Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Flyv direkte til Pisa eller med en enkelt mellemlanding

Pisa er en utroligt populær destination for danskere, der gerne vil opleve Italien generelt, og Toscana i særdeleshed. Skal du holde ferie i Ligurien og f.eks besøge Cinque Terre kan du også med fordel benytte Pisa Lufthavn til din rejse. Pisa lufthavn har direkte forbindelse til Danmark i hele sommersæsonen fra april til oktober, og lufthavnen ligger direkte ved motorvejen så der er nem adgang til at køre direkte til ferieboligen, selvom den ikke ligger direkte i Pisa-området. I skrivende stund flyver både Norwegian og Ryanair direkte til Pisa lufthavn.

Populære hoteller og lejligheder i Pisa

Kort over Pisa og rejsemål i området

Med kortet kan du nemt finde hoteller i Pisa eller en af de mange andre byer og rejsemål i dette område af Toscana. Du kan også se de mange seværdigheder og afstande fra lufthavnen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mere information til din rejse til Pisa

Pisa ligger i den nordvestlige del af Toscana, overskrævende Arno-floden lige inden denne løber ud i Det Tyrrhenske Hav. Byen er den sjettestørste by i Toscana med omkring 91.000 indbyggere og omkring 200.000 indbyggere i det bymæssige opland.

Pisa er blevet synonym med det skæve klokketårn (kampanilen) - populært kaldet “Det skæve tårn i Pisa” - der tilhører byens katedral på Piazza dei Miracoli. Men byen har meget mere at byde på end det skæve klokketårn. Således er klokketårnet kun én ud af fire betydningsfulde historiske bygninger på Piazza dei Miracoli, der i 1987 blev erklæret verdensarv af Unesco. Ud over klokketårnet rummer pladsen også domkirken, dåbskapellet og kirkegården Camposanto, der sammen med kampanilen udgør Pisas kulturelle og religiøse centrum. Vil du vide mere om Piazza dei Miracoli, besøg Wikipedia´s side om pladsen her

Pisa er også en befriende uspoleret by på trods de mange turister, der valfarter til stedet for at opleve det skæve klokketårn. Størstedelen af byens store historiske centrum er således stadig meget velbevaret - og Pisa rummer faktisk flere spor fra middelalderen end Rom og flere romerske levn end Firenze.

Desuden er Pisa byen, hvor du kan opleve én af de smukkeste og mest stemningsfulde sommerfester i Italien; den årlige fest for byens skytshelgen, San Ranieri, i midten af juni (d. 16 og 17 juni). Her iklæder repræsentanter for byens borgere sig traditionelle klæder, mens byens nordlige kvarterer symbolsk slås mod de sydlige om erobringen af broen Ponte di Mezzo. Men festens største og mest spektakulære begivenhed falder på den første aften, d. 16 juni ved solnedgang, når byen oplyses af stearinlys og skaber en unik og magisk atmosfære, som du ikke kommer til at opleve andre steder i Italien.

>> Læs mere om byens historie her

Rejser til Pisa med direkte fly fra Danmark kan bookes her på siden, sammen med en lækker feriebolig, og endda med mulighed for at tilvælge lejebil i lufthavnen. Husk at du er dækket af Rejsegaranti, hvis du booker alle tre dele på én gang her hos In-Italia.

 

Flyv fra Aalborg, Billund, Hamborg eller København

Du kan flyve til Pisa fra både Københavns Lufthavn i Kastrup, Hamborg Fuhlsbüttel, Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn - sidstnævnte dog med mellemlanding. Når du booker din rejse til Pisa hos In-Italia Rejser vælger du selv rejselængden, og kan selv tilpasse, om du vil have en hel uge, halvanden uge, 8 dage, eller måske blot en forlænget weekend i Pisa.

Pisa - pakkerejser med rejsegaranti

Som medlem af Rejsegarantifonden giver vi dig den fulde sikkerhed for din rejse til Pisa. Vi lever op til en række finansielle krav, og fonden sikrer dig helt gratis. Vores pakkerejser er sammensat af rutefly fra kendte flyselskaber, billeje hos , godkendte udlejere, og håndplukkede ferielejligheder, hoteller og villaer, som løbende besøges og evalueres af vores egne ferierådgivere.

Lej bil i Pisa lufthavn med fri kilometer og alle forsikringer

De fleste som rejser til Pisa lufthavn skal ikke holde ferie i selve byen men på et af de mange rejsemål i Toscana eller Ligurien og har derfor brug for en billig lejebil. Udvalget af billeje i Pisa lufthavn er stort, men som på alle andre rejsemål har vi hos In-italia valgt kun at formidle biludlejning fra udvalgte anderkendte billeje-selskaber som f.eks Avis, Hertz og SIXT billeje. I søgemaskinen kan du sammenligne priser på ledige lejebiler online og få mere information om at leje bil i Pisa.

>> Søg priser på billig billeje i Pisa lufthavn

Bestil din rejse til Pisa online og få den billigste pris

Hos In-Italia Rejser samler vi standard-produkter fra førende udbydere og sammenligner prisen for dig. På den måde får du det bedste af begge verdener: Den billige pris fra nettet og sikkerheden ved at handle med et danske rejsebureau, som er medlem af Rejsegarantifonden og som følger pakkerejseloven. Du får altså den bedste og billigste pris online på både flybilletten til Pisa, billejen i Pisa Lufthavn og ferieboligen i Toscana.

Søg først efter den rigtige feriebolig, hotel eller villa - dernæst vælger du flyrejse, og til sidst evt. billeje. God fornøjelse og god rejse!

 
search map