Hotel i Pisa

Grand Hotel Bonanno

 
Grand Hotel Bonanno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Bonanno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo godt under dit besøg i Pisa

Pisa står på ønskesedlen hos mange, når turen går til Italien, for de fleste har en drøm om at se det verdensberømte Skæve Tårn. Hvis ikke du kører selv, er der direkte fly til Pisa fra mange lufthavne, hvilket gør byen til et rigtig godt udgangspunkt for en ferie i det skønne Toscana. Grand Hotel Bonanno ligger lidt i udkanten af byen, så det nemt at ankomme i bil, og der er da også både garage (mod betaling) og udendørs parkeringsplads (gratis).

God service og mange faciliteter

Hotellet er både elegant og stilrent indrettet. Det gælder både de 87 værelser men også lobbyen, hvor du finder hotellets bar, restauranten, hvor du kan nyde dagens måltider, men også konferencesalen, hvis du rejser i embeds medfør, og som kan rumme op til 70 personer. I restauranten anrettes der hver morgen en flot morgenmadsbuffet, og hvis du har lyst til at spise din middag på hotellet, er det også muligt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og det servicemindede personale vil gøre alt hvad de kan, for at gøre dit ophold så bekvemt som muligt, og de hjælper naturligvis gerne med alle spørgsmål. Der er wi-fi i de fælles områder.

Læs mere om Grand Hotel Bonanno

Komfortable og velindrettede værelser

Alle værelser har aircondition, minibar, værdiboks, satellit-tv og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. De fleste værelser har gulvtæppe, men der findes også nogle med parketgulv. Hotellet har indrettet fem handicapvenlige værelser i stueplan.

Læs om værelserne på Grand Hotel Bonanno

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Bonanno

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Bonanno som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Bonanno. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Grand Hotel Bonanno

Pisa med in.italia

Det kørte på skinner fra første til sidste sekund.

Læs mere

Meget centralt. Dejlige værelser

Godt hotel til en god pris. Ligger meget centralt.

Læs mere

Hyggelig hotel

Vi boede her i fem nætter og havde et strålende ophold. Heldigvis havde jeg læst gæsteanmeldelser om hotellet på forhånd, så jeg viste at det trængte til en opgradering. Men der er ingen grund til at vælge et anet hotel for det. Sandsynligvis ikke helt standard for et fire-stjernet hotel, men med den venlige service i både spisestue og modtagelse kan jeg trygt anbefale dette hotel. Nogen støj fra jernbanen på bagsiden af huset. Men vi sov godt trods larmen.

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Bonanno

Læs mere

Bedømmelse af Grand Hotel Bonanno

Læs mere

Pisa - perfek placering til udflugter

Rigtig fint hotal dog med placering i udkanten af byen, men tæt på lokal togstation
Den samme gode service som altid hos In-italia. God hjælp til valg af hotel

Læs mere
 
search map