Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hold ferie i Pisa - En overset perle

Eller måske snarere en usleben diamant. Byen har en fascinerende historie, som har efterladt sig mange spor helt fra Romertiden til vore dage, men i modsætning til så mange andre italienske kulturbyer er Pisa ikke blevet "renset af og pudset op" for turisternes skyld: Størstedelen af byens store historiske centrum er derfor stadig autentisk og uspoleret, og de mange studerende ved Pisas store universitet sørger for, at aften- og nattelivet ikke bliver kedeligt. Vil du have en smagsprøve? Gå til Piazza delle Vettovaglie og se alle boderne med frugt og grøntsager, de mange spise- og udskænkningssteder og sug atmosfæren ind. Roms Campo de' Fiori blegner i sammenligning, når det gælder autenticiteten!

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Sådan rejser du til Pisa

Pisa ligger enestående godt for ... rigtig meget. Pisa lufthavn - officielt Galileo Galilei International Airport - er faktisk Italiens tredjestørste (kun overgået af Rom og Milano), og som noget helt usædvanligt ligger den så tæt på centrum, at man kan spadsere til og fra den på et kvarters tid fra hovedbanegården. Den gratis motorvej vestpå til Firenze, passerer lige forbi lufthavnen, hvorfra du også kan tage både tog og bus. Det tager heller ikke lang tid at komme videre fra Pisa til Livorno eller Piombino, hvor du kan tage båden til Elba, Sardinien eller Korsika, og der er kun få kilometer til de brede sandstrande, som strækker sig langt både syd og nord for byen.

Rejser du til Pisa i egen bil, er det oplagt at undersøge det toscanske landskab og de mange kilometer af oplevelser, som ligger foran dig, i en hastighed, du selv styrer. Der er naturligvis også rig lejlighed til at leje en bil, enten i lufthavnen eller i Pisa by, hvis du vil have nogle dage til fods i byen, og derefter udforske oplandet.

Flere flyselskaber flyver direkte til Pisa fra Danmark, primært i sæsonen fra påske og frem til efterårsferien.

Læs mere om Pisa

La Luminaria di San Ranieri - Byfesten i Pisa

Skulle man anbefale ét bestemt tidspunkt at besøge byen, skulle det være i forbindelse med festen for byens skytshelgen, San Ranieri, den 16.-17. juni., når de nordlige kvarterer slås mod de sydlige om erobring af Ponte di Mezzo, byens vigtigste bro over floden Arno. Hele Pisa deltager i denne fest, som er præget af en middelalderlig atmosfære. Desuden sørger alle kvarterer for, at deres repræsentanter deltager i legen iklædt traditionelle kostumer. Om aftenen den 16. juni er hele byen oplyst af stearinlys på en helt ubeskrivelig måde, det skal bare opleves.

Ferieboliger i Pisa

Hos In-Italia tilbyder vi ferieboliger i Pisa centrum, men også i den nærliggende Marina di Pisa og ikke mindst i Lucca. Brug søgefunktionen øverst på siden til at finde den perfekte feriebolig i Pisa til dig og dine medrejsende. Eller ring til os og få en snak om de lokale forhold, og gode tips til den helt rigtige indkvartering.

Skjul teksten
 
 
search map