Hotel i Pistoia i Toscana

Hotel Villa Cappugi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo midt i naturen og tæt på en dejlig middelalderby

Hotel Villa Cappugi ligger midt i det smukke landskab i den nordlige del af Toscana, og blot et par kilometer fra den dejlige middelalderby Pistoia, som det heldigvis er lykkedes at beholde som en velbevaret hemmelighed. Det betyder, at du vil møde meget få turister i den dejlige by, men samtidig er der en rigtig god stemning, mange gode caféer og restauranter, et godt butiksliv, og samtidig et stort udvalg af spændende attraktioner, så du skal ikke lade dig skræmme af, at byen ikke er så kendt som Siena, Lucca og mange af de andre.

Benyt dig af de gode udflugtsmuligheder

Hotellet ligger lige nord for Pistoia, og dermed er du meget tæt på de skønne bjerge, hvor du kan tage på udflugt til de mange så hyggelige bjerglandsbyer, som også byder på gode lokale restauranter. Hører du til de aktive, kan du også vælge at holde din ferie på to hjul, og så vil bjergene give dig masser af udfordringer. Der er station i Pistoia, så du kan nemt køre til både Firenze og de andre nabobyer, uden at skulle tænke på at finde parkeringsplads. Men vil du lidt længere væk, er det en god del at medbringe bil, for så ligger hele det nordlige Toscana for dine fødder, lige som du nemt kan tage en dagstur til havet, eller måske en operaforestilling under åben himmel lige uden for Lucca, hvor der afholdes Puccini-festival hver sommer. Hvis du er interesseret i marmor, kan vi også anbefale en spændende udflugt til de kridhvide marmorbrud i Carrara, hvorfra selveste Michelangelo hentede marmor sin sine berømte statuer, som kan beundres både i Firenze men også i Rom, hvis du kommer på de kanter.

Læs mere om Hotel Villa Cappugi

Her finder du et stort udvalg af forskellige services

Hotellet er byder på stort set al den komfort, du kan ønske dig. Som gæst i et af de 70 værelser har du adgang til en stor swimmingpool, tennisbaner, fodboldbane, park, internationale aviser, vaskeriservice og restaurant, hvor du kan nyde et godt måltid mad. Hotellet benyttes ofte til konferencer, da der er gode mødefaciliteter, og du har naturligvis også mulighed for at parkere, og så er der wi-fi over det hele . Hotellet tilbyder også en dejlig morgenmadsbuffet, med et godt udvalg både fra det salte og det søde køkken.

Nyd ferien på din egen balkon eller terrasse

Værelserne er holder alle en god standard og er pænt indrettet i klassisk stil. Værelserne findes i forskellige kategorier, og alle har balkon eller terrasse, aircondition, fladskærms TV med satellitforbindelse, wi-fi, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. .

Læs om værelserne på Hotel Villa Cappugi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map