Hotel i Pisa

Hotel Terminus & Plaza

 
Hotel Terminus & Plaza er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Terminus & Plaza er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Terminus & Plaza er en bekvem overnatning, hvis du skal ankomme til eller afrejse fra Pisa og har brug for et stop. Man kan endda med god vilje og let bagage gå fra lufthavnen hen til hotellet, da der kun er ca. 1,5 km. Så bekvemt ligger hotellet. Man skal derimod igennem det historiske centrum for at komme til Det Skæve Tårn (ca. 1,8 km).

Faciliteterne

Det er et 3-stjernet hotel med rummelig hall, reception, bar, morgenmadssal, fjernsynssal samt lille konferencesal. Der er desuden elevator på hotellet. Det er muligt at parkere - mod betaling - i gaderne omkring hotellet; I receptionen kan du købe en parkeringstilladelse for nogle få euro.

Læs mere om Hotel Terminus & Plaza

Værelserne

De 53 værelser har alle satellitfjernsyn, telefon, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Terminus & Plaza

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Terminus & Plaza

Læs personlige anmeldelser af Hotel Terminus & Plaza som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Terminus & Plaza. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Terminus & Plaza

Udemærket byhotel

Udemærket byhotel med god beliggendehed i forhold til både tog og fly - og gåafstand til De skæve tårn.
OK morgenmad med müsli, brød, pålæg og kager

Læs mere

Hotel med central beliggenhed

Ud fra vores kontakt med In-Italia svarede hotellet absolut til forventningerne. Det er en fordel med central beliggenhed i forhold til stationen, indkøbsgader og passende afstand til restauranter og Tårnet.
Morgenmaden var helt ok, hverken mere eller mindre. Kan anbefales hvis man skal have en eller to nætter i Pisa. God service og venligt hotel personale

Læs mere

Katarina og mand fra Stockholm i Sverige boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa 9-10 oktober 2012. Inden da havde de boet på Hotel Leopold Moneglia Hotel Carla og Levanto.

Rejsen har været fantastisk! Vi havde sol alle dagene, og det var virkelig varmt, og badevejr. Efter opholdet på Hotel Leopold Moneglia samt Hotel Carla i Levanto så blev det en nat på Hotel Terminus i Pisa, hvor der ikke var is til vinen, ingen wi-fi overalt den dag vi ankom eller dagen efter. Værelset ok for en nat, når du er på farten, i nærheden af stationen, let at tage bus / tog til lufthavnen derfra. Kan fortælle at vi rejste med Norwegian og flyet hjem var forsinket, hvilket betød, at vi ikke kom hjem fra Cph. Men vi kom i stedet til at bo i Kbh en nat på Hilton i Kastrup, med dobbeltværelse og morgenmad gratis, og tidligt fly hjem, hvilket betød, at rejsen fik en god afslutning trods flyforsinkelse. Kan anbefale In-Italia for dem, der ønsker at rejse til Italien! Vi ønsker allerede at tage tilbage!

Læs mere

Aud og familie fra Tromsø i Norge boede på Hotel Regina i Bologna fra d. 2. til d. 3. juli 2012; Hotel Cimabue i Firenze fra d. 3 til d. 4 juli 2012; og på Agriturismo Villa Gnocchi i Santa Margherita Ligure fra d. 4 til d. 6 juli 2012; Hotel Florida Lerici i Lerici fra d. 12. til d. 17. juli 2012 og til slut på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 17. til d . 18 juli 2012.

Vi er godt tilfredse med dette års tur - hvor vi prøvede 5 forskellige overnatningssteder. Vi har fået set lidt nyt - og lidt mere af de steder, vi har været før. Tre af overnatningsstederne var vi kun en nat, og de var alle inde i landet; Bologna, Firenze og Pisa. OK hoteller, som forventet, men vi trives nok bedre ved kysten.

Læs mere

Eva med selskab fra Linköping i Sverige boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra den 14. til 15. maj 2012.

Terminus i Pisa, ja, hvad skal man sige. Som overnatningshotel på vej ud eller hjem helt ok :)

Læs mere

Steen og Julie boede på Hotel Terminus & Plaza i Pisa fra d. 3. til d. 4. juli 2011, på Albergo San Lorenzo & Santa Caterina i Pescia fra d. 4. til d. 7. juli 2011, på Il Trebbiolo Relais i Fiesole fra d. 7. til d. 10. juli 2011 og på La Torraccia di Chiusi i San Gimignano fra d. 10. til d. 13. juli 2011.

Vi har faktisk sendt jer tanker undervejs på turen, når vi har gjort os små erfaringer og haft oplevelser, som vi gerne ville give videre til kommende besøgende.
Men især vil vi gerne sikre os, at vi får givet udtryk for at vi på alle mulige måder kan anbefale at tage kontakt til In-Italia.

Hele vejen igennem har I guidet os med enorm brugbar information og super gode tips om steder, der var værd at se – og ikke mindre vigtigt tips om steder, som var knap så interessante. Som alle andre turister rejste vi med en “Turen går til”-bog, men lige så tit var det opfordringer eller bemærkninger fra jer, som styrede vores vej. Stor tak for det!

Vi boede rigtig fint i Pisa. Fint værelse og morgenmad. Vi skulle blot have en seng at sove i og et sted at opbevare vores bagage, mens vi drog ud og så Det Skæve Tårn, og det behov imødekom Hotel Terminus & Plaza til fulde.

Læs mere
 
search map