Anmeldelser af Hotel La Pace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Pace

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Pace som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Pace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Godt ophold. Meget imødekommende personale...

Blev fra første øjeblik modtaget med positive tilkendegivelser - samt stor hjælpsomhed. Rigtig flot morgenmadsbuffet.

Pisa som feriedestination

Gå ikke kun efter de kendte seværdigheder (Det skæve Tårn m.v.) Brug evt. noget tid på en gåtur uden for murene fra den gamle by.

Hotel La Pace
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Pace
Dobbeltværelse Economy
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hotellet levede op til hvad jeg havde bestilt og forventet

Hotellet fortjente at ligge et lidt bedre sted. Med dette mener jeg at det ligger perfekt centralt når man vil opleve Pisa. Det lidt uheldige er at i området er en masse utiltalende personager der tigger og vil have gratis cigaretter.
Selve hoteller er hyggeligt og med meget søde mennesker i reception, restaurant osv...
Morgenmaden er super rigelig og lækker.
Så jeg kan kun anbefale La Pace

Pisa som feriedestination

En rigtig spændende by som man godt kan bruge et par dage til at opleve. Men ikke mere, så skal man køre ud i omegnen som tilbyder fantastisk natur og historiske oplevelser.
Appeninerne (Bjergkæde) er utroligt flotte og et besøg værd...

Hotel La Pace
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Pace
Enkeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Bedømmelse af Hotel La Pace

Værelset var enkelt men rent og ryddeligt.
Meget venligt og hjælpsomt personale.
Perfekt beliggenhed tæt på lufthavnen og togstationen.

Hotel La Pace
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Pace
Dobbeltværelse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Grethe og familien fra Svendborg boede på Hotel La Pace i Pisa fra d. 22. til d. 29. juli 2010.

Jeg skulle til Toscana med min datter og svigersøn, for at opleve Andréa Bocellis sidste koncert i Lajatico, Teatro Silenzio, og bestilte et hotelværelse på Hotel La Pace, Pisa, igennem In-Italia. Hotellet er gammelt, men ligger rigtig godt næsten midt i byen, og med togstationen lige rundt om hjørnet, hvorfra det er nemt og biligt, at komme til de forskellige byer. Vi tog til stranden, Viareggio, en pragtfuld strand, to gange med toget, det tog kun ca. 15 min.

På hotellet er der engelsktalende personale, de er meget hjælpsomme. Værelset var godt og med aircondition hvilket er en fordel i den hede. Morgenmaden var ok prisen taget i betragtning. Vi skulle betale for parkering, men så stod bilen også sikkert nede i en parkeringskælder ved siden af hotellet.

Vi lejede en bil nogle af dagene - uden problemer - men det var kun nødvendigt da det er besværligt, at komme til teateret der ligger midt ude i de toscanske bakker, for ellers kan man sagtens komme rundt uden. Dog ser man nok noget mere af naturen ved, at køre rundt selv. Vi var i Sienna, en dejlig by med en stor åben plads omkranset af huse og et stort rådhus der har inspireret til det Københavnske rådhus. Vi tog toget til Lucca, der ligger tæt på Pisa, her kørte vi rundt på den 4km. lange og brede bymur. Også her er der en stor åben plads med små hyggelige butikker, bla. en lille butik med Puccini minder og dvd/cdér fra de kendte operaer, hvis man er til den slags. En butik, hvor kunstneren selv stod og solgte sine billeder af livet på pladsen, meget sjove og specielle billeder. I Lucca er der mange udendørs koncerter med kendte sangere.

Volterra ligger smukt på en bjergtop hvorfra der er den smukkeste udsigt. Det der gør, at de toscanske bakker er så smukke er, at byerne ligger på bakketoppe, så landskabet bliver ikke skæmmet af så mange huse, man ser kun naturen.

