Toscana Pinocchio-parken ved Collodi

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

De fleste børn kender historien om Pinocchio; om det er fra historiefortælling eller fra Disneys Juleshow, så er den lille trædreng med den lange næse en velkendt figur. Pinocchioparken ligger i nærheden af figurens fødeby Collodi i det nordlige Toscana.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Parken

Parken blev bygget i årene 1956 - 1987 og er en park over Pinocchios liv og fortællinger og ikke et forlystelsesland. Først opførte man den store bronzestatue (5 m.), der symboliserer Pinocchios vækst fra dukke til dreng og de flotte mosaikker, der illustrerer hovedtrækkende i historien. I 1972 tilføjede man så et legeland i den sydlige del af parken. Siden er det blevet til andre elementer, så som et ord-og-figur-laboratorium m.m.

Hyggeligt sted

Parken er et hyggeligt sted for børn og deres familier, der ønsker at gå en dejlig tur blandt flotte figurer og fortællinger. Der er åbent dagligt i hele sommerhalvåret. For yderligere informationer, se Pinocchios hjemmeside: www.pinocchio.it

Besøg også...

Over for Pinocchio parken ligger Storico Giardino Garzoni, en anerkendt italiensk have, hvor geometrien fra renæssance og den barokke finurlighed er harmonisk mikset sammen. Op ad den stejle bakke finder du et system af trapper og stier, der fører rundt blandt grotter, statuer, springvand, århundrede gamle eksotiske palmer og meget mere. En legende fortæller, at det bringer held for de nyforelskede at besøge haven; ikke alene for de mange imtime kroge blandt planterne, hvor man kan hygge sig, men også fordi havens labyrintiske plan er en allegori på den gang gennem livet, som parret har foran sig.

 
search map