Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man bliver aldrig færdig med Toscana, og man kan år efter år opdage nye spændende sider af denne fantastiske region. Men det er nu alligevel intet mindre end ubegribeligt, at så få kender Pistoia, og at byen ser så få turister.

Står ikke tilbage for...

Med sin beliggenhed mellem Firenze og Lucca, skulle man ellers tro, at byens gader ville bugne af nysgerrige gæster, men det er så at sige aldrig tilfældet. Dette til trods for at Pistoia ikke står tilbage for mange af Toscanas andre smukke byer, når det gælder historie, pragtfulde bygninger, kunst eller stemning.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En sand skatkiste

Byens historiske centrum er en sand skatkiste for dem, der interesserer sig for Middelalderen, og især området omkring den ældgamle markedsplads er i særklasse. Her foregår handlen fra morgen til aften, som den har gjort i umindelige tider, og mange af butikkerne har endnu den for Middelalderen så karakteristiske store disk i sten ud mod gaden.

Caféer og markedsdage

Her findes også mange spisesteder og caféer, hvorfra man kan nyde gadelivet til et glas eller en flaske god vin.

Der er markedsdag i mange af byens gader og på de større pladser hver onsdag og lørdag.

Læs mere om Pistoia

Skjul teksten
 
 

Populært i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map