Hotel i Pisa

Santa Croce in Fossabanda

 
Santa Croce in Fossabanda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Santa Croce in Fossabanda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Santa Croce in Fossabanda ligger i Pisa kun ti minutters gang fra det hyggelige historiske centrum og fra promenaderne ved Arno-floden. Den berømte Campo dei Miracoli med Det Skæve Tårn ligger ligeledes i gåafstand (ca. 2,5 km).

Santa Croce in Fossabanda har en meget lang historie bag sig. Det var oprindeligt et nonnekloster, som blev bygget i det 13. århundrede. Hele klostret blev renoveret i slutning af 1990'erne med det formål af at indrette det som et hotel, der skulle bibeholde den enkelthed og stilhed, der havde præget bygningen siden dens oprindelse. De gamle celler er blevet renoveret og har alle fået et mindre badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, men selve rummene er blevet indrettet med et simpelt møblement, telefon og fjernsyn samt aircondition.

Læs mere om Santa Croce in Fossabanda

Hotellet har i alt 67 værelser fordelt på to etager og i en ældre del og en nyere del. Derudover er der reception, morgenmadsrestaurant, bar, auditorium samt mødelokaler og parkeringsplads. Klostergården er blevet hotellets stemningsfulde have, hvor det er muligt at sidde i fred og ro selv om man befinder sig yderst centralt i Pisa.

Skjul teksten
 
 
search map