Hotel i Pisa

Bagni di Pisa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet, som tilhører The Leading Hotels of the World, passer fremragende til dig som leder efter en indkvartering, som er af bedste kvalitet, hvad både gælder selve stedet og maden. Her er det nemt at forkæle sig selv med varme termiske bade og forskellige behandlinger. Ydermere kan du herfra hotellet tage på mange spændende udflugter og besøge kulturbyer som Pisa, Lucca og Firenze.

Storslået bygning med smuk arkitektur

Bagni di Pisa blev kendt i 1700-tallet, da storhertugen af Toscana Francias ll kom hertil, for at bygge sit Spa-sommerpalads. Men selve stedet har en endnu ældre historie og har huset både etruskere, romere og familien Medici, da de anså områdets vand for at have en helbredende kraft.

Gennem århundrede har Bagni di Pisa levet mange dage med glamour og ekstravagance, og den smukke bygning har igennem tiden gennemgået flere renoveringer. Dette er vi taknemmelige for eftersom, at det bevirker, at vi idag kan nyde godt af denne herlighed, mens det historiske vingesus stadig pryder stedet. Her kan du altså blive imponeret af flot træ- og marmorgulv, malede lofter, smukke gange med hvælvede lofter, tårnhøje søjler samt store værelser med højt til loftet og imponerende trapper.

Læs mere om Bagni di Pisa

Slap af med skønne 38 grader


De fleste som bor på Bagni di Pisa vælger særligt dette hotel for sin fine Spa, som har åbent hele året rundt. Som tidligere nævnt er det områdets varme og helende termiske vand, som lokker mennesker til fra alle verdenshjørner. Det er måske ikke så mærkeligt at hotellets Spa i 2015 blev tildelt presitgeprisen, World Spa Awards.

I hotellets skønne Spa kan du dyppe dig i en indendørs pool, som har en naturlig temperatur på 38 grader eller i Levante, som er rig på bikarbonat, slfat, calcium og magnesium. Den naturlige varme på 38 grader får dine muskler til at slappe ordenligt af. Men det er ikke bare indendørs, at man har denne pool, man har såmænd også et fint poolområde udenfor, hvor du kan slynge dig i bekvemmelige solsenge under en parasol, så du kan få lidt farve på kinderne også.

Efter badet kan du koble af med et tyrkisk bad eller slappe af i afslapningsværelset. Du kan også bestille forskellige behandlinger, og der findes personlige trænere på stedet. Ja, her findes stortset alt, du behøver for både krop og sjæl.

Restauranten hedder Dei Lorena


I hotellets restaurant kan du ikke bare nyde godt af den gode mad, men også udsigten til Det Skæve Tårn i Pisa. Vi har selv spist på stedet og kan bekræfte at den både smager godt og serveres lækkert. Det er køkkenchefen Umberto, som sørger for at smagene i retten hamoniserer og han er nøjsom med at bibeholde de toscanske traditioner kombineret med en sund livstil. Dette betyder, at du også kan vælge retter med færre kalorier. Miljøet og servicen er bestemt, som du kan forvente dig på et femstjernet hotel, hvor selv håndtasken får sin egen stol at stå på.

Den gode drink inden eller efter maden kan du nyde på den skønne udendørs terrasse, Byron Court og om aftenen spilles der her lidt bløde toner fra klaver. Du kan også vælge at gå i den elegante bar Shelley, hvorfra du kan bestille gode drikke og cocktails. I Byron Court serveres der i højsæsonen også mad, hvis vejret tillader det.

Glem ikke at besøge hotellets kendte kaffehus, som ligger midt i den botaniske have blandt citrust- og oliventræer. Kaffehuset er kendt, fordi det var en af Maria Terasa af Østrig yndlingssteder og hun kom ofte hertil for at slappe af og læse poesi.

