Hotel i Pisa

Hotel Bologna

 
Hotel Bologna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Bologna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Historiske og kulturelle seværdigheder indenfor gåafstand

Det velholdte hotel byder på afslapning omgivet af historiske kulturelle seværdigheder, hvor du finder de fleste seværdigheder indenfor meget kort afstand. Hotel Bologna har endda cykeludlejning, hvis du gerne vil se smukke Pisa på to-hjul.
Togstationen ligger også kun 5 minutters gang fra hotellet og motorvejen, der forbinder Pisa med Firenze og Livorno, ligger omkring 3km derfra.

Nyd kaffen på Hotel Bolognas dejlige terrasse

Hotel Bologna råder over bar/lounge, hvor du kan nyde din kaffe om morgenen eller en forfriskning om aftenen efter en lang dag med seværdigheder. Det altid venlige og smilende personale, er klar til at besvare dine spørgsmål, give nyttige informationer og gøre deres bedste for at dit ophold på Hotel Bologna, bliver så optimalt som mulig. Morgenmaden består af en velassorteret buffet med frugt, pålæg, frisk brød og kager. Dette kan nydes på terrassen i den indre gårdhave eller som take-away, hvis du har en tidlig check-out.

Hotellet tilbyder dig at parkere på deres egen parkeringsplads, men vær opmærksom på at vi ikke kan forudbestille denne. Har du brug for at få vasket dit tøj eller ønsker du at nyde din morgenmad i sengen, så tilbyder Hotel Bologna ligeledes vaskeri/renseri og room-service.

Læs mere om Hotel Bologna

God komfort på værelserne

Hotel Bologna råder over 64 værelser som varierer i størrelse og kategori. Samtlige værelser har aircondition, minibar, satellit-TV, gratis Wifi, værdiboks og eget badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Bologna

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Bologna

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bologna som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bologna. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Bologna

God beliggenhed i Pisa centrum

Vi havde 1½ døgn i Pisa. Hotellet ligger midt i Pisa og tæt på alt.
Der var meget varmt i byen, så vores oase blev Botanisk have. Dejligt sted, tæt på det skæve tårn.
Godt hotel med lækkert morgenmadsbuffet.

Læs mere

Fin beliggenhed ift. at opleve Pisa

Fint og enkelt hotel, hvis man skal have en enkelt overnatning i Pisa. Der var mulighed for bagageopvevaring, hvilket var rigtig rart. Der var desværre ret lydt og sengen var ikke god, så det blev ikke den afslappende hotelovernatning vi havde set frem til.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Bologna

Læs mere

Michael og familien fra Kangilinnguit i Grønland boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 26. til d. 29. september 2009, herefter på Hotel Cellai i Firenze fra d. 29. september til d. 3. oktober 2009 og til sidst på Casa Fontebenedetta i Siena fra d. 3. til d. 10. oktober 2009

Har I været glade for byen og området?
Ja, Pisa, Lucca, Firenze, Siena, Arezzo og alle de andre byer vi besøgte var super spændende.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja, dog vil jeg bemærke, at morgenmaden på Hotel Cellai var under lavmålet, men det er ikke noget vi går meget op i, og beliggenheden var til gengæld helt i top. Huset Casa Fontebenedetta var helt super, rent og pænt og alt i huset fungerede og ejerne super søde og hjælpsomme.

Har I tips til de næstkommende?
Jeps, 1 dag i Pisa, 1 dag i Lucca, 3 dage i Firenze og herefter 1 uge i Siena/Arezzo området er helt perfekt.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Ikke ud over, "keep up the good work :<)" Vi vil bestemt fremover anbefale familie, venner og kolleger der overvejer, en tur til Italien at planlægge/købe turen via jer, og vi vender helt sikkert tilbage, næste gang vi skal til Italien.

Læs mere

Susanne og rejsefælde fra Billund boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 12. til d. 15. april 2009.

Gennem jeres kontor bookede vi Hotel Bologna i Pisa, og vi var meget tilfredse med vores ophold der. Skønt vi ankom midt om natten, blev vi modtaget af en meget veloplagt receptionist, som i løbet af ingen tid ordnede diverse formaliteter, så vi kunne komme op på vores værelse. Dette var vældig fint, og badeværelset superfint, det så faktisk ud, som om vi var de første, der skulle bruge det. Rengøringen var perfekt alle dage.
Morgenmaden var også ganske udmærket, og vi blev hver dag mødt af et personale, som lige havde øje for at finde et bord til os. Generelt var personalet meget venligt, de var alle meget professionelle og hjælpsomme, f.eks. ringede receptionisten rundt til forskellige restauranter 2. påskedag for at sikre sig, at de holdt åbent, før han anbefalede dem til os.

Vi var i Pisa i april og havde sommervejr som på en af de allerbedste sommer-dage i Danmark. Det var en meget stor oplevelse at se Dåbskirken, Katedralen og Det skæve Tårn, som de lå der på en grøn, grøn græsplæne, og marmoren skinnede blændende i solen. Der var mange andre mennesker, men der var stadig masser af plads.
I de beskrivelser, vi har læst om Pisa, synes vi generelt, at byen bliver nedvurderet. Vi synes, at der er mange spændende huse, pladser og torve, også selvom mange steder er nedslidte og fyldt med grafitti. Vi mødte overalt hjælpsomhed, når vi spurgte om vej til dit og dat.

Som en udflugt kan vi foreslå Lucca, hvor vi havde en fantastisk dag. Vi tog en af de lokale busser dertil og oplevede en ganske anderledes kørsel, end vi er vant til her i Danmark. I den første lille cafe, hvor vi nød en cappucino, havde de et kort med en spændende ruteplan over alle byens seværdigheder. Startstedet var cafeen, hvor vi sad, så vi fulgte troligt kortet, og så på den måde det meste. Det var meget fornøjeligt, da byens bedste kage, byens bedste is osv. også var markeret.

Vi skal til Pisa igen, denne gang med udflugt til Firenze.

PS Vi synes iøvrigt, at jeres hjemmeside er vældig god.

Læs mere

Ebbe og hustru fra Odder boede på Hotel Bologna i Pisa fra d. 4. til d. 6. august 2008 og igen fra d. 14. til d. 15. august 2008.

Vi blev positivt overrasket over Pisa. Efter istandsættelse af "det skæve tårn" og området omkring, er det nok værd at bruge 2 dage i Pisa. Hotel Bologna svarede helt til forventningerne, og medarbejderne var søde og hjælpsomme. I Pisa kan vi stærkt anbefale Restaurant Turiddo Piazza S. Frediano - via D. Cavalca 64, Pisa - et lokalt sted, hvor hele familien arbejder, fra morgen til aften. Gå indendørs (med aircon.) der møder man de lokale, og den rigtige italienske familierestaurant.

Bilen vi lejede hos Jer, en helt ny Nissan Micra, snurrede trofast i høje varmegrader - 1500 km. ad Chianti ruten. Vi vil dog bemærke, at vi betalte for et døgn mere end vi brugte den - til trods for at vi aftalte terminerne, ved afhentningen.

Vi er fuldt tilfreds med den behandling vi har fået fra In-Italia, og vi "tales ved" en anden gang.

Læs mere
 
search map