Hotel i Pisa

NH Pisa

Eksempel på dobbeltværelse Eksempel på Dobbeltværelse Eksempel på Dobbeltværelse Superior
 
NH Pisa er ikke tilgængelig i øjeblikket
NH Pisa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tæt på byens travle liv

Et moderne og rent hotel lige bag hovedbanegården. Foran hotellet finder du et busstoppested, hvorfra du kan komme til lufthavnen på 10 minutter. Firenze ligger kun en times togtur fra Pisa. Det tager Ca 20 minutter at gå til det skæve tårn.

Mindeværdige spadsereture

En gåtur herfra til det skæve tårn vil på ingen måde være kedelig, da du kommer til at spadsere lige gennem Pisas historiske centrum med alle dets fristende historiske steder fyldt med restauranter, barer, butikker og elegante piazzaer. Så hvis du ikke skal skynde dig, kan det tage en del tid at komme til tårnet, da du sandsynligvis på vejen får lyst til at sætte dig og nyde stemningen ved et eller flere af piazzaerne.

Gå i Galileis fodspor

Når du nu er ved tårnet, bør du også besøge katedralen (Duomo), den største i Europa, dengang den blev bygget. På samme piazza finder du den cirkulære bygning "Baptisteriet"; det er det sted, hvor Galileo Galilei blev døbt. Derudover finder du her Camposantoen, en monumental kirkegård.

Alt, hvad du har brug for

Med hensyn til service og faciliteter er NH hotel præcis, hvad man kan forvente af et 4-stjernet hotel, og intet mindre. God værdi for pengene.
På Ristorante dei Cavalieri er der rig mulighed for at blive introduceret til det toscanske køkken. Om morgenen serveres morgenbuffeten her.
Barområdet er et godt sted til en lille drink før eller efter din middag til at kvikke dig op. I baren kan du også få snacks og endda salater. Hele hotellet har gratis WiFi, og der er privat parkering (hvis du kommer i bil).

Læs mere om NH Pisa

Renoverede eller klassiske værelser

Hotellet har 100 værelser i forskellige stilarter. Standardværelserne er mere klassiske, og superior-værelserne er det lidt større og mere moderne modstykke til standardværelserne. Fra 5. sal har værelserne egen terrasse (balkon) med en fantastisk udsigt over byen og piazzaen foran hovedbanegården. Alle værelser er udstyret med: satellit-tv med internationale kanaler, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter og minibar, pengeskab, klimaanlæg og privat badeværelse med bruser.

Læs om værelserne på NH Pisa

Skjul teksten
 
 
search map