Feriebolig i Pistoia i Toscana

Artemura

 
Artemura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Artemura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pistoia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Artemura ligger i hjertet af Pistoia, en af Toscanas smukkeste, men besynderligt oversete byer. Det er virkelig ikke til at fatte, at en by, der er så fuld af historiske bygninger, gode restauranter og hyggelige caféer, ikke i større grad præges af turisme.

Her bor du et stenkast fra nogle af byens smukkeste seværdigheder som Piazza della Sala og hovedtorvet Piazza del Duomo med de imponerende arkitektoniske perler: Palazzo Comunale, Palazzo Pretorio, domkirken, dåbskapellet og Palazzo dei Vescovi , der i dag er indrettet til arkæologisk museum. Fra Pistoia kommer du ligeledes hurtigt og let (med tog eller i bil) til attraktioner som Firenze (35 km), Lucca (40 km) og Pisa (65 km).

Læs mere om Artemura

Artemura ligger i en nyrenoveret (2006), smuk bygning fra 1700-tallet, Palazzo Fancelli . Bygningen fremstår nydelig og velholdt, og man har virkelig forstået at skabe en atmosfære af antik elegance og stil i mødet mellem nyt og gammelt. Du træder ind i en imponerende, lys hall, med hvælvede lofter og skakternede marmorgulve, hvor du finder receptionen. Fra hallen kan du fortsætte ud i den dejlige og stemningsfulde have med et sødt springvand fra 1700-tallet og i baggrunden Sankt Andrea Kirkens absis.

Artemura råder over i alt 20 funktionelle og praktiske lejligheder. Hver enkelt lejlighed er unik, hvad angår møblering og stil. Møbleringen er typisk toscansk, og man har modigt, men med stor succes, piftet stilen op med en del etniske elementer og farver.

Lejlighederne ligger enten i stuen, på første, anden eller tredje sal. Ikke alle lejligheder har aircondition eller mulighed for opvarmning. Alle lejligheder har satellit-TV og mod betaling kan man benytte telefon, internetadgang og vaskeri. Gæster, der ankommer i bil vil ved ankomsten få udleveret en midlertidig tilladelse, således at de gratis kan parkere på en af centrums parkeringspladser.

BEMÆRK: Den flotte have benyttes af og til som kulisse for bryllupsfester og andre arrangementer.

Lejlighederne på Artemura

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

er på ca. 43 m² og består af opholdsstue med med køkkenhjørne og spisebord og stole til 4 personer samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, bruser/badekar og hårtørrer.

Toværelseslejlighed med hems og 4/6 sovepladser

er på ca. 87 m² og består af opholdsstue med med køkkenhjørne og spisebord og stole til 6 personer samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, åben hems med dobbeltseng samt et eller to badeværelser med toilet, bruser/badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map