Anmeldelser af Hotel Terminus & Plaza

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Terminus & Plaza

Læs personlige anmeldelser af Hotel Terminus & Plaza som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Terminus & Plaza. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kasper og Trine fra Århus C boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 20. til d. 22. juli 2009.

Hotellet var fint og lå tæt på lufthavnen hvilket var perfekt da vi skulle med taxa da vi landede sent om aftenen. Betjeningen var ok, og vi havde ingen problemer. Men Pisa er ikke en by som man kan få mere end et par dage til at gå med.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jette og familie fra Ringkøbing boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 15. til d. 16. august 2008.

Vi en familie på 5 bestående af mor med 3 voksne børn + svigerdatter har netop været på en dejlig ferie i Toscana. Vi fløj med Ryanair til Pisa, hvor vi havde en overnatning på Hotel Terminus & Plaza i Pisa, inden vi tog videre til Lucca. I Lucca boede vi på Il Parco. Hotellet i Pisa rent og pænt og særdeles centralt beliggende så vi nåede at gå rundt i Pisa, som slet ikke er så kedeligt som man læser mange steder. På hjemturen overnatning samme sted som blev udgangspunkt for en dejlig strandtur for de unge. Vi har været i Italien mange gange og mange forskellige steder og disse steder kan absolut anbefales. Desuden havde vi det skønneste vejr og vendte hjem til kulde og regn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Jørgen og hans rejsefæller fra Odense boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 16. til d. 17. juli 2008.

Terminus & Plaza i Pisa er et fortrinligt sted at overnatte, hvis man ankommer sent og bare har brug for en enkelt overnatning. Det tager kun ca. 15 min at gå fra lufthavnen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Klaus og rejsefæller fra Århus N boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 15. til d. 16. marts 2008.

Vi har bestemt været tilfredse med det hele. Vi kom nemt til byen med toget fra lufthavnen - men da der er meget kort afstand kan en taxa jo også benyttes. Hotellet var helt fint, lå dejlig centralt. Vi var glade for at det først var næste morgen vi havde lejet bil, for at finde et sted at parkere ville være meget svært. Det var helt uproblematisk næste dag at få udleveret nøgle til den lejede bil - denne levede bestemt op til mine forventninger. Vi havde en fin tur i Toscana på små snoede bjergveje, boede tilfældigt og så mest Siena af de store byer. Var kun kort tid i Pisa. Det eneste problem opstod til sidst, da tanken på bilen skulle fyldes op - det var svært at finde et sted at tanke! Alt i alt en tur vi gerne vil gentage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Annie og rejsefælle fra Randers boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 5. til d. 6. september 2007.

Vi boede jo kun en nat i Pisa på et rigtig dejligt hotel med flot morgenmad. Vi havde problemer med at komme fra lufthavnen, mange mennesker ventede på taxa, og kun få taxa var der. Så vi måtte gå ind til hotellet, sammen med andre og klokken var ca. 23.00 !
Vi boede 3 dage i Milano, flot og spændende by, dejlig med ikke mange turister. Hotellet var passende til 3 stjerner, god beliggenhed i forhold til en storbyferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gro og rejsefælle fra Egå boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 18. til d. 21. juli 2007.

Vi blev venlig modtaget på hotellet, selvom vi først ankom kl. 3.45 om natten, da vort fly havde 2½ times forsinkelse på grund af tekniske problemer. Hotel Terminus & Plaza er et rent og pænt hotel. Det ligger i en rolig gade, selvom det ligger tæt på banegården. Deres morgenmad var en dejlig overraskelse, og vi kom til at savne den på de andre hoteller vi boede på i Italien. Byen Pisa er hurtig overskuet, det kan højst tage to dage. En tur med bussen ud til kysten kan betale sig. Køb returbillet med det samme hos tobaksforhandleren ved busterminalen. Det gør det hele lettere. Der er en dejlig badestrand og forfriskende efter et par dage i byen. Det var nemt at komme videre fra Pisa med tog til andre destinationer. Vi rejste bl. andet til Lucca, som er værd at se. Det er billigt at rejse med tog, og gode forbindelser i Toscana området. Vi talte med danskere, som havde betalt mere i parkering end det vi brugte på togbillet. Gælder især Lucca, Firenze og andre større byer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Torben og cyklevennerne fra Silkeborg boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 1. til d. 2. juni 2007 og på Corte Lucchese i Lucca fra d. 2. til d. 9. juni 2007.

Vi var 6 modne mænd iført racercykler.

Vi havde lidt logistikproblemer med at få transporteret cyklerne fra Pisa Airport til Lucca. Det gjorde det ikke lettere at vi var nødt til at tage en overnatning fredag nat i Pisa. (Det foregik med taxa/tog/taxa). Hotel Terminus & Plaza i Pisa var rigtig godt og det fungerede med opstaldning af cyklerne.

Vores feriebolig: Corte Lucchese i Lucca var perfekt til 6 personer. Velfungerende med 3 db.vær. 2 baderum og en fin terrasse.

Memo = værten var meget hjælpsom og engelsktalende. Vi går normalt (vi har været på 11 ture) i byen og spiser til aften. Der var ingen lokale restauranter og 3 km. til Lucca. Vi var nødt til at cykle derind - ikke optimalt.

Bjergene/bakkerne nord for Lucca var afgjort et godt cykelterræn men der var ca. 1/2- times transportveje (Vildt trafikerede med hurtigkørende italienere -ikke ufarligt).

Ingen tvivl om at vi vil til Toscana igen men til området syd for Pisa (som jeg tidligere har cyklet tyndt finder jeg smukkere og mindre befærdet).
Memo skaffede på vores ønske en taxa (hvor vi alle + cykler kunne være) til hjemtransporten Lucca/Pisa. I alt Euro 120,-.

Alt i alt havde vi en dejlig tur (selvom om vejret var en del bedre i DK) og oplevelsen at blive serviceret af In-Italia var rigtig god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map