Pisa overraskede os meget, vi troede bare, at det var Det skæve Tårn, men på den store plads ligger også en fantaskisk, smuk cathedral, en utrolig arkitektur, og et rundt dåbskapel. Man sidder på trapperne til cathedralen og kigger på det skæve tårn, hører alle slags sprog, der er tusind mennesker omkring dig, og alligevel en andægtig stilhed og vi søgte tilbage til pladsen gang på gang - efter hver tur MÅTTE vi lige derhen en gang mere. Man kan komme helt op i tårnet og stå udenfor. Man bliver ført op i grupper mod betaling på bestemte tider. Udsigten deroppefra er ubeskrivelig - - man skal dog ikke lide af højdeskræk eller have noget med balancen - det er jo det skæve tårn...folk står på plænen i de underligste stillinger og bliver fotograferet, så det ligner de skubber tårnet på plads, jeg så endda én der stod på hænder og " skubbede " med fødderne... meget underholdende, at se på.

Maden er god og billig, som den er sydpå i forhold til vores danske priser, men der er lagt noget mere på betjeningen end jeg husker fra andre steder i Italien, så man behøver ikke, at lægge ret meget eller intet i drikkepenge.

Vi havde ingen forventninger om Toscana, da det som sagt var pga koncerten vi kom, men vi blev glædeligt overrasket. Vi var der kun én uge, hvilket var alt for kort, men vi vender helt sikkert tilbage. Der er mange byer vi vil se - og vi vil bruge mere tid på hver enkelt. Vi vil nok bo i Pisa igen. Køb eller lån bogen: turen går til Toscana, så man får det hele med......

Om In-Italia vil jeg sige, at de har været utroligt venlige og besvaret alle mine mails med tålmodighed, jeg har lavet booking om flere gange, og er helt ny i at booke på nettet, men de har guidet mig hele vejen og der har på intet tidspunkt været noget, at klage over, det hele har bare fungeret, så dem kan jeg varmt anbefale.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Birthe og rejsefæller fra Struer boede på Hotel La Pace i Pisa fra d. 24. til d. 26. juli 2010.

Hotellet i Pisa var ikke noget at råbe hurra for - eneste positiv var at der var wifi på værelset, dog kunne TV ikke være tændt samtidig, så røg sikringen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Helle og Flemming boede på Hotel La Pace i Pisa fra d. 17. til d. 18. juli 2009.

Vi har kun købt en overnatning af Jer på grund af sen landing in Pisa Airport - men alt fungerede perfekt. Vi vil specielt gerne gøre opmærksom på meget flot service af Hotel La Pace: Vi landede kl. 00.00 og forventede at kunne gå direkte ud til en taxa. Der var en MEGET lang kø - og der var stort set ingen taxaer... Der kom en taxa ca. hvert andet minut - og der var - uden overdrivelse ca. 100 foran os i køen....
Vi blev enige om at ringe til Hotel La Pace og fortælle at vi blev forsinket i forhold til den oplyste ankomstid. Uden videre sagde receptionisten, at han ville hente os indenfor 10 minutter - og det gjorde han!!!
Flot - og det blev ikke engang skrevet på regningen dagen efter (han fik dog betaling i hånden...). Flot service og meget tilfredse gæster!

Også kun ros til In-Italia, som vi vil have tillid til at anvende igen - alt har fungeret problemfrit og hurtigt. God hjemmeside med gode idéer og beskrivelser. Fortsæt det gode arbejde!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Ghita og Klaus fra København NV boede på Hotel La Pace i Pisa fra d. 7. til d. 8. september 2008 og på Esplanade Hotel & Residence i Viareggio fra d. 8. til d. 17. september 2008.

Det hele startede med, at vi fat i nogle super-billige flybilletter til Pisa, med Ryan Air – dog fra Billund, men det er vel til at leve med, når man kan komme tur/retur for 1078,- (vel og mærke danske kroner) for 2 voksne incl. alt!

Vi tog en enkel overnatning i Pisa – også på et af In-Italias hoteller - da vi først landede ved midnat. Det var ganske overskueligt at komme fra lufthavnen til centrum, idet afstanden kun er et par km. Næste morgen fik vi set det skæve tårn, og tog derefter toget ud til Viareggio, hvor vi havde booket en hotel-lejlighed på Esplanade Hotel & Residence – igen ganske overskueligt, da togturen kun tog små 20 min.

Hotellet ligger ca. 2 km fra Viareggio’s togstation og det ældre centrum, men der kører busser lige uden for stationen, og stoppestedet hvor man skal af, hedder noget i stil med; ’Principe Piemonte’ (ligger ved Piazza Puccini). Hotellet ligger også på denne plads, så hvis man ikke har bil med, er det nemt at komme rundt med bus. Det er sågar muligt at komme til Pisa lufthavn – med en direkte bus - fra denne plads!

