Hotel i Pisa

Hotel Galilei

 
Hotel Galilei er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Galilei er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Galilei ligger lige udenfor centrum

Hotel Galilei (tidligere: Golden Tulip) ligger 800 meter fra Pisas internationale lufthavn, og tæt på motorvejen. Centrum og Pisa by kan nemt nås fra hotellet med bil eller shuttlebus. Her har du en god base for ture ind til Pisa, som byder på både kulturelle og gastronomiske oplevelser. Husk et glas god, lokal vin til maden. Du er heller ikke langt fra smukke Lucca og dens landlige omgivelser, eller Tirrenia-kysten.

Pisa er ikke bare Det Skæve Tårn

Når du er i Pisa, skal du selvfølgelig udforske byens centrum. Den historiske, toskanske stemning er mærkbar, når du går igennem gaderne. Hovedattraktionen er selvfølgelig det verdensberømte Skæve Tårn, men Piazza del Miracoli er også værd at besøge. Her finder du blandt andet Il Camposanto og Pisas katedral med sin marmor-facade.

Læs mere om Hotel Galilei

Noget for pengene

Selvom Hotel Galilei ikke ligger lige i centrum, er det værd at overveje, om ikke det alligevel udgør en god ramme om din ferie i Pisa. Prisen er med til at gøre hotellet attraktivt, og skal du nå et fly tidligt om morgenen, kan du reservere shuttleservice til lufthavnen i receptionen. Til den forretningsrejsende tilbyder hotellet konference- og mødefaciliteter. Gratis Wi-Fi er tilgængeligt på hele hotellet.

Spis på Hotel Galileis restaurant

Hvis du ankommer sent og ikke lige har lyst til at tage ind til centrum for at spise middag, er det intet problem. Du kan sætte dig til rette i hotellets restaurant, hvor der serveres toskanske retter. Hvis du har lyst til en drink at fordøje middagen på, serverer barens personale meget gerne en limo cello for dig. Derudover kan du slappe af i tv-loungen, og benytte parkeringsgaragen, hvis du ankommer med bil.

Komfortable og nymøblerede værelser

Dette hotel har i alt 153 værelser spredt over 6 etager. Det inkluderer 2 junior-suiter og 4 værelser, som er handicapvenlige. Værelserne blev ommøbleret i 2013. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, pengeboks, minibar samt badeværelse med hårtørrer og bruser.

Læs om værelserne på Hotel Galilei

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Galilei

Læs personlige anmeldelser af Hotel Galilei som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Galilei. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Galilei

Tæt på lufthavnen

Let tilgængeligt hotel nær lufthavnen
Rent og fint.
Enkel standard.

Læs mere

Tæt på lufthavn

Læs mere

Fint til overnatning nær lufthavn

Hotellet var enkelt og fint til det vi skulle. Vi landede sent i Pisas lufthavn, hentede en lejebil og skulle så overnatte inden vi skulle køre videre næste formiddag. Der er mulighed for sent checkin og der er parkering lige uden for.

Læs mere
 
search map