Hotel i Pisa

Hotel Galilei

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Galilei ligger lige udenfor centrum

Hotel Galilei (tidligere: Golden Tulip) ligger 800 meter fra Pisas internationale lufthavn, og tæt på motorvejen. Centrum og Pisa by kan nemt nås fra hotellet med bil eller shuttlebus. Her har du en god base for ture ind til Pisa, som byder på både kulturelle og gastronomiske oplevelser. Husk et glas god, lokal vin til maden. Du er heller ikke langt fra smukke Lucca og dens landlige omgivelser, eller Tirrenia-kysten.

Pisa er ikke bare Det Skæve Tårn

Når du er i Pisa, skal du selvfølgelig udforske byens centrum. Den historiske, toskanske stemning er mærkbar, når du går igennem gaderne. Hovedattraktionen er selvfølgelig det verdensberømte Skæve Tårn, men Piazza del Miracoli er også værd at besøge. Her finder du blandt andet Il Camposanto og Pisas katedral med sin marmor-facade.

Læs mere om Hotel Galilei

Noget for pengene

Selvom Hotel Galilei ikke ligger lige i centrum, er det værd at overveje, om ikke det alligevel udgør en god ramme om din ferie i Pisa. Prisen er med til at gøre hotellet attraktivt, og skal du nå et fly tidligt om morgenen, kan du reservere shuttleservice til lufthavnen i receptionen. Til den forretningsrejsende tilbyder hotellet konference- og mødefaciliteter. Gratis Wi-Fi er tilgængeligt på hele hotellet.

Spis på Hotel Galileis restaurant

Hvis du ankommer sent og ikke lige har lyst til at tage ind til centrum for at spise middag, er det intet problem. Du kan sætte dig til rette i hotellets restaurant, hvor der serveres toskanske retter. Hvis du har lyst til en drink at fordøje middagen på, serverer barens personale meget gerne en limo cello for dig. Derudover kan du slappe af i tv-loungen, og benytte parkeringsgaragen, hvis du ankommer med bil.

Komfortable og nymøblerede værelser

Dette hotel har i alt 153 værelser spredt over 6 etager. Det inkluderer 2 junior-suiter og 4 værelser, som er handicapvenlige. Værelserne blev ommøbleret i 2013. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, pengeboks, minibar samt badeværelse med hårtørrer og bruser.

Læs om værelserne på Hotel Galilei

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map