Hotel i Pisa

Hotel La Pace

 
Hotel La Pace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Pace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel la Place: Enkel komfort i historisk by

Det trestjernede Hotel La Pace er et enkelt, funktionelt hotel, der egner sig perfekt til kortere ophold. Her finder du komfortable værelser, en udmærket bar, tv-lounge og cykeludlejning i receptionen. At gå til centrum af Pisa tager dig kun nogle minutter. Beliggenheden er god og central: Du bor lige ved centralstationen og ikke engang 2 kilometer fra lufthavnen.

Uanset om Pisa er dit første udgangspunkt for en rundrejse i Toscana, eller om du planlægger at tage et fly videre, byder byen på interessant kulturarv, som det er værd at bruge mindst en dag på at udforske. Udover Det Skæve Tårn (20 minutters gang fra hotellet), finder du katedralen med dens marmor-facade, samt nationalmuseet Palazzo Reale, som ligger i et palads fra 1500-tallet. Derudover er det historiske centrum fyldt med charmerende, små butikker, trattoriaer og barer rundt om Corsa Italia. Du kommer ikke til at kede dig i Pisa.

Gode restauranter lige rundt om hjørnet

Hotel La Paces atmosfære er lidt traditionel, og hotellet tilbyder udmærkede services. Om morgenen kan du nyde en god morgenmadsbuffet, og om eftermiddagen kan du slappe af med en espresso eller forfriskning i lounge-baren. Her kan du også købe lette snacks. I tv-rummet kan du se din favoritsport.

Her er ingen restaurant, men du skal ikke bevæge dig længere end lige rundt om hjørnet - så finder du mange muligheder for at nyde en dejlig, toskansk middag. Wi-Fi er gratis og du har adgang over hele hotellet. Rejser du i forretnings-øjemed, kan du benytte dig af hotellets møde-faciliteter. Personalet i receptionen er hjælpsomme.

Læs mere om Hotel La Pace

Traditionelle og komfortable værelser

Hotellet har 65 værelser, som er indrettet i en traditionel stil. Alle værelser har gratis Wi-Fi, room service, satellit-tv, pengeboks, telefon og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel La Pace

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel La Pace

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Pace som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Pace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel La Pace

Perfekt beliggenhed, hvis man rejser med tog

Centralt og god beliggenhed i forhold til stationen. Morgenmaden var super, det samme var personalet.
Ældre hotel og uden safety-boks.

Læs mere

Hjemrejse fra Italien

Vi har været på Hotel La Pace flere gange før,
og alt var udmærket som tidligere

Læs mere

God beliggenhed.

Fantastisk beliggenhed i forhold til hovedbanegården og lufthavnen.
Virkelig god morgenmad. Venlig velkomst og god service. Vores hotelværelse manglede dog vindue mod ydersiden men det spillede mindre rolla da vi bare skulle sove der.

Læs mere

Ok for en nat.

Hotel la pace ligger meget nær togstationen, hvorfor vi valgte at overnatte der. Der var mange mennesker der hang ud i området hvilket føltes lidt mystisk.

Læs mere

Godt ophold. Meget imødekommende personale...

Blev fra første øjeblik modtaget med positive tilkendegivelser - samt stor hjælpsomhed. Rigtig flot morgenmadsbuffet.

Læs mere

Hotellet levede op til hvad jeg havde bestilt og forventet

Hotellet fortjente at ligge et lidt bedre sted. Med dette mener jeg at det ligger perfekt centralt når man vil opleve Pisa. Det lidt uheldige er at i området er en masse utiltalende personager der tigger og vil have gratis cigaretter.
Selve hoteller er hyggeligt og med meget søde mennesker i reception, restaurant osv...
Morgenmaden er super rigelig og lækker.
Så jeg kan kun anbefale La Pace

Læs mere
 
search map