Agriturismo i Pistoia i Toscana

La Torricella

 
La Torricella er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Torricella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården La Torricella producerer vin, olie og grøntsager ude på landet fem kilometer fra Pistoia i retning mod Firenze. Vil man besøge Firenze under opholdet, kan man med fordel køre til stationen i Montale og tage toget resten af vejen.

På gården er der elleve toværelseslejligheder, som alle er pænt indrettet og har de fleste moderne bekvemmeligheder. Mod syd har du udsigt over marker og planteskoler (dem er der nemlig rigtig mange af omkring Pistoia), mod nord tårner bakkerne sig op. Her er for resten også et 18 x 8 meter stort svømmebassin med parasoller og liggestole, have med legeplads, overdækket parkering, grill og nogle cykler til gæsternes rådighed. Her er kun små 100 meters grusvej af god kvalitet fra landevejen, så du skal ikke bekymre dig om lange ubekvemme ture, når du skal til og fra din feriebolig. Man skal dog være opmærksom på, at der kan forekomme lidt trafikstøj fra landevejen.

Læs mere om La Torricella

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Alle lejlighederne ligger i stueetagen og består af stue med godt køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks, opvaskemaskine og vaskemaskine), sovesofa til to personer (bedst til børn) og satellitfjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Alle lejligheder har aircondition - og varmeanlæg til den kolde årstid - samt egen lille terrasse/haveplads foran indgangen.

Skjul teksten
 
 
search map