Vi fik tildelt en fin lejlighed på 3. sal med ’skrå’ havudsigt fra alle rum. Vi havde ikke regnet med at kunne se vandet, og blev derfor rigtig glade for en sådan overraskelse. Lejligheden var både ren og ganske pæn, men det bedste var balkonen, hvor vi kunne nyde både aftensmad, rødvin og udsigt til havet. På de varme og solrige dage kunne vi desværre ikke spise vores morgenmad derude, da solen stod lige på. Vi spurgte efter en parasol, men det havde de desværre ikke.

Vi startede med at leje en cykel for hele ugen (i receptionen), da der er lidt langt til bager og supermarked, hvis man skal gå. På cykel kan disse steder, samt havnen og midt-centrum, nås på små 10 min.

Vi købte også strand-billet nede i receptionen, da det desværre ikke var med i lejlighedens pris i denne periode. De har en aftale med en meget flot og fornem ’strandbar’, som ligger lige på den anden side af gaden. Det kostede ca. 20 euro pr. dag for 2 liggestole og en parasol, og også med adgang til pool (husk at medbringe badehætte, hvis du vil benytte poolen, da dette er obligatorisk). Stranden og havet er fantastisk, idet der ikke er en eneste sten, men kun det fineste sand. Man skal langt ud, før det bliver dybt, så her havde børnene rigtig gode vilkår.

Strandpromenaden nedenfor hotellet er ikke særlig hyggelig. Her er lidt for mange triste 60'er bygninger, der huser den ene private strandbar efter den anden, og derved tager hele udsigten til den ellers flotte strand. Desuden et hav af meget ’turistede’ restauranter med grimme plasticmøbler og neon-farvet belysning, samt en masse dyre mærkevarebutikker, hvor kun de rige russere havde råd (og lyst!) til at handle.

Dog blev vi positivt overrasket, da vi begav os ind i den ’rigtige by’ (centrum, som ligger oppe bagved stranden), hvor italienerne selv handlede og prydede gadebilledet. Her var hyggelige cafe’er og restauranter af den ’autentiske’ slags, og som ikke bare var lavet for turisternes skyld. Også havneområdet var stemningsfuldt og hyggeligt, så her gik vi mange aftenture.

Vi tilbragte også en hel dag i Lucca, og det kan bestemt anbefales, da det er en meget smuk by, og samtidig kan nås med tog fra Viareggio på små 30 min.

Desuden lejede vi en bil i 3 dage, og besøgte andre smukke byer, bl.a. Volterra og Siena. Vi fandt gratis parkering i nærheden af vores hotel, men i byer som Siena og Lucca er det straks mere problematisk at parkere, uden at det koster en middelsvær formue. Derfor kan toget eller Viareggios udmærkede busser klart anbefales, da det er både nemt og ganske billigt, men vil man ud at se landskabet og op i bjergene, er en bil klart at foretrække!

Selv om strandpromenadens restauranter var lidt for ’turistede’ til os, lykkedes det alligevel at få nogle udmærkede middage, og endda til rimelige priser. Til trods for, at det er en by med mange dyre forretninger og fornemme hoteller, er det bestemt ikke dyrt at leve her – en pizza kunne eks. fås for 6 - 8 euro på flere af byens restauranter, og på både strandbarer og cafeer kunne en cappuccino indtages for 1,50 - 2,50 euro.

En gang om ugen er der marked langs hele strandpromenaden, hvor både turister og italienere kan købe tøj, tasker, sko, oste, pølser, grøntsager osv. Sikkert nok de samme produkter, som man kan købe i byens almindelige butikker, men enhver ferieby med respekt for sig selv, SKAL have et ugentligt marked, og helst på en varm og solrig dag. Det opfyldte Viareggio til fulde på denne sensommerdag midt i september, hvor solen skinnede fra en knaldblå himmel, og temperaturen sneg sig op på 36 grader.

Så alt i alt en RIGTIG god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Ambrosiano

Montecatini Terme, Toscana

Albergo Firenze

Firenze, Toscana

Hotel Bologna

Pisa, Toscana

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

search map