Hotel i Pisa

Hotel Ariston

 
Hotel Ariston er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ariston er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Hotel Ariston bor du centralt i Pisa nær de vigtige seværdigheder og med nem adgang fra Pisas lufthavn. Her bor du enkelt og billigt og hotellet er dermed et oplagt valg til dig, hvis du ønsker at tilbringe det meste af din tid i Pisas gader, stræder og restauranter.

Central placering

Hotel Ariston ligger lige ved Det Skæve Tårn og Campo dei Miracoli i Pisas centrum. Hotellet er et godt udgangspunkt for dig, hvis du ønsker at gå rundt i byen og nyde aftenerne på dette mirakuløse sted. Mirakuløst fordi tårnet og domkirken er bygget af de første lag af marmor fra marmorbjergene nord for Lucca og skinner helt specielt i de første aften- og nattetimer. Lige over for hotellet er der offentlig parkering mod betaling.

Læs mere om Hotel Ariston

Værelserne

Hotellets værelser er fordelt på to etager og har været aktivt i mere end 30 år. Her findes 35 værelser alle udstyret med satellitfjernsyn, telefon, bad med toilet og bruser samt hårtørrer. På stedet er der desuden reception (åben 24 timer i døgnet), bar, morgenmadsrestaurant og en lille fælles fjernsynssal.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ariston

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ariston som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ariston. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Ariston

Røvsyg service

Sur og et lorte sted.. kun beliggenheden er super.

Læs mere

Tine og Morten fra Danmark boede på Hotel Ariston i Pisa fra d. 3. til d. 4. juni 2012 og på Palazzo Bandino i Chianciano Terme fra d. 4. til d. 10. juni 2012.

Turen til Pisa og Chianciano Terme var super og fuldstændig ukompliceret. Hotellet i Pisa ligger klods op af Det Skæve Tårn, højst 30 meter hen til tårnet. Hotellet er en lille smule slidt, men der er pænt og rent, tingene virker og så at bo så tæt på en seværdighed er jo dejlig nemt og bekvemt. Morgenmaden er ok, ikke prangende, hvilket man heller ikke kan forvente ud fra prisen på overnatning. Men der er hvad der skal være og nok af det.
Autoescape, som I havde anbefalet, virkede nemt og ligetil. Venligt personale, og man afleverer bare bil og nøgle og bliver ønsket god tur hjem. Ikke noget med at skulle vente på at de gennemgår bilen, checket at tanken er fyldt op osv, vi oplyste bare at alt var som aftalt, og det var det. Shuttlebus gratis, lige uden for døren, hen til lufthavnen. Det kan ikke gøres nemmere.

Læs mere

Jytte & Kurt fra Karlslunde boede på Hotel San Lino i Volterra fra d. 23. august til d. 3. september 2011 og på Hotel Ariston i Pisa fra d. 3. til d. 6. september 2011.

Ariston i Pisa lå super, 50 meter til Det skæve tårn. Ringe morgenmad, men her var der rigeligt med skabs/skuffe plads...

Læs mere

Karin og familien fra Randers boede på Hotel Ariston i Pisa fra d. 6. til d. 7. juli 2011 inden de kørte videre til Lucca og til sidst Tirrenia. Deres ferie endte så i Figline Valdarno:

Vi var fuldt ud tilfredse med vores ferie.

I Pisa boede vi helt perfekt lige ved siden af det skæve tårn - morgenmaden og sengene kunne være bedre, men det er typisk italiensk og helt ok for en enkelt overnatning. En dag i Pisa er nok til at se tårnet og shoppe lidt rundt - husk ingen shopping om søndagen, da de fleste butikker har lukket. [...]

Læs mere

Marianne fra Randers boede på Hotel Ariston i Pisa fra d. 1. til d. 2. juni 2011.

Hotel Ariston er et godt middelklasse hotel med en suveræn beliggenhed. OK værelser, morgenmaden dog lidt i underkant men som man nu får den i Italien.

Læs mere

Steen og rejsefæller fra Gentofte boede på La Montanina i Castiglion Fiorentino fra d. 26. april til d. 6. maj 2011 og afslutningsvis på Hotel Ariston i Pisa fra d. 6. til d. 7. maj 2011.

• PISA:
Den næstsidste dag kørte vi til Pisa og fandt let og smertefrit frem til Hotel Ariston. Her var de så elskværdige, at vi måtte parkere lige
uden for hoveddøren, så bagageproblemet ud/ind og langtidsparkering var løst. Gode værelser med udsigt til Det Skæve Tårn få hundrede
meter væk var glimrende. Vejret var fint, så vi spadserede rundt i Pisa, (vi har "gjort" Det Skæve Tårn flere gange tidligere) og vi fik
naturligvis italiensk is og kaffe, og senere på en lille plads med blomster og buske fik vi et herligt aftenmåltid, som var en god afslutning på turen.

• BUTI:
For et par år siden var vi i Casa della Pergola i Buti med det samme ægtepar, som denne gang, så det er jo naturligt at sammenligne. Dengang var vejret pragtfuldt, så vi kunne sidde ude på terrassen til 22.30 -23 om aftenen, og hvis det var lidt køligt et par aftener kunne vi sætte os ind i stuen og tænde op i pejsen. Der var hverken radio, tv eller svømmepøl, men der var så skønt at være, så vi synes, at det er den bedste Toscanatur vi har haft overhovedet. (Pisa, Lucca, Siena, Firenze, San Gimigano m. fl.) Med norske venner var vi for adskillige år siden i Firenze i Hotel Palazzo Gamba, dejlig lejlighed med englebasser malet i loftet og udsigt til domkirken, dåbskapellet og kirkepladsen, senere tog vi til Borgo Sicelle i Chiantiområdet, hvor vi også havde det pragtfuldt (Greve in Chianti, Castellina, Siena, San Gimigano, m. fl.)

Læs mere
 
search map