Anmeldelser af Bagni di Pisa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Bagni di Pisa

Læs personlige anmeldelser af Bagni di Pisa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bagni di Pisa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Kurbad i rolige omgivelser, tæt på lokalbefolkningen, i majestætiske bygninger.

Vi havde af praktiske årsager booket en enkel overnatning på Bagni di Pisa, men kunne sagtens have brugt flere dage. Alene området om mødet med lokalbefolkningen ville have været interessant at bruge mere tid på. Vi havde bestilt med halvpension og fortrød ikke, at spise på hotellet. Det var en rigtig hyggelig fornøjelse, lækker mad og lækker vin, godt guidet af nogle yderst imødekommende tjenere. Vi fik desværre ikke oplevelsen med til morgenmaden, da vi skulle flyve meget tidligt. Til gengæld fik vi en “morgenkurv” med, på foranledning af overtjenereren, som aftenen i forvejen havde hørt, at vi skulle rejse tidligt. Det var en fin kurv, hvor der var tænkt på det hele. Selve værelset var lidt slidt og badeværelset fungerede ikke ordentligt. Der var to brus - den ene kunne ikke give koldt vand og det andet brus var løs, så når vandtrykket kom var det luge som en løbsk vandslange. Selve hotellet er meget majestætisk og det er helt tydeligt at der er tale om et kursted. Personalet i receptionen var også “majestætisk”, måske lidt for meget. Dem vi mødte da vi kom kunne godt være lidt mere imødekommende.

Pisa som feriedestination

Hvis du kører til Pisa, så parker efter det skæve tårn, 1-2 km. fra byen og gå ind. Det er billigere at parkere, nemmere at finde P og det er en fin gåtur.

Bagni di Pisa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Bagni di Pisa
Dobbeltværelse Superior
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map