Anmeldelser af Hotel Villa Cappugi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Cappugi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Cappugi som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Cappugi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Michael og familien fra Tune boede på Hotel Villa Cappugi i Pistoia fra d. 27. juli til d. 3. august 2009.

Vi har været fuldt tilfredse med opholdet i Pistoia.

Jeg tror ikke det er sidste gang at vi vælger at tage til Toscana.

Biludlejningsfirmaet var godt, god service, ingen problemer med bilen, rimelig GPS (som endda var dansksproget).

Pistoia var et rigtig godt udgangspunkt for at cruise rundt i området - Firence, Pisa, Lucca etc. Personligt synes vi det var for langt at tage til Sienna, men vi kunne godt lide at være tilbage ved 4-5 tiden om eftermiddagen, så hvis man er med på at køre en fuld dag, så er Sienna, øen Elba og andet sikkert også en mulighed.

Vi var rigtig glade for hotellet vi boede på. Super service i receptionen, høflig og venlig betjening ved morgenbord, rengøring og personalet i al almindelighed. Vi var også meget glade for hotellets restaurant. Vi plejer at spise et nyt sted hver aften når vi er på ferie. Denne gang valgte vi at spise på hotellet hver aften. Måske er vi blevet mere dovne, men maden var i hvert fald upåklagelig og god vejledning i vinvalg. Derudover var servicen også rigtig god.

Generelt må man også sige at mentaliteten i Toscana er helt anderledes end på Sicilien, der var meget "turistet". Der var i Toscana helt generelt venlige mennesker og god omgangstone, også på de mere turistprægede lokationer som Pisa.

Normalt siger man at man skal tage til Italien, hvis man vil spise godt. Vi har tidligere været på Sicilien og på byferie i Rom, men dette var, både madmæssigt og i anden sammenhæng, den bedste ferie i Italien indtil videre.

Vi har også været fuldt tilfredse med jer som rejsearrangør. God information både når man bestiller rejsen, når man nærmer sig betalingstiderne (en høflig reminder er faktisk helt i orden, selv om vi havde arrangeret betaling), og endelig lige inden afrejse. Så selv om den meste kontakt har været på nettet og via e-mail føler vi at der er blevet taget godt hånd om os. Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Stig og rejsefælle fra Aalborg boede på Hotel Villa Cappugi i Pistoia fra d. 14. til d. 17. juli 2008.

Pistoia er en meget typisk, toscansk by. Den er forholdsvis uopdaget af turister. Vi tog en fin udflugt til Cutiglione. Anbefalelsesværdigt.
Vi boede på Villa Cappugi, som viste sig at være noget andet end vi troede. Ikke en hyggelig "Villa", men et stort hotel og kongrescenter. Var dog OK til prisen, men alligevel en lidt speciel oplevelse, med en lidt snobbet atmosfære.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og familien fra Hinnerup boede på Hotel Villa Cappugi i Pistoia fra d. 12. til d. 17. juli 2008.

Har I været glade for byen og området? Ja - meget- det var helt perfekt
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Ja - det var bedre end forventet
Har I tips til de næstkommende? Pistoria har nogle rigtigt fine spisesteder omkring deres hovedstrøg. Fine lokale restauranter til OK priser.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? I Jeres beskrivelse af byen synes jeg i undervurdere lidt Pistoria som by.
Der er indtil flere gode spisesteder og den er bestemt et besøg værd. Og så lige et lille input til jeres ellers fine beskrivelse af, hvordan man kommer til hotellet. I adressen øverst på brevet mangler der et ord i vejnavnet (et "di" - tror jeg nok det var) men det fremgår af kortet længere nede på siden. Men umiddelbart er man lidt på "herrens mark" hvis man forsøger at finde gaden via GPS, da den så ikke eksisterer.

In-Italia's kommentar

Vi har tilpasset adessen i kørselsvejledningen, så den nu skulle være brugbar til Gps.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map