sozzifantis opførelse går tilbage til femtenhundredetallet. Det blev bygget af en af byens mægtigste adelsfamilier, der havde et af sine mange domiciler her i mange århundreder. Her i Via della Torre boede de et stenkast fra byens officielle magtcentrum, Piazza del Duomo med domkirken, rådhuset og de andre offentlige bygninger.

Som noget særligt havde familien også en dejlig ugenert have på bagsiden af paladset, hvor de kunne slappe af væk fra hobens blikke (desværre må man ikke sætte borde og stole ud i den, så den er kun til pynt). I dag er paladset opdelt i fem lejligheder, hvoraf den ene udlejes på dagsbasis. Gæsterne i lejligheden har adgang til gratis cykler under deres ophold.

Læs mere om Palazzo Sozzifanti

Treværelseslejlighed med 8 sovepladser
- Lejligheden ligger på anden etage, uden elevator, og er 147 m² stor. Den består af en rigtig stor stue med åbent køkken (seks blus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og køleskab med frostboks), soveværelse med tre sovepladser, soveværelse med fem sovepladser, badeværelse med bruser og toilet samt badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden har aircondition.

Skjul teksten
 
 
search map