Anmeldelser af Hotel Terminus & Plaza

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Terminus & Plaza

Læs personlige anmeldelser af Hotel Terminus & Plaza som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Terminus & Plaza. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Hans Jørgen og familie fra Gjern boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 16. til d. 17. september 2005.

Vi brugte Jer nu ikke så meget, kun til et enkelt hotelophold i Pisa en
enkelt dag.
Men, det var helt OK, hotellet var fint og servicen god, og alt var som
bestilt, så vi er godt tilfredse herfra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Nanna og hendes mand fra Ribe boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 25. til d. 26. august 2005.

Vi havde kun en overnatning i Piza (Hotel Terminus e Plaza) det er et udemærket hotel, fin service de opbevarede vores kufferter mens vi gik en tur ned og se det skæve tårn og domkirken. Hotellet har en god beliggenhed tæt på stationen, hvilket var godt for os for vi skulle med toget til Firenze.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Richard og familie fra Svendborg boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 1. til d. 2. juli 2005.

Vi kan ikke sige så meget om Pisa da vi ankom sent aften og tog derfra igen næste morgen. Hotellet var ok og beliggenheden var perfekt i forhold til lufthavn og togstation.
Opholdsstedet: Vi have selv booket på Elba, men var meget uheldig med boligen. Det var det dårligste vi endnu har set i Italien og alligevel det dyreste. Heldigvis kunne vi få en anden bolig, men til forhøjet pris. Elba er en utrolig smuk Ø, men også meget dyr.
Hvis det næste år bliver Italien tror jeg vi booker gennem In-Italia. Det ser ud som om I har mange spændende steder og til fornuftige priser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
Nils og hans bedre halvdel fra Lystrup boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 11. til d. 12. maj 2005.

Vi var kun i Pisa en enkelt overnatning inden turen gik videre til vores endelige destination: Lucca. Hotellet var absolut OK, morgenmaden ligeledes og hotellet lod os meget venligt opbevare kufferter efter check-ud så vi kunne tilbringe en hel dag i byen.
Hotellet ligger MEGET nær banegården, og det var dejligt da vi skulle videre. Pisa var spændende, og vi fik set det mest nødvendige. Grundet det korte ophold er det svært at sige ret meget om byen og området. Jeg tror at de fleste steder vil folde sig ud, jo længere tid man tilbringer der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Torben og hans familie fra Hillerød boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 21. til d. 24. april 2005.

Hotellet ligger utrolig centralt ifht. banegården, men alligevel et roligt sted. Så fra lufthavnen er 10 min i tog til 1 Euro person. Hotellet blev bevist valgt udfra dette, da vi tog tog ture til Firenze og omegn og det er meget billigt og bekvemt. Hotellet har gode værelser og venligt personale og eneste anke morgen buffeten som er lidt kedelig. I Pisa er ikke meget at se ud over tårnet, men det er genialt at bruge dette som base og så se lidt af Toscana fra denne. Teateret er flot at se og der en super restaurant lige ved siden af (hedder noget med L´Opera). In-Italia har været utrolig behjælpelige og opmærksomme på vores lidt skæve krav og gjort det meget gnidningsfrit.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Birgit og hele otte andre fra Kongens Lyngby overnattede fra den 26. til den 27. juni 2004 på Hotel Terminus & Plaza i Pisa

Vi havde en rigtig god tur i Pisa, vi var der kun en overnatning, hotellet var ok , men en rædselsfuld morgenmad. Det er vist generalt i Italien. Det vi oplevede af Pisa var ok, mine piger var på shopping og var i rigtig mange skoforetninger. Vi var noget overraskede over de mange påtrængende udlændinge der ville sælge os alt muligt. Nu havde vi boet en uge i Barga, en lille by ca. 50 km fra Lucca, og havde ikke oplevet det før. Til gengæld fandt vi en restaurant bag ved det skæve tårn Kong Arthur, som vi varmt kan anbefale, meget høj kvalitet og rigtig god betjening og meget rimelig pris. Alt i alt en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 7 voksne, 2 børn
Navn
Mogens og 2 venner fra Valby boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 24. til d. 25. april 2004, efter først at have været i Rom og dernæst i Montalcino i Toscana. Efter hjemkomsten har Mogens lavet sin egen hjemmeside med deres oplevelser. Vi har taget introduktionen med her, resten kan man klikke sig videre til at se.

Kim, Annie og Mogens (sidstnævnte kaldet "jeg" i det følgende) skulle til Italien. Det skulle gå stærkt, og så må man tage hvad man kan få!<br>Jeg stod for rejsen, og de andre for den fulde accept af resultatet.<br>Det blev heldigvis et fantastisk godt resultat takket være det rejsebureau som jeg ret hurtigt fandt frem til på nettet: In-Italia.<br>In-Italia's side er et overflødighedshorn af muligheder udi det italienske. Det skulle vise sig at de også har et meget kompetent personale der er i stand til at give en ypperlig vejledning!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2004
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Eydna og familie fra Færøerne boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 23. til d. 25. august 2003.

I Pisa boede vi på Hotel Terminus & Plaza og efter at have boet på ovenfor nævnte steder [Le Coloniche og Hotel Cimabue], var det lidt af en skuffelse (selv om hotellet både havde aircondition og tv). Det var et ret ucharmerende hotel, som ikke lagde særlig megen vægt på det personlige forhold til kunderne. Det eneste godt ved hotellet, var at det lå lige ved tog banen som var praktisk da vi skulle rejse tidligt om morgenen. Pisa er ikke lige hyggelig som Firentze og meget mere turist præget, så vi var glade for kun at bo der i 2 dage, som var rigeligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Margit og hendes mand fra Støvring opholdt sig en enkelt nat på Hotel Terminus & Plaza fra d. 14. til d. 15. april 2003, inden de besøgte Firenze. Hun skrev efter det korte ophold:

Ankommet til Pisa lufthavn forholdsvist sent om aftenen, var intet problem. Vi kom hurtigt gennem formalia, praje en taxi og ankom til hotellet, hvor vi blev godt modtaget.
Efter et solidt morgenmåltid skulle vi se det skæve tårn og de bygninger, der lå i umiddelbar nærhed deraf. Da vi skulle videre med toget til Firenze blev vort ophold i Pisa meget kort, vi så ikke stranden eller andre dele af byen denne gang. Ganske uproblematisk var det at tage toget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4
 
search map