Anmeldelser af Hotel Bologna

 
Hotel Bologna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bologna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bologna

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bologna som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bologna. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin beliggenhed ift. at opleve Pisa

Fint og enkelt hotel, hvis man skal have en enkelt overnatning i Pisa. Der var mulighed for bagageopvevaring, hvilket var rigtig rart. Der var desværre ret lydt og sengen var ikke god, så det blev ikke den afslappende hotelovernatning vi havde set frem til.

Pisa som feriedestination

Vi tog toget t/r mellem lufthavnen og Pisa og gik til og fra hotellet Hotel Bologna, hvilket ikke tog ret lang tid og toget kører ret ofte. Nem og billig måde at komme til og fra lufthavnen.

Hotel Bologna
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Bologna
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel Bologna

Pisa som feriedestination

Hotel Bologna
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Bologna
Tresengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

God beliggenhed i Pisa centrum

Vi havde 1½ døgn i Pisa. Hotellet ligger midt i Pisa og tæt på alt.
Der var meget varmt i byen, så vores oase blev Botanisk have. Dejligt sted, tæt på det skæve tårn.
Godt hotel med lækkert morgenmadsbuffet.

Pisa som feriedestination

Hotel Bologna
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Bologna
Dobbeltværelse
Tresengsværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Michael og familien fra Kangilinnguit i Grønland boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 26. til d. 29. september 2009, herefter på Hotel Cellai i Firenze fra d. 29. september til d. 3. oktober 2009 og til sidst på Casa Fontebenedetta i Siena fra d. 3. til d. 10. oktober 2009

Har I været glade for byen og området?
Ja, Pisa, Lucca, Firenze, Siena, Arezzo og alle de andre byer vi besøgte var super spændende.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja, dog vil jeg bemærke, at morgenmaden på Hotel Cellai var under lavmålet, men det er ikke noget vi går meget op i, og beliggenheden var til gengæld helt i top. Huset Casa Fontebenedetta var helt super, rent og pænt og alt i huset fungerede og ejerne super søde og hjælpsomme.

Har I tips til de næstkommende?
Jeps, 1 dag i Pisa, 1 dag i Lucca, 3 dage i Firenze og herefter 1 uge i Siena/Arezzo området er helt perfekt.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Ikke ud over, "keep up the good work :<)" Vi vil bestemt fremover anbefale familie, venner og kolleger der overvejer, en tur til Italien at planlægge/købe turen via jer, og vi vender helt sikkert tilbage, næste gang vi skal til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og rejsefælde fra Billund boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 12. til d. 15. april 2009.

Gennem jeres kontor bookede vi Hotel Bologna i Pisa, og vi var meget tilfredse med vores ophold der. Skønt vi ankom midt om natten, blev vi modtaget af en meget veloplagt receptionist, som i løbet af ingen tid ordnede diverse formaliteter, så vi kunne komme op på vores værelse. Dette var vældig fint, og badeværelset superfint, det så faktisk ud, som om vi var de første, der skulle bruge det. Rengøringen var perfekt alle dage.
Morgenmaden var også ganske udmærket, og vi blev hver dag mødt af et personale, som lige havde øje for at finde et bord til os. Generelt var personalet meget venligt, de var alle meget professionelle og hjælpsomme, f.eks. ringede receptionisten rundt til forskellige restauranter 2. påskedag for at sikre sig, at de holdt åbent, før han anbefalede dem til os.

Vi var i Pisa i april og havde sommervejr som på en af de allerbedste sommer-dage i Danmark. Det var en meget stor oplevelse at se Dåbskirken, Katedralen og Det skæve Tårn, som de lå der på en grøn, grøn græsplæne, og marmoren skinnede blændende i solen. Der var mange andre mennesker, men der var stadig masser af plads.
I de beskrivelser, vi har læst om Pisa, synes vi generelt, at byen bliver nedvurderet. Vi synes, at der er mange spændende huse, pladser og torve, også selvom mange steder er nedslidte og fyldt med grafitti. Vi mødte overalt hjælpsomhed, når vi spurgte om vej til dit og dat.

Som en udflugt kan vi foreslå Lucca, hvor vi havde en fantastisk dag. Vi tog en af de lokale busser dertil og oplevede en ganske anderledes kørsel, end vi er vant til her i Danmark. I den første lille cafe, hvor vi nød en cappucino, havde de et kort med en spændende ruteplan over alle byens seværdigheder. Startstedet var cafeen, hvor vi sad, så vi fulgte troligt kortet, og så på den måde det meste. Det var meget fornøjeligt, da byens bedste kage, byens bedste is osv. også var markeret.

Vi skal til Pisa igen, denne gang med udflugt til Firenze.

PS Vi synes iøvrigt, at jeres hjemmeside er vældig god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ebbe og hustru fra Odder boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 4. til d. 6. august 2008 og igen fra d. 14. til d. 15. august 2008.

Vi blev positivt overrasket over Pisa. Efter istandsættelse af "det skæve tårn" og området omkring, er det nok værd at bruge 2 dage i Pisa. Hotel Bologna svarede helt til forventningerne, og medarbejderne var søde og hjælpsomme. I Pisa kan vi stærkt anbefale Restaurant Turiddo Piazza S. Frediano - via D. Cavalca 64, Pisa - et lokalt sted, hvor hele familien arbejder, fra morgen til aften. Gå indendørs (med aircon.) der møder man de lokale, og den rigtige italienske familierestaurant.

Bilen vi lejede hos Jer, en helt ny Nissan Micra, snurrede trofast i høje varmegrader - 1500 km. ad Chianti ruten. Vi vil dog bemærke, at vi betalte for et døgn mere end vi brugte den - til trods for at vi aftalte terminerne, ved afhentningen.

Vi er fuldt tilfreds med den behandling vi har fået fra In-Italia, og vi "tales ved" en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og hustru fra Billund boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 29. til d. 31. august 2008.

Vi var rigtig glade for Hotel Bologna og den fine service de kunne give, transport til Lufthavn og engelsktalende reception, der uopfordret kom med turforslag i byen. Fine værelser og morgenmadsrestauration og god terrasse som vi benyttede meget. For os at se, har Pisa primært det skæve tårn og de omkringliggende seværdigheder at byde på. Seriøs shopping kan det jo ikke blive til, når vi kun rejser med 15 kg. i kufferten, det blev kun til et ur.

Vi kom til Pisa i lejebil, der skulle afleveres i lufthavnen, som ikke er stor nok til al den trafik, det virkede lidt kaostisk, men sådan er det vel med første gang et nyt sted. Fra lufthavnen tog vi en taxa til hotellet, og så blev alt lysere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gurli og familie fra Give boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 23. til d. 24. juli 2008.

Pisa er et rigtigt godt udgangspunkt for en videre rejse i Italien. Det var for os interessant at se Det Skæve Tårn, og vi nød en eftermiddag i det pulserende miljø omkring Tårnet. Der er gode togforbindelser fra Pisa. Vi spurgte os frem og fandt rimeligt nemt ud af tidspunkte, perron o.s.v. Italienerne virker ikke altid specielt "serviceminded", men hvis man er vedholdende, kan man få svar på de fleste spørgsmål.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map