Feriebolig i Pisa

Le Volte

 
Le Volte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Volte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Få minutters gang fra Det Skæve Tårn (og resten af det historiske Pisa) ligger lejligheden Le Volte i det, der engang var et kloster fra sekstenhundredetallet.

Et godt udgangspunkt

Gulvet er i traditionel terracotta, lofterne er stemningsfuldt hvælvede, og noget af møblementet går tilbage til nittenhundredetallets begyndelse. Hvis du ønsker at udforske den spændende og skammeligt miskendte by, er denne lejlighed et godt udgangspunkt. Der er mulighed for parkering ca. 50 meter væk (mod betaling), for gratis parkering skal du uden for de gamle mure, dvs. ca. 500 meter væk.

Læs mere om Le Volte

Treværelseslejligheden Le Volte med 4/5 sovepladser
Lejligheden er på omkring 80 m² og ligger i stueetagen. Den består af stue med køkkenhjørne (to gasblus, køleskab og mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Volte

Læs personlige anmeldelser af Le Volte som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Volte. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Le Volte

Perfekt beliggenhed

Tæt på alt. Meget god lejlighed for en familie med to børn. Masser af plads og meget rolig beliggenhed.
Huset har en gårdsplads.

Læs mere

Central beliggenhed

Fin lejlighed til en familie på 4! centralt beliggende og god service fra udlejer.
Rent og pænt - og charmerende.
Eneste minus - de mange myg, som vi først opdagede, da de var kommet ind i lejligheden!

Læs mere

Knud og rejseselskab fra Vanløse boede på Le Volte i Pisa fra d. 19. til d. 24. april 2012.

Jeg vil benytte lejligheden til at udtrykke vor store tilfredshed med opholdet. Lejligheden har en rigtig god beliggenhed. Værterne venlige, hjælpsomme og søde. Lejligheden var af rigtig god kvalitet og prisen værd. Vi kan kun give den vore bedste anbefalinger.

Læs mere

Else Marie og familien fra Haderslev boede på Le Volte i Pisa fra d. 8. til d. 12. juni 2011.

Vi har intet at klage over! Alt er gået som det skulle. Vi blev modtaget med smil og varme, trods den sene ankomst til lejligheden klokken halv to om natten.
Værtsparret havde sørget for et par flasker vin af egen produktion og glassene var sat frem. Vi følte os rigtig velkomne. Lejligheden var fin - god plads, hyggelig, ren og med alt hvad vi havde brug for. Der var redt op i begge værelser med to enkeltsenge, som vi havde anmodet om. Beliggenheden midt i Pisa var perfekt.

For os blev det et godt udgangspunkt for de fire dage vi havde dernede. Vi brugte den 1. dag til at kigge os omkring i Pisa. På 2. dagen tog vi toget til Lucca og på 3. dagen til Siena. På 4. dagen nåede vi en tur til Middelhavet og fik dyppet tærerne. Alt i alt synes vi, at vi har fået rigtig meget ud af de fire dage vi boede i Pisa og nød hver aften at komme hjem i lejligheden i hyggelige og trygge rammer - godt trætte i fødderne!

Læs mere

Vibeke, Jacob og Stig fra Dragør boede på Le Volte i Pisa fra d. 27. juli til d. 3. august 2009.

Vi var meget tilfredse med boligen i Pisa, vi vil gerne have lov til at fremhæve modtagelsen her, som var helt unik. Fruen og datteren tog imod os på ægte toscansk vis; en kurv med dejlige frugter, vin, olivenolie, friske krydderurter, lavendelpose og hvid nystrøget dug med tilhørende servietter-! Ydermere var de begge meget hjertelige og gav sig god tid til at introducere lejligheden, som fremstår meget hyggelig. Det eneste negative var støjen fra det lille torv lige uden for vores vinduer. Torvet fungerede som en vendeplads/parkering for biler og gennemkørsel for knallerter i rigeligt antal. Indkøbsmuligheder findes i gåafstand med velassorterede supermarkeder, som kan suppleres med mindre lokalbutikker.

Læs mere

Bedømmelse af Le Volte

Læs mere
 
search map