Hotel i Pisa

Hotel Bologna

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Historiske og kulturelle seværdigheder indenfor gåafstand

Det velholdte hotel byder på afslapning omgivet af historiske kulturelle seværdigheder, hvor du finder de fleste seværdigheder indenfor meget kort afstand. Hotel Bologna har endda cykeludlejning, hvis du gerne vil se smukke Pisa på to-hjul.
Togstationen ligger også kun 5 minutters gang fra hotellet og motorvejen, der forbinder Pisa med Firenze og Livorno, ligger omkring 3km derfra.

Nyd kaffen på Hotel Bolognas dejlige terrasse

Hotel Bologna råder over bar/lounge, hvor du kan nyde din kaffe om morgenen eller en forfriskning om aftenen efter en lang dag med seværdigheder. Det altid venlige og smilende personale, er klar til at besvare dine spørgsmål, give nyttige informationer og gøre deres bedste for at dit ophold på Hotel Bologna, bliver så optimalt som mulig. Morgenmaden består af en velassorteret buffet med frugt, pålæg, frisk brød og kager. Dette kan nydes på terrassen i den indre gårdhave eller som take-away, hvis du har en tidlig check-out.

Hotellet tilbyder dig at parkere på deres egen parkeringsplads, men vær opmærksom på at vi ikke kan forudbestille denne. Har du brug for at få vasket dit tøj eller ønsker du at nyde din morgenmad i sengen, så tilbyder Hotel Bologna ligeledes vaskeri/renseri og room-service.

Læs mere om Hotel Bologna

God komfort på værelserne

Hotel Bologna råder over 64 værelser som varierer i størrelse og kategori. Samtlige værelser har aircondition, minibar, satellit-TV, gratis Wifi, værdiboks og eget badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

NH Pisa

Pisa, Toscana

Grand Hotel Bonanno

Pisa, Toscana

Marignolle Relais & Charme

Firenze, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

search map