Hotel i Pistoia i Toscana

Palazzo Puccini

 
Palazzo Puccini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Puccini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Pistoias fascinerende (og oversete) historiske centrum ligger dette smukke palazzo, som går tilbage til fjortenhundredetallet. Dets navn skyldes ikke den berømte komponist fra Lucca, men en lokal filantrop, Niccolò Puccini, der fødtes her i slutningen af syttenhundredetallet. I dag er bygningen blevet pietetsfuldt restaureret og byder på 10 smagfulde værelser - alle på 1. sal - hvor gammelt og moderne møder hinanden.

Det har naturligvis ikke været tilladt at ændre for meget på bygningen, så værelsernes størrelse og udseende varierer betragteligt, uden at nogen af dem kan kaldes hverken små eller kedelige. Alle værelser er udstyret med nyt badeværelse, aircondition, fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler, internetadgang, lille køleskab og sikkerhedsboks.

Læs mere om Palazzo Puccini

Her er elevator og fælles opholdsrum. Parkeringsplads ligger lige bag bygningen. Palazzo Puccini er først åbnet i oktober 2008, og priserne er indtil videre yderst beskedne, for ikke at sige latterligt lave. Efter vores bedste overbevisning burde de være væsentlig højere, men det skal nok komme. NB. Morgenmaden indtages ikke på Palazzo Puccini, men på en nærliggende café.

Skjul teksten
 
 
search map