Hotel i Pisa

Hotel La Pace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel la Place: Enkel komfort i historisk by

Det trestjernede Hotel La Pace er et enkelt, funktionelt hotel, der egner sig perfekt til kortere ophold. Her finder du komfortable værelser, en udmærket bar, tv-lounge og cykeludlejning i receptionen. At gå til centrum af Pisa tager dig kun nogle minutter. Beliggenheden er god og central: Du bor lige ved centralstationen og ikke engang 2 kilometer fra lufthavnen.

Uanset om Pisa er dit første udgangspunkt for en rundrejse i Toscana, eller om du planlægger at tage et fly videre, byder byen på interessant kulturarv, som det er værd at bruge mindst en dag på at udforske. Udover Det Skæve Tårn (20 minutters gang fra hotellet), finder du katedralen med dens marmor-facade, samt nationalmuseet Palazzo Reale, som ligger i et palads fra 1500-tallet. Derudover er det historiske centrum fyldt med charmerende, små butikker, trattoriaer og barer rundt om Corsa Italia. Du kommer ikke til at kede dig i Pisa.

Gode restauranter lige rundt om hjørnet

Hotel La Paces atmosfære er lidt traditionel, og hotellet tilbyder udmærkede services. Om morgenen kan du nyde en god morgenmadsbuffet, og om eftermiddagen kan du slappe af med en espresso eller forfriskning i lounge-baren. Her kan du også købe lette snacks. I tv-rummet kan du se din favoritsport.

Her er ingen restaurant, men du skal ikke bevæge dig længere end lige rundt om hjørnet - så finder du mange muligheder for at nyde en dejlig, toskansk middag. Wi-Fi er gratis og du har adgang over hele hotellet. Rejser du i forretnings-øjemed, kan du benytte dig af hotellets møde-faciliteter. Personalet i receptionen er hjælpsomme.

Læs mere om Hotel La Pace

Traditionelle og komfortable værelser

Hotellet har 65 værelser, som er indrettet i en traditionel stil. Alle værelser har gratis Wi-Fi, room service, satellit-tv, pengeboks, telefon og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel La Pace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map