Anmeldelser af Santa Croce in Fossabanda

 
Santa Croce in Fossabanda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Santa Croce in Fossabanda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Santa Croce in Fossabanda

Læs personlige anmeldelser af Santa Croce in Fossabanda som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Santa Croce in Fossabanda. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gregers og Anne-Marie fra Frederiksberg boede på Santa Croce in Fossabanda i Pisa fra d. 29. til d. 30. juli 2011, på Fattoria Cercatoia Alta i Montecarlo fra d. 30. juli til d. 6. august 2011 og på Fattoria Santo Stefano i Greve in Chianti fra d. 6. til d. 12. august 2011.

En meget spændende oplevelse at overnatte i et tidligere kloster. Værelset bar præg af, at dette havde været en klostercelle. Meget nøgternt med der var det, som der skulle være. Blev overrasket over det fine badeværelse. Der er en speciel stemning på hotellet. Og fin restaurant, hvor der var rift om pladserne. Man kunne spadsere til den skæve tårn og Duomoen, som bare skal opleves – utrolig smuk. Vi havde lidt problemer med at finde parkeringspladsen, som findes bag en gitterport ved siden af indgangen til receptionen.

Vi har haft en utrolig god ferie (som altid) i Toscana med dejligt vejr ca. 29 grader og de fleste dage høj sol kun ½ times regnvejr. Vi vender tilbage igen næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og rejsefølget fra Aalborg SV boede på Agriturismo I Girasoli i Lari fra d. 2. til d. 9. juli 2011 og på Santa Croce in Fossabanda i Pisa fra d. 9. til d. 10. juli 2011.

Med hensyn til lejligheden og omgivelserne omkring huset så var det rigtig godt. Der var rent og pænt over det hele. Poolområdet var dejligt, vandet var rent, der var rigelig med solvogne, parasoller og små borde så et hyggeligt område at boltre sig i. Valerio kunne med fordel lave lidt mere skabsplads i køkkenet - da indkøb til 6 mennesker fylder godt op på den lille skænk der er i køkkenet. Derudover kunne der være godt service til lidt mere end 6 - for vi bruger jo også remedier (skeer og gafler) til forberedning af mad og så var det lige lidt nok. Ikke noget større problem - bare et hint til fremtidige lejere.

Indkøbsmuligheder var der rigelig af - både butikken Conad i La Campannina og hvis vi ønskede et større center kunne vil køre til Coop i Pontadera. Et andet hint kunne være at Valerio kunne lave rundvisninger på hans gård og fortælle lidt om driften af både olivenolie og vinproduktionen. Godtnok er hans engelske ikke så godt - men der var en yngre dame der og hun kunne måske lave disse rundvisninger. Evt. sætte to tidspunkter af i løbet af en uge - og så kunne gæsterne tilmelde sig som det nu passede bedst ind i rejseplanen. Vi spurgte ikke - men det kunne have været rigtig hyggeligt og bestemt noget jeg tror andre gæster også ville benytte sig af. Vi købte hans vin og olie - og begge dele var fremragende.

I kan sagtens fremhæve beliggenheden af lejemålet for med lejede biler lå lejligheden i perfekt afstand fra Pisa, Firenze og San Gimignano. Vi kørte til Lucca i forbindelse med vores flytning til hotellet i Pisa. Vi havde nogle skønne ture rundt i landskabet og især turen til San Gimignano er værd at fremhæve. Der ligger så mange små herlige byer i området og hvis det ikke var fordi vi skulle hjem efter en uge - kunne vi have besøgt mange af dem flere gange.

Med hensyn til opholdet i Santa Croce in Fossabanda i Pisa. Så var det et helt specielt sted. Det ser ikke ud af noget særligt udefra men da vi først kom ind i området var der en helt speciel atmosfære. Der var meget stille og lidt som om, at respekten for bygningernes tidligere virke - nemlig et kloster - skinnede godt igennem. Også her var der en god service, værelserne var helt perfekte og så ligger det i rimelig gå-afstand til den gamle bydel af Pisa.

Som du kan læse - så har vi haft en rigtig god ferie. Alt klappede og vi har bestemt været tilfredse med både Jeres service og de to udlejeres service. Vi kan varmt anbefale, at bruge Jer som rejsearrangør og stedet - ja jeg tror ikke der er sidste gang vi besøger Toscana.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Eleanor og rejsefælle fra Kolding boede på Santa Croce in Fossabanda i Pisa fra d. 20. til d. 23. juli 2011.

Vi tilbragte tre dage i Pisa på Santa Croce in Fossabanda, og var mere en tilfredse. Pisa er selvfølgelig en spændende by at besøge, og det var dejligt at hotellet ligger så tæt ved den indre by. Det var også et spændende sted at være - pragtfulde bygninger og virkelig god service. Vi kommer tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Charlotte og rejsepartner fra København V boede på Santa Croce in Fossabanda i Pisa fra d. 24. til d. 25. august 2010.

Det gamle kloster i Pisa var fint. Hyggeligt og fredfyldt sted. Blev dog overrasket over at blive indkvateret i enkeltværelser. Havde bestilt dobbeltværelse, som også stod på opholdsbeviset. Også overrasket over, at der var bad/toilet på gangen...men måske er der noget jeg havde overset ved bestilling?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Heine og Alice fra Kolding boede på Santa Croce in Fossabanda i Pisa fra d. 15. til d. 16. juni 2010.

At bo på det gamle nonnekloster i Pisa var også en helt speciel oplevelse. Man kunne gå til Det Skæve tårn på ca. 40 min.
Man kommer igennem den gamle bydel og man må så endelig ikke undlade at tage en kop kaffe med lækre kage til på det gamle konditori Salza.

Alt i alt har vi haft en vidunderlig tur. Vi har været fuldt ud tilfreds med In-Italias hjælpsomhed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 1 voksen, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map