Feriebolig i Pisa

Eden Park Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kort uden for Pisa (der er små 6 km til Det Skæve Tårn) ligger Eden Park Hotel i grønne omgivelser tæt på floden Arnos bredder. Her stod engang et teglværk, men det er for længst lukket, og kun en lille malerisk ruin med den gamle skorsten står tilbage.

Rigtig meget pool

Her er en gevaldig stor pool på hele 25 x 20 meter. Den er inddelt i tre zoner: en er 140 cm dyb, en 110 cm dyb og en kun 60 cm dyb. Den er også åben for offentligheden i dagstimerne (10.00 - 19.00), men gæsterne har deres eget reserverede område med parasoller og solsenge.

Læs mere om Eden Park Resort

Praktisk beliggenhed

Beliggenheden er på mange måder praktisk. Du har storbyen lige om hjørnet, men alligevel er du ude i det grønne med en stor pool. Du har bar, restaurant og købmand få hundrede meter væk. Du har en cykelsti langs floden Arno, der går lige forbi og som fører hele vejen til Pisas centrum.

Funktionelle og velindrettede lejligheder

Her er 30 lejligheder fordelt i 9 små bygninger med masser af plads imellem dem. Vi skal ikke bruge lang tid på beskrivelsen, for de er alle 100 % ens. De ligger alle i stuetagen, de har alle en stor terrasse foran døren, de er alle til maksimalt 4 personer, og de er alle særdeles fornuftigt og praktisk indrettede. Og så har de også aircondition.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser
- Alle lejligheder ligger i stueetagen og er 37 m² store. De består af stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn med konventionel funktion og ganske stort køleskab med separat fryser), satellitfjernsyn og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse med bruser og wc. Alle lejligheder har privat terrasse med bord, stole og parasol.

Lejlighederne på Eden Park Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Eden Park Resort

Læs personlige anmeldelser af Eden Park Resort som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Eden Park Resort. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 19 anmeldelser fra Eden Park Resort

Super service

Kære In italia
Tak for en fantastisk oplevelse
Må takke jer for vores ferie. På trods af Corna fik vi en rigtig god ferie og I var med hele vejen. Må fremhæve Amile som hele tiden holdt os opdatede Amile ringede flere gange for at fortælle om vi kunne komme afsted. Det er helt sikkert ikke sidst gang vi rejser med in italia.
Lars

Læs mere

2 dages ophold.

Efter 5 overnatninger i feriehus i nærheden af Montecatini Terme, - for øvrigt et dejligt sted -ITT233 via Novasol - havde vi bestilt 2 overnatninger på Eden Park Resort. Dette for at være i nærheden af Pisa Lufthavn, når vi skulle hjem tidligt, men også fordi vi var der for et år siden og vidste at det er gode lejligheder - det kan kun anbefales. Desværre var poolen dækket over, da det var sent på sæsonen, men vejret var omkring 28-30 grader.
Kan kun anbefale dette overnatningssted - men det er bedst at have bil.

Læs mere

Dejligt sted ved Pisa

Pæn rækkehus med terrasse, selvom køkkengrej var meget begrænset. Som gæst på Eden Park Resort har man altid stole til rådighed ved poolen. Man kunne også låne gratis badehætter, som er obligatoriske.
Den eneste minus: poolen er offentlig, så der er en del larm pga. aktiviteter for børn tidligt om morgenen, også pga. fitness i poolen kl19.00-20.30 mandag.torsdag blev der spillet meget høj musiks med instruktører, som råber samtidigt.
Udover det et sted , som kan anbefales, hvis man vil undersøge Pisa område.

Læs mere

godt sted specielt for børn

Fine lejligheder, rent, alt virker, køl+Frys, ren pool,

Læs mere

Dejlige italien

Eden park er et dejligt sted med mange muligheder både for bade og daseferie.

Læs mere

super sted til prisen

Vi var spændt ud fra prisen, men meget positivt overrasket da der var redt seng+ håndklæder altså lig med en hotel lejlighed ??

Læs mere
 
search map