Hotel i Pisa

Grand Hotel Bonanno

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo godt under dit besøg i Pisa

Pisa står på ønskesedlen hos mange, når turen går til Italien, for de fleste har en drøm om at se det verdensberømte Skæve Tårn. Hvis ikke du kører selv, er der direkte fly til Pisa fra mange lufthavne, hvilket gør byen til et rigtig godt udgangspunkt for en ferie i det skønne Toscana. Grand Hotel Bonanno ligger lidt i udkanten af byen, så det nemt at ankomme i bil, og der er da også både garage (mod betaling) og udendørs parkeringsplads (gratis).

God service og mange faciliteter

Hotellet er både elegant og stilrent indrettet. Det gælder både de 87 værelser men også lobbyen, hvor du finder hotellets bar, restauranten, hvor du kan nyde dagens måltider, men også konferencesalen, hvis du rejser i embeds medfør, og som kan rumme op til 70 personer. I restauranten anrettes der hver morgen en flot morgenmadsbuffet, og hvis du har lyst til at spise din middag på hotellet, er det også muligt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og det servicemindede personale vil gøre alt hvad de kan, for at gøre dit ophold så bekvemt som muligt, og de hjælper naturligvis gerne med alle spørgsmål. Der er wi-fi i de fælles områder.

Læs mere om Grand Hotel Bonanno

Komfortable og velindrettede værelser

Alle værelser har aircondition, minibar, værdiboks, satellit-tv og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. De fleste værelser har gulvtæppe, men der findes også nogle med parketgulv. Hotellet har indrettet fem handicapvenlige værelser i stueplan.

Læs om værelserne på Grand Hotel Bonanno

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map