Anmeldelser af Hotel Accademia Palace

 
Hotel Accademia Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Accademia Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Accademia Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Accademia Palace som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Accademia Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Morten og familien fra Årslev boede på Podere La Pieve Vecchia i Riparbella fra d. 16. til d. 23. juli 2011, på Borgo San Pecoraio i Riparbella fra d. 23. til d. 30. juli 2011 og på Hotel Accademia Palace i Pisa fra d. 30. til d. 31. juli 2011.

Vi havde en fremragende tur. I stedet for at køre selv, havde vi i år valgt at flyve fra Lübeck til Pisa og så leje en bil i Pisa – meget god beslutning.

La Pieve Vecchia var en positiv overraskelse. Det var gode lejligheder og da vi var to familier af sted var vi meget glade for at have en stor fælles terrasse. Der er en dejlig afslappet atmosfære og masser af udenomsplads. Pænt og ordentligt alle steder. Det var to gode børnevenlige poolområder. Det eneste vi savnede var en fodboldbane, men det vidste vi jo godt hjemmefra.

Borgo San Pecoraio var også rigtigt dejligt. Da vi ankom mente vores børn det måtte være et 7-stjernet hotel, for her var der jo også fodboldbane og Wi-Fi. Det med de 7 stjerner holder dog ikke. Vores 3-værelses lejlighed på 2.og 3. sal i Bourgonvillea huset var sådan set fin og rummelig, men der var en meget lavt til loftet i gennemgangen fra køkkenalrummet til toliet/soveværelse/altan, hvilket var et stort irritationsmoment konstant at skulle huske at bøje hovedet. De to poolområder var velholdte og gode. Det var dog lidt overraskende at vores børn ikke kunne bunde i den store pool. Dér havde vi forventet at der ville blive gradvist dybere, men det er en detalje. I forhold til den nærhed til alting vi oplevede i La Pieve Vecchia er Borgo San Pecoraio noget større, og det er således lidt mere besværligt - og med nogen flere trapper - at komme rundt på anlægget.
Der er en helt fantastisk udsigt fra Borgo San Pecoraio der ligger cirka 400 m over havet. Til gengæld er der også lidt langt til mange ting da man skal ”op ad bakken” hver gang man skal længere væk end til Riparbella.

Vi blev rigtigt glad for byen Riparbella. Man kan købe alt dér, så man behøver ikke køre til Cecina for at handle. Der er en god købmand, en bager og en slagter og en hyggelig café som vinder ved nærmere bekendtskab.

Vi havde en enkelt overnatning i Pisa på Accademia Palaca inden vi skulle flyve hjem. Hotellet er ikke noget særligt og ligger i et ucharmerende industrikvarter. Men, det er tæt på lufthavnen og også rimeligt tæt på centrum, hvor det dog er nødvendigt at tage bilen hvis man vil der ind. Hvis man rejser med børn kan vi varmt anbefale at leje en 4 eller 6 personers cykel inde omkring Det skæve tårn. På den måde fik vi set mere af byen end sidst vi var der, og både børn og voksne syntes det var rigtigt sjovt.

Vi har endnu engang været yderst tilfredse med servicen fra In-Italia. Tak for jeres bidrag til at vi havde en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map