Anmeldelser af La Torricella

 
La Torricella er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Torricella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Torricella

Læs personlige anmeldelser af La Torricella som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Torricella. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mette og Jens fra Hasselager boede på La Torricella i Pistoia fra d. 24. juli til d. 7. august 2010.

Vi havde endnu engang en rigtig dejlig ferie i Italien:-)

Desværre fik vi ikke et særlig godt indtryk af Pistoria - det virkede som en forladt by med undtagelse af selve centrum. Det var svært at komme ind i bymidten pga. mange ensrettede gader og det at finde en P-plads var heller ikke så nemt. Så det lykkedes os aldrig!

Til gengæld var stedet, vi boede, pragtfuldt - stille og roligt ligesom vi havde efterspurgt. Lejligheden var i perfekt stand, der var rent og alting fungerede optimalt. Derfor havde vi heller ikke "brug" for Pistoria. Et tips til de næste gæster kan være at forsøge at få en lejlighed med udsigt mod poolen, idet de har morgensol og derfor er forholdsvis kølige om aftenen. Det var vi i hvert fald glade for at have fået:-)

Vi glæder til at rejse med jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kjeld og Nina fra København Ø boede på La Torricella i Pistoia fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

La Torricella var den helt store positive overraskelse! I modsætning til Lido di Venezia hører det til den billigere ende, men man får virkeligt valuta for pengene. Lejlighederne er velindrettede (både vaske- og opvaskemaskine, fx), og selve stedet ligger smukt med udsigt til olivenlunde – og har en lækker swimmingpool. Absolut anbefalelsesværdigt. Det ligger ikke i den smukkeste del af Toscana, men der er ikke langt at køre til de store sights.
Et par minusser: rengøringsstandarden ved ankomst var ikke helt i top – og så kunne I godt gøre lidt mere ud af kørselsvejledningen.
Begge steder vender vi helt sikkert tilbage til!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Poul og familien fra Kolding boede på La Torricella i Pistoia fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi var meget tilfredse med lejligheden, den var rigtig fin til prisen og indeholdt mere end man kunne forvente. Pistoria var en hyggelig by, når man kom ind til den gamle bydel. Stedet ligger godt for udflugter til Firenze, Lucca, Vinci og andre spændende byer. Hvis man har lyst til lidt shopping, er der et shoppingcenter tæt ved Pistoria.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map