Tag hele familien med dig

På Bagni di Pisa er selv børnene velkomne, og der arrangeres forskellige program, som er til hele familien, således at familien kan få noget kvalitetstid sammen. Du kan f.eks. deltage i et madlavningskursus eller tage på eventyr, når du besøger Pinocchio parken, Huset med sommerfugle og Villa Garzoni's have. Du kan ride på hest og i vogn og bruge en dag på stranden i Versilia. Fra hotellet er der ca 20 km til havet og strandene ved Viareggio, Marina di Pisa og Tirrenia.

I området kan du ride, cykle, vandre, springe i faldskærm eller være med til yogakursuser på stranden. For dig, som gerne vil spille golf, findes der et par forskellige muligheder til dette. Du kan har Golf Club Cosmopolitan og Tirrenia Golfbane ude ved kysten. Golf Club La Vecchia Pievaccia, Le Pavoniere, Ugolino og Poggio de' Merdici ligger inde i landet, og det tager cirka en time at komme dertil med bil.

For dig som synes om at cykle, kan det være godt at vide, at du har cykelvej nærmest helt frem til Pisa. Men det er ikke blot Pisa, som du bør se, ikke langt fra dig ligger den skønne lille by Lucca, som er et besøg værd, ligesom byerne Calzi, Buti og Vinci - Leonardo da Vincis fødselsby, som du kan høre i navnet, så er det Leonardo fra Vinci.

Du bor i gå-afstand til andre restauranter

En af hotellets fordele er området, og så snart du går ud fra hotellet er du i centrum, hvor du har flere restauranter og barer at vælge imellem. Her er desuden bank, postkontor, benzinstation og en del småbutikker. Hvis du ønsker endnu et større udvalg er det bare at begive sig til Pisa, som ligger ca. 10 min væk med bil.

Vil vil gøre opmærksomme på, at der en gang i ugen afholdes et marked i San Giulliano Terme. Hvis du har svært ved at komme frem til hotellet, så kan du parkere bilen tæt ved på sidegaden, og så efter markedet er lukket ned (plejer at være omkring kl. 14:00), så kan du flytte bilen nærmere hotellet.

Vælg det værelse, som passer dig bedst

Der findes 60 værelser på hotellet og i forskellige kategorier. De fleste værelser kan rumme optil fire personer, hvor der vil blive redt op i sovesofa til de ekstra personer. Juniorsuiterne og suiterne er mere rummelige (oftest med højere til loftet) og har en mere overdådig indretning. Faciliteterne i værelserne er aircondition, telefon, WiFi, minibar, pengeboks, skrivebord, badekåber, hårtørrer og badeværelse med bruser eller badekar.

Læs om værelserne på Bagni di Pisa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Bagni di Pisa

Læs personlige anmeldelser af Bagni di Pisa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bagni di Pisa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Kurbad i rolige omgivelser, tæt på lokalbefolkningen, i majestætiske bygninger.

Vi havde af praktiske årsager booket en enkel overnatning på Bagni di Pisa, men kunne sagtens have brugt flere dage. Alene området om mødet med lokalbefolkningen ville have været interessant at bruge mere tid på. Vi havde bestilt med halvpension og fortrød ikke, at spise på hotellet. Det var en rigtig hyggelig fornøjelse, lækker mad og lækker vin, godt guidet af nogle yderst imødekommende tjenere. Vi fik desværre ikke oplevelsen med til morgenmaden, da vi skulle flyve meget tidligt. Til gengæld fik vi en “morgenkurv” med, på foranledning af overtjenereren, som aftenen i forvejen havde hørt, at vi skulle rejse tidligt. Det var en fin kurv, hvor der var tænkt på det hele. Selve værelset var lidt slidt og badeværelset fungerede ikke ordentligt. Der var to brus - den ene kunne ikke give koldt vand og det andet brus var løs, så når vandtrykket kom var det luge som en løbsk vandslange. Selve hotellet er meget majestætisk og det er helt tydeligt at der er tale om et kursted. Personalet i receptionen var også “majestætisk”, måske lidt for meget. Dem vi mødte da vi kom kunne godt være lidt mere imødekommende.

Læs mere
 
search map