Anmeldelser af Artemura

 
Artemura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Artemura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Artemura

Læs personlige anmeldelser af Artemura som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Artemura. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og rejsefæller fra Fredensborg boede på Artemura i Pistoia fra d. 13. til d. 19. marts 2010.

Vi var meget glade for opholdet i Pistoia, at finde hotellet var nøjagtig så besværligt som I havde forudset, men da vi først var fremme til fods, fik vi hurtigt instrukser om hvorledes vi kunne få bilen tæt på, og hvor vi kunne parkere resten af opholdet. At vi så fik en stor lejlighed i 2 planer isf den lille vi havde betalt for gjorde ikke glæden ringere. Spisesalen var husets køligste rum, hvilket sikkert om sommeren er en fordel, i marts er 9 grader ikke så varmt.

Pistoia viste sig at være en fin by, overskuelig uden turister og med et rigt folkeliv, et sted hvor man let fandt sig tilrette. Byen ligger glimrende for udflugter til Firenze, Lucca, Siena etc. og efter en dag omgivet af mange turister var det afslappende at vende tilbage til de gode lokale restauranter, som hotellet anbefalede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Preben og rejseledsager fra Vejle boede på Artemura i Pistoia fra d. 16. til d. 20. oktober 2008.

Lejligheden i Pistoia var velholdt. Der var blomster i vasen og lys på bordet, da vi kom. Udsigten fra den lille have, hvor vi kunne se solen gå ned, var flot, og poolen var ren og pæn og der var gode solstole. Fruen taler engelsk, så selv om man ikke taler italiensk, var der ingen problemer. Også her var værtsparret meget venlige og imødekommende.

Selve området er meget smukt med bjergene i baggrunden og de fantastisk mange og flotte planteskoler, vi kører forbi.
En tur til Firenze med kulturen, historien, markederne, forretningerne og alt det andet kan anbefales, men tag toget, det er næsten ikke til at parkere i Firenze, og togturen er ret billig.

I Pistoia er områder omkring kirken (den med kuplen) og grøntsagsmarkedet anbefaleslesværdig. Der er mange små og hyggelige forretninger med lækre råvarer (fisk, kød, ost og grøntsager) og mange cafeer og restauranter.
Hvis man er til god chokolade, er der en forretning på en bred gade op til grøntsagstorvet, hvor de har de lækreste overtrukne orangestykker og selvfølgelig mange andre chokolader.

En tur til Siena med det historiske torv skal også anbefales, og ud over de flotte bygninger er alle de dejlige forretninger med smart italiensk design en oplevelse. Desværre nåede vi ikke de thermiske bade i nogle grotter ca. 15 km fra Pistoia, så det når vi næste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Susanne og hendes mand fra Hjørring boede på Artemura i Pistoia fra d. 31. august til d. 9. september 2008.

Det har været en helt fantastisk tur til Toscana.

Vi ankom til Artemura først på aftenen søndag efter at have kørt rundt i centrum af Pistoia i ca. 1 1/2 time. Kørselsbeskrivelsen som vi fik af jer, er ikke helt optimal, da de fleste gader i byens centrum er ensrettede. Vi kontaktede så nogle lokale beboere, hvor den sidste var en tjener i baren på San Francesco pladsen. Tjeneren talte engelsk og viste os hvor Artemura lå og hvordan vi kunne komme dertil i bil. Ved ankomsten blev vi modtaget af en værtinde (kan desværre ikke huske hendes navn) som forsøgte at guide os hen til parkeringsområdet ved hjælp af et kort. Det lykkedes dog først næste dag, hvor vi tog turen til fods. Det viste sig senere da vi havde erhvervet os 3 kort over byen, at kortene på flere punkter ikke stemte overens med hinanden eller virkeligheden.

Vi var booket til en lejlighed på 3. sal på Artemura, men vores søde værtinde besluttede, at vi skulle have en anden lejlighed på 1. sal, da vi skulle være der over en uge og derfor havde en del bagage med. Til lejlighederne på 1. og 2. sal er der elevator, således slap vi for at bære bagagen helt op på 3. sal. Lejligheden var meget stor, i 2 plan og med 2 badeværelser og en dejlig terasse ud mod gårdhaven. Det var en ferielejlighed i topklasse og over vores forventninger. På væggene langs loftet i lejligheden var der rester af vægmalerier fra gammel tid og der var en del antikke skabe til opbevaring af tøj.

Huset Artemurra har jo i sig selv en historisk værdi, da lejlighederne er tilpasset husets oprindelige byggestil, og ved hjælp af vores værtinde forsøgte vi at få lidt at vide om husets historie. Værtinden kunne oplyse at huset var nænsomt restaureret da det var fredet og at det er ejet af en rig arkitekt og at det var åbnet for 2 år siden som ferielejligheder og lokaler til bryllupper og større arrangementer.

Byen Pistoia er, som I beskriver, en historisk perle, som sagtens kan fylde en hel ferie, hvis man skal se alle seværdighederne. Via turistkontoret, som ligger på domkirkepladsen, fik vi at vide at der fandtes en bog på dansk om Pistoia. Den hedder Opdag Pistoia og kan købes i domkirkens dåbskapel, der ligger lige overfor turistkontoret. Bogen kan kraftigt anbefales. Beboerne i Pistoia er meget imødekommende og hjælpsomme, vi var i mange forretninger, på markedet (onsdag og lørdag), på restauranter og fik alle steder en fantastisk behandling.

Vi forsøgte at komme til Lucca af landevejen, da vi gerne ville se noget af området. Det lykkedes ikke, da skiltningen i Pistoia ikke er helt tydelig, vi endte i Prato, men så oplevede vi så den by.
Efter det mislykkede forsøg med turen til Lucca, besluttede vi at køre til Pisa ad motorvejen. Det gik fint og så var det om at finde det berømte tårn. Naive som vi var, troede vi at der blev skiltet med en seværdighed som denne, men nej. På et tidspunkt opsøgte jeg et turistkontor, og mens jeg var der, blev min ægtefælle kontaktet af et tysk par, et belgisk par og et italiensk par, som alle ledte efter det skæve tårn. Medarbejderen på turistkontoret fik os guidet godt og grundigt rundt i byen og ved en tilfældighed var vi pludselig ved Miraklernes Mark, som pladsen med det skæve tårn hedder. Det skæve tårn, ja det er jo skævt, men domkirken, dåbskapellet og kirkegården var virkelig en oplevelse. Vi var så heldige at opleve at en rejseleder gik op til døbefonden i dåbskapellet og sang nogle strofer, som så blev sendt tilbage i rummet, så det lød som om at der var 3 der sang hver sin tone, det var en smuk oplevelse. For 10 euro får man adgang til 5 bygninger på pladsen og det det var sandelig pengene værd. Hvis man vil besøge tårnet, koster det yderligere 15 euro og der skal bestilles tid i forvejen.

En tur op i bjergene/alperne må man ikke snyde sig selv for, der oplever man lokalbefolkningen uden for byen, og hvis man kommer et stykke op så får man en fantastisk udsigt over dalen hvor Pistoia ligger.

Under hele opholdet fik vi en fantastisk behandling af vores værtinde på Artemura, en lille spinkel kvinde der både var opsøgende med hensyn til at høre hvordan vi havde det, ville gerne svare på alle vores spørgsmål og samtidig diskret. Vi havde inden afrejsen til Toscana lånt en bog på biblioteket der hedder Mit Toscana, skrevet af Rie Boberg, den beskriver livet i regionen, krydret med madopskrifter, billeder og anekdoter. Den kan anbefales. Det kan også anbefales at man har en GPS, det kan spare en for en masse bøvl med at finde rundt, det lærte vi så på denne tur.

Hvis man vælger at køre til Toscana i bil og har behov for at overnatte på vej derned eller hjem, kan vi anbefale en autohof i Fulda Nord i Tyskland. Der ligger et hotel/gasthaus hvor man kan overnatte. Et dobbeltværelse koster 66 euro inkl. morgenmad. Maden er rigtig god, og der er meget af den, personalet er midaldrene kvinder der går op i gæsternes ve og vel og man er helt ladet op til at køre videre næste dag.

In-Italia's kommentar

Vi er glade for at høre, at I har haft en masse gode oplevelser, selvom det var vanskeligt at finde frem til Artemura. En af mine kolleger, som har været der, bekæfter at det er meget svært at komme rundt i Pistoia pga de mange ensrettede gader - og at en GPS er en rigtig god idé.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per og rejsepartner fra Brande boede på Artemura i Pistoia fra d. 1. til d. 4. august 2008.

Levede ikke helt op til vore forventninger. Vi fik en god og hjælpsom modtagelse, men derudover følte vi en upersonlig betjening, der manglede i høj grad miljø. Den dejlige have kunne ikke bruges til ret meget, der var ingen borde, men tre stole til deling, det var synd. Der kunne ikke købes hverken vand, øl el.
vin på stedet, det var en mangel (evt. automat?). Lejligheden var god, men vendte ud mod gaden, hvorfra der var en del larm dag og nat.
Byen Pistoia er hyggelig og charmerende, selvom vi har rejst i Italien i mange år, har vi aldrig været sammen med så mange Italienere, da der ikke var så mange turister.
Et kapitel for sig, var de unges aftenliv i week-enden, hvor de mødtes på pladsen Piazza San Francesco i store grupper. Der var en bar, hvor der selvfølgelig også blev købt noget, men det var ligesom ikke det det handlede om. Vi havde indtryk af, det var snak og hygge der var det primære, alt foregik stille og roligt, vi følte os ikke utrygge, selvom vi sad midt i det hele.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og familie fra Kastrup boede på Artemura i Pistoia fra d. 12. til d. 16. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
- Ja meget – er jo meget centralt i forhold til Firenze, Pisa mm.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
- Ja, det kom det til J forstået på den måde at der er MEGET lydt når man bor ud mod vejen, så den første nat sov vi stort set ikke. Men personalet var meget forstående og flyttede os til et andet værelse mod gården.

Har I tips til de næstkommende?
- Bed om et værelse væk fra vejen.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
- Nej, har kun godt om at sige om det hele